آیا تابهحال به انواع سبکهای دکوراسیون داخلی منزل توجه کردین؟ تفاوت بین سبک طراحی سنتی و انتقالی رو میدونین؟ اگه میخواین خانه خودتون رو دکور کنین ولی هنوز نمیدونین چه سبکی رو انتخاب کنین، این مقاله رو تا آخر بخونین تا با 21 سبک طراحی داخلی برتر سال 2021 آشنا بشین. در ادامه، موضوعات اصلی مورد بررسی در این مقاله رو بصورت تیتروار مشاهده میکنین:
1- سبک دکوراسیون داخلی سنتی (یا سبک تردیشنال)
یکی از شناختهشدهترین موارد، سبک طراحی تردیشنال یا سنتی هست. ایده ی این سبک، از قرن 18 و 19 در انگلستان و فرانسه الهام گرفته شده. در این سبک از میز و صندلیهای چوبی تیرهای استفاده میشه که به زیبایی تزئین شدن.
سبک طراحی سنتی چه ویژگی هایی داره؟
مانند تصویر بالا در طراحی به سبک سنتی از روکش مبلمان گرفته تا پرده پنجرهها، در همگی از پارچههای گرانقیمتی مثل ابریشم، مخمل و لینن (نوعی پارچه) استفاده شده. همچنین پارچهها الگوهای متفاوتی دارن، مثلا دمشقی یا داماسک، گلدار، راهراه و شطرنجی. از زیبایی لوسترهای کریستالی در خانههای سنتی هم نمیشه چشم پوشی کرد. این لوسترها حس درخشندگی رو درخانه منعکس میکنند.
سازگاری رنگ ها که مخصوص سنتی پسندان است!
دکور اروپایی تاثیر زیادی بر طراحی داخلی داره. بیشتر خانههای سنتی دارای پالت رنگی خنثی هستن که با تابلوهای هنری رنگ روغن یا گلآرایی تکمیل میشن. اگر خیلی اهل «ست کردن رنگها» نیستین، احتمالا سبک سنتی، سبک مطلوب شما نباشه. چون در این سبک بیشتر از هر چیزی سازگاری اهمیت داره، پس باید به دنبال مجموعه مبلمانهای هماهنگ باشید.
2- سبک دکوراسیون داخلی مدرن
در اینجا تفاوت بین سبک دکوراسیون داخلی مدرن و سبک معاصر رو باهم بررسی می کنیم. اگرچه این دو سبک شباهتهای زیادی باهم دارن اما سبک مدرن دو تفاوت جزئی با سبک معاصر داره:
طراحی مدرن به دوره خاصی اشاره داره، درصورتیکه سبک معاصر مربوط به زمان حال میشه و همیشه درحال پیشرفت هست.
سبک طراحی داخلی مدرن از اوایل تا اواسط قرن 20 شکل گرفت اما قدمت سبک معاصر برمیگرده به قرن 19.
سبک طراحی معاصر به جزئیات می پردازه، اما سبک طراحی مدرن اینگونه نیست.
برای مثال، در سبک مدرن مبلمان دارای خطوط صاف و سطوح صیقلی و براق هستن. همچنین وسایل فلزی، کرومی و شیشهای از گزینههای موردعلاقه طراحان محسوب میشن.
دکوراسیون داخلی مدرن بیشتر مینیمال هست، یعنی ترجیح بر اینه که هنر به عنوان تزئین اصلی به کار بره و معمولا در یک فضای خنثی، مبلمانی با رنگهای تند و تیز استفاده بشه.
3- سبک دکوراسیون داخلی معاصر
وقتی به تاریخچه سبکهای دکوراسیون داخلی نگاه می کنیم، می بینیم که سبک دکوراسیون داخلی معاصر یکی از سبکهایی هست که همیشه درحال تکامل بوده. سبک طراحی معاصر احتمالا در طول قرن بیست و یک هم تغییر کنه. در واقع این سبک به هر لحظه از زمان حال اشاره داره. این سبکِ منحصربهفرد، برای طراحی از ویژگیهای دورههای مختلفِ زمانی استفاده میکنه تا محیط بادوامی رو ایجاد کنه. فضایی با طراحی معاصر میتونه مثل تصویر بالا ساده و براق باشه. همچنین در سبک طراحی معاصر از پالت رنگهای خنثی در ترکیب با پارچههای بافتدار استفاده میشه تا فضای جالبی ایجاد کنه و درنتیجه فضای مدرن مجللی شکل میگیره. مبلمان رایج سبک معاصر پایههای آشکار و خطوط صافی دارن تا حس سبکی و روحدار بودن فضا رو القا کنند. همچنین در این سبک از ویژگیهای مختلفی مثل قاببندی جزئی دیوارها و پنجرهها استفاده میشه و چیدمان آزاد هم برای ایجاد یک فضای مجزا و جالب کاربرد داره.
4- سبک دکوراسیون داخلی انتقالی یا ترنزیشنال
بریم که کار رو با معروفترین سبک در دنیای دکوراسیون شروع کنیم؛ و اون چیزی نیست جز سبک دکوراسیون داخلی انتقالی یا ترنزیشنال. اگه طراحی سنتی براتون خسته کننده شده و طراحی مدرن رو هم نمی پسندین، سبک ترنزیشنال ترکیب مطلوبی از ظرافت طراحی سنتی و خطوط و بافتهای طراحی مدرن رو به همراه داره. همچنین در این سبک از کمترین وسایل زینتی در طراحی استفاده میشه. این خیلی مهم هست که اجازه بدین مبلمان حرفی برای گفتن داشته باشن. یادتون باشه در این سبک فرش اهمیت زیادی داره و کوسن و پتو هم میتونن جزو وسایل زینتی به شمار بیان.
نشانه های سبک انتقالی چیست؟
از نشانههای رایج سبک های ترکیبی یا انتقالی، میشه به موارد زیر اشاره کرد:
مبلمان منحنیشکل با پایهها و پرداختهای چوبی،
چوب خِیزَران (نوعی چوب بامبو)،
فولاد و
رنگ لاکی
ترکیب کردن دو سبک کاملا متفاوت، طرح جالب و دلپذیری رو به همراه داره. مثلا طراحی های زیادی وجود دارن که میشه از ایده ی فضای ورودی همراه با ترکیب مبلمان چوبی تیره و آینه در اون ها استفاده کرد. همچنین ترکیبی از طرحهای زنانه و مردانه میتونه باعث جذابیت بیشتر سبک انتقالی بشه.
5- سبک دکوراسیون داخلی التقاطی (یا سبک ECLECTIC)
سبک التقاطی چه سبکی هست؟ مجموعهای پرانرژی از وسایل گلچینشدهای که برای ایجاد یک دکوراسیون داخلی عالی درکنار هم قرار گرفتن. هنگامی که درباره سبک التقاطی صحبت میشه، ممکن هست سوءتفاهمهایی به وجود بیاد، زیرا خیلیها فکر میکنن در سبک التقاطی میتونن از همه چیز استفاده کنن، در صورتی که اینطور نیست. علی رغم وجود تضاد فراوان در این سبک، مرز باریکی بین گلچین شدن و نامنظم بودن اجزا وجود دارد. یک پالت رنگی خنثی انتخاب کنین و برای به وجود آوردن فضای مدنظرتون از تعداد محدودی رنگ تند و تیز استفاده کنین. این رو هم درنظر داشته باشین که در طراحی ایدهآلِ التقاطی، رنگها و بافتها در تعادل باهم قرار دارن. این سبک، ترکیب فوقالعادهای از سبک های طراحی جدید و قدیمی هست.
سبک دکوراسیون مینیمال از طراحی ژاپنی الهام میگیره و بر پایه قانون «کمتر بیشتر» استوار است. منظور این قانون به کار بردن وسایل کمتر و در نتیجه داشتن فضای بیشتر هست. طرحهای مینیمال عاشق فضاهای خالی هستن. مانند تصویر بالا اکثر فضاهای مینیمال دارای رنگهای خنثی هستن، اما از رنگهای اصلی هم میشه به عنوان رنگهای شاخص استفاده کرد. مبلمانِ کاربردی، ضروریترین عناصر برای این سبک طراحی هستن به همین دلیل از اندازه های بزرگ تر و تعداد کمتر استفاده میشه تا فضای نگهداری بیشتر بشه. برای مثال، میز قهوه برای اینکه فضای نگهداری بیشتری داشته باشه، بلندتر ساخته میشه و این تکنیک یکی از بهترین راهحلهای خلاقانهاس که در فضاهای مینیمال استفاده میشه.
7- سبک دکوراسیون داخلی مدرن قرن میانه (اواسط قرن بیستم MID CENTURY)
مورد بعدی، سبک کلاسیکی است که به نظر محدود به دهه خاصی نیست. سبک دکوراسیون داخلی کلاسیک در آمریکا و بعد از جنگ، از اواسط سال های 1950 تا 1960 به وجود اومد. در اون زمان صنعت طراحی در تلاش بود خودش رو از بندِ سنتها رها کنه و به سمت مدرن بودن رو بیاره. حتی امروزه هم خیلی از مبلمانهای مدرن اواسط قرن بیستم در خانههای ما پیدا میشه. حواستون باشه از مبلمان آنتیک اون زمان مثل صندلی لانجز، تخممرغی و ویشبون خیلی خوب مراقبت کنید. در خانههایی به سبک مدرنِ اواسط قرن، روندی پیوسته، همچون نسیمی خنک در جریان هست. به همین دلیل دربهای کشویی و پنجرهها ساده هستن و از چوبهای لوکس و باکیفیتی مثل ساج، چوب رز و گردو بسیار استفاده میشه تا تاکیدی بر پیوند با طبیعت داشته باشن. رنگهای زرد خردلی، سبز زیتونی و سبز آووکادویی هم برای رنگآمیزی کاربرد دارن. احیای سبک دکوراسیون داخلی مدرن اواسط قرن بیستم در صنعت طراحی امروز، اون رو بیشتر از هر زمان دیگهای برای ما قابل دسترس کرده.
8- سبک دکوراسیون داخلی بوهمیان
مثل سبک مدرن اواسط قرن بیستم، سبک طراحی بوهیمن هم هنوز بین مردم محبوبیت داره. این سبک زندگی مربوط به کولی هایی هست که از بوهمیا (منطقهای در کشور چک) به سایر نقاط جهان مهاجرت کردند. درواقع سبک بوهمین غریزه زیباشناختی آزادی داره و با ترکیب فرهنگهای مختلف و آثار هنری در یک سبک التقاطی خارج از چارچوب شکل میگیره. فضایی با دکوراسیون بوهمین، جو آرومی داره و در اون به طبیعت اشارات مختلفی شده. با اینحال از الگوهای سرزنده و رنگهای روشن برای مبلمان و وسایل در این سبک استفاده میشه. وقتی وارد خانهای میشین که با سبک بوهمین دکور شده، حس میکنید غرق در فرهنگ جدیدی شدین. در این فضا خردهریزههایی که انگار سوغات سفر هستن در هر گوشه به چشم میخورن و محیط حسِ چادرنشین بودن رو به هرکسی القا میکنه.
سبک بوهمین (BOHEMIAN)، سبکی بدون نظم
وقتی سبکهای دکوراسیون مختلف رو باهم مقایسه میکنیم، طرح بوهمین یکی از معدود سبکهایی هست که نظم در اون ضروری نیست. از ترکیب رنگها و الگوها در این سبک استقبال میشه. در همین راستا، سبک مدرن بوهمین رو هم داریم که در اون پوست حیوانات، وسایل فلزی و چوبهای باکیفیت به مدرن شدن این سبک کمک میکنند. یکی از چیزهایی که باعث میشه عاشق سبک بوهمین بشین، اینه که از هر چیزی به روش غیرمتعارفی استفاده شده. مثلا در فضای نشیمن قالیچه قدیمی رو به عنوان یک اثر هنری از دیوار آویز کردن.
9- سبک دکوراسیون داخلی مزرعهای مدرن (MODERN FARMHOUSE)
فهرست سبکهای دکوراسیون، بدون طراحی مزرعهای کامل نمیشه. جوآنا گینز رو به عنوان ملکه سبک مزرعهای میشناسن، اما حتی جوآنا هم سبک مزرعهای خودش رو به حالت مدرن تبدیل کرده و فضای ترکیبی رو به وجود آورده. دکوراسیون مزرعهای مدرن ویژگیهای زیادی رو از طرحهای مزرعهای سنتی حفظ کرده و بدون اینکه اصل چیزی عوض بشه، فقط از سادگی بیشتری در طراحی ها استفاده کرده. حتی دیوارهای ساخته شده از پنل چوبی حفظ شدن و هنوز هم انتظار داریم انبارهایی با درب های بزرگ ببینیم. تغییراتی که در سبک مزرعهای مدرن ایجاد شده شامل موارد زیر میشه:
کفپوشهای عریض تختهپوش،
نقشه آزاد نشیمن و
نورپردازی شفاف
در فضای داخلی خانههایی به سبک مزرعهای از ترکیب رنگ فلزات استفاده زیادی میشه؛ از طلایی گرفته تا مشکی (تیتانیوم) و نقرهای (نیکل). همچنین ارتباط این فضا با طبیعت هم خیلی مورد اهمیت هست. در این سبک خیلی مهم هست که شما از چوب خام و سبزینگی در تمامی اتاقها و فضاها استفاده کنید. پالتهای رنگیِ فضاهایی با سبک مزرعهای مدرن، همیشه خنثی هستن. اگر هم بخواید به این مجموعه چیزی اضافه کنید، حتما باید رنگ اون از طبیعت گرفته شده باشه مثلا رنگ های آبی تیره دریایی، سبز مایل به خاکستری (مثل برگهای گل مریم) و یا نارنجی سوخته.
10- سبک دکوراسیون داخلی شابی شیک (SHABBY CHIC)
سبک دکوراسیون شابی شیک به قرن 18 برمیگرده و امروزه سبک عاشقان وینتیج (قدیمی) شناخته میشه. مبلمان وینتیج همیشه در مرکز توجه طراحی شابی شیک قرار دارن. درواقع، معمول بوده که هر نسل مبلمان خود رو به نسل دیگه منتقل میکرده و هر نسل اثر مخصوص به خودش رو بر مبلمان حک میکرده. مشابه سبک فرانسوی، شابی شیک نیز، همیشه روحیه لطیف و زنانهای داشته. در این طراحیِ دکوراسیونِ زنانه، مبلمان شابی شیک معمولا رنگ شده و یا کهنهکاری میشن. پالتها کم رنگ هستن و طرحهای گلدار کاملا با کف و دیوارهای سفیدشده همخوانی دارن. طراحان این سبک، عاشق وسایل کهنهشده و روستایی هستن که اغلب تضاد جالبی رو هم با چیزهایی مثل لوسترهای کریستال ایجاد میکنند. دکوراسیون شابی شیک حس لطیف و دنجی رو القا میکنه.
11- سبک دکوراسیون داخلی ساحلی (COASTAL)
برای اینکه خانهای با سبک ساحلی داشته باشین، حتما نیاز نیست کنار ساحل زندگی کنید. این سبک رو نباید با سبک استفاده از تزئینات دریایی اشتباه گرفت، بلکه این سبک دکوراسیون داخلی گروه مجزایی داره و طراحی اون مشابه یک فضای ساحلی هست. این رو میشه از رنگهای مورد استفاده در مبلمان و وسایل تزئینی فهمید؛ مثل ترکیب سفید و بژ که شن و ماسه رو تداعی میکنند یا آبیهای مختلف که نشان از سطح آب دارن. خانههایی با سبک ساحلی همیشه باید حس روشنی و خنکی داشته باشند. نکته مهم اینه که حس کنی هیچ مرزی بین درون و بیرون خانه وجود نداره. پنجرههای بزرگ و پردههای سبکی که وقتی باد اون هارو تکان میده فضای ساحل رو برای ما تداعی کنه از ویژگی های این سبک هست. در این سبک همه جا لنگر و صدف دریایی نمیبینین، بلکه گلدانهای شیشهای، کاغذدیواری راهراه و نقاشیهای انتزاعی برای القای حسِ ساحل بیشتر به چشم میخورن. وقتی نوبت به مبلمان این سبک میرسه، احساس راحتی مهمترین مساله هست. مبلمان رنگی و کهنه به همراه حصیر و جوت (کنف هندی) در این بهشت باهم رقابت میکنند. چون ارتباط با طبیعت در این سبک بسیار مهم هست، وجود گیاهان خانگی امری ضروری به شمار میاد.
12- سبک دکوراسیون داخلی پرزرق و برق هالیوودی
سبک بعدی، یک دکوراسیون پرزرق و برق هالیوودی هست که به سبک دکوراسیون گلم (Glam) مشهور است. این سبک شیک از اواسط قرن بیستم در کالیفرنیا مرسوم شد که بیشتر به سالهای طلایی هالیوود و دهه 1930 برمیگرده. دکوراسیون پرزرق و برق هالیوودی از ترکیب «آرت دِکو» و مدرن (هردو نوعی سبک هنری هستند) اواسط قرن بیستم به وجود میاد. این سبکی که اینجا میبینید شامل ترکیب رنگهایی با تضاد شدید هست؛ مثل سیاه و سفید نه صورتی و سبز. لوسترهای بلند و مبلمانهای براق و آینهای هم ترکیب رایجی هستن. تضاد شدید فضا رو مجلل و پرزرق و برق نشون میده و این سبک علاوه بر جذابیت زیاد، پیچیده هم هست.
13- سبک دکوراسیون داخلی جنوب غربی
سبک دکوراسیون داخلی جنوب غربی (southwestern style) که ما امروزه اون رو میشناسیم، شباهت خیلی زیادی به سبکی که اولین بار به این اسم در دنیای طراحی داخلی رایج شد، نداره. در طول این سالها این سبک هم تکامل پیدا کرده. طراحان این سبک از خطوط نرم خانههای خشتی، بافتهای اسپانیایی و آهنالات و طبیعت الهام گرفتند. در این سبک از رنگهای مختلفی استفاده شده که در صحراهای امریکا هم این رنگ ها زیاد به چشم میخورن. فندقی، قرمز مایل به قهوهای و سبز کاکتوسی رنگهای موردعلاقه طراحان این سبک به شمار میان. در این سبک مبلمان اغلب سنگین، با پایههای ضخیم و پرداختهای بزرگ هستن. بافتنی ها بهترین نماد برای سبک طراحی جنوب غربی هستن؛ چرم و جیر بیشترین استفاده رو برای رویه ی مبلها دارن.
14- سبک دکوراسیون داخلی روستایی (روستیک)
وقتی به طراحی داخلی روستیک نگاه میکنین، همهجا ردپایی از مصالح طبیعی، صنعتی و جذابیت خانههای مزرعهای دیده میشه. درواقع سبک دکوراسیون روستیک از جنبش رمانتیک الهام گرفته و بر سادگی و زیبایی ذاتی و بیدردسر طبیعت تکیه داره. معمولا در این سبک طراحی، اتاق نشیمن حول یک شومینه شکل گرفته. استفاه از چوب در کنار پوست گاو و گوسفند حس دنجی به فضا میده. پارچهها الگوهای پررنگ و مشخصی ندارن و هرچیزی بافت ویژهای به حساب میاد. وسایل جانبی غیرمنتظره مثل یک چراغ آویز صنعتی به پیچیدگی طراحی داخلی روستایی اضافه میکنه.
15- سبک دکوراسیون داخلی صنعتی
شاید بعضیها معتقد باشن که سبک دکوراسیون صنعتی جدید و مد روز هست اما باید گفت که این سبک هم برای خودش گذشتهای داره. وقتی کارخانههای اروپای غربی بعد از دومین انقلاب صنعتی بسته شدن، ساختمانهای خالی زیادی به جای گذاشتن. افزایش جمعیت باعث شد مردم فضاهای صنعتی رو به محیطهای قابل سکونت تبدیل کنند. سبک دکوراسیون داخلی صنعتی عاشق نمایش آشکار لولهها و میلهها هست. مصالحی مثل آجر و بتن شخصیت زیادی به فضا میبخشند. وقتی سبک دکوراسیون صنعتی توصیف میشه، هیچوقت کلماتی مثل «نرم» و «صمیمی» شنیده نمیشن. تمایلات طراحی مردانه با بافتهای وسیع به تعادل میرسند. کارهای هنری بزرگ و پارچههای گرم و نرم، وسایل تزئینی فوقالعادهای محسوب میشن. مبلمان اغلب خام و تکمیل نشده هستن که در کنار وسایل آنتیک استفاده میشن.
16- سبک دکوراسیون داخلی فرانسوی
مثل خیلی از سبکهای دکوراسیون، سبک طراحی داخلی فرانسوی هم تلفیقی از سبکهای مختلف هست؛ شابی شیک، مزرعهای و سنتی همه نقش مهمی در سبک دکوراسیون فرانسوی ایفا میکنن. در این سبک همیشه از مبلمان آنتیک استفاده میشه، برای مثال یک صندلی لوئی ویتون با ظاهری جدید نوعی مبل آنتیک به حساب میاد. در این سبکِ طراحیِ خنثی و زنانه، همه چیز به خوبی در کنار هم قرار میگیرند.
17- سبک دکوراسیون داخلی اسکاندیناوی
سبک دکوراسیون اسکاندیناوی رو خیلی راحت میشه تشخیص داد. وقتی به این سبک فکر میکنید نور، هوا و هر چیز ارگانیکی رو درنظر داشته باشید. در سبک طراحی اسکاندیناوی چوبها همیشه به رنگ خاکستری هستن. فضاهایی با این سبک شور و نشاط و آرامش به ارمغان میارن. ویژگیهای کلیدیِ زیر از نشانههای بارز این سبک به شمار میان:
دیوارهای سفید،
آینههای بزرگ و
بافتهای گرم و نرم.
همچنین هیچ گونه فضای اسکاندیناوی بدون استفاده از مفهوم دانمارکی هوگه کامل نمیشه. الیاف لایهای، مبلمان شیشهای، خطوط صاف و بافتها، ظاهر دنج و فوقالعادهای رو به وجود میارن.
18- سبک دکوراسیون داخلی مدیترانهای
حالا میخوایم به یکی از سبک و فرهنگهای غنی طراحی نگاهی بندازیم؛ یعنی سبک دکوراسیون داخلی مدیترانهای. این سبک از کشورهای شمال مدیترانه آغاز شد. در طراحیهای امروزه هم اسپانیا، یونان و ایتالیا اصلیترین منابع الهامبخش این سبک هستن. از ویژگیهای معماری این کشورها، طاق و ستون و بالکنهای داخلی خانهها رو میشه نام برد. مبلمان رایج این سبک کارهای چوبی با تزئینات هستن. پالتهای رنگ سبک مدیترانهای از دریا و آسمان الهام میگیرن و در عین حال از رنگهای گرمی مثل قرمز مایل به قهوهای و زرد هم استفاده میکنند. پنجرههای بزرگ با پردههای ساده فضای بیرون رو در آغوش میکشن و نور بیشتری رو به فضا وارد میکنند.
19- سبک دکوراسیون داخلی آرتدِکو
افراد زیادی نیستن که از سبک طراحی آرتدکو چیزی نشنیده باشند. این سبک دکوراسیون نمادین در اوایل قرن بیستم از فرانسه شروع شد و بعد در دهههای 1910 تا 1940 به امریکا راه پیدا کرد. انقلاب صنعتی تاثیر خیلی زیادی روی این سبک دکوراسیون گذاشت. برای همین هم فلز، عنصر رایجی در اون زمان شناخته میشد. شناخت سبک دکوراسیون آرتدکو بسیار ساده هست، چون معمولا دارای لبههای نوکتیز و گوشههای دندانه دار هست. مبلمانهای بزرگ از کمد گرفته تا مبل راحتی، در این سبک خیلی رایج هست. امروزه اگر دنبال جایی باشیم که الهامبخشِ سبک آرتدکو باشه، فلوریدا بهترین مکان هست. سواحل میامی هم یکی از فضاهای مناسب برای دیدن این سبک به شمار میاد.
20- سبک دکوراسیون داخلی ذن آسیایی (Asian Zen)
تا حالا اصطلاح فنگشویی به گوشتون خورده؟ سبک دکوراسیون ذن آسیایی ریشه در طراحی معاصر داره. تاکید بر خطوط صاف، شکلهای جالب، جو آرامشبخش و ارجاعات به طبیعت هم در ایجاد این فضای ذن اهمیت زیادی دارن. طرحهای آسیایی معمولا نامتقارن هستن و بیشتر از دایره به جای مربع استفاده میکنند. پردههای دیواری و پنل درها برای تفکیک یک فضای بزرگ و ایجاد حریم شخصی استفاده میشن. برای حفظ آرامش فضا از رنگهای الهام گرفته شده از طبیعت در این سبک استفاده میشه.
21. سبک دکوراسیون داخلی ایرانی
در بین این همه سبک طراحی دکوراسیون داخلی بهتره که از سبک دکوراسیون ایرانی هم غافل نشیم. این سبک همان سبک حوضچه های آبی رنگ به همراه طاقچه های زیبا در کنار پرده های جلوی پنجره هست. پیشنهاد ما این هست که در کنار این همه سبک طراحی از سبک اصیل طراحی کشور خودمون غافل نشیم تا بتونیم از زیباییها و آرامش سبک دکوراسیون ایرانی بهره مند بشیم. حالا بریم ببینیم برای فضای نشیمن و اتاق خواب بهتره از چه نوع سبک دکوارسیون داخلی استفاده کنیم؟
نشیمن با سبک طراحی انتقالی: اگر به دنبال ترکیب پیچیدهای از طرحهای جدید و قدیمی هستین، سبک دکوراسیون انتقالی انتخاب مناسبی برای شماست.
نشیمن با سبک طراحی مزرعهای مدرن: طرحهای مزرعهای با نگاهی مدرن گزینهای عالی به شمار میان به خصوص برای اتاقهایی با نقشه آزاد.
نشیمن با سبک طراحی التقاطی: اگر به دنبال اتاق نشیمنی هستین که نمودی از یک فرهنگ غنی باشه و عناصر مختلفی در کنار هم قرار داشته باشن، این سبک گزینه ایدهآلی برای شما محسوب میشه.
اتاق خواب با سبک طراحی ذن آسیایی: فضای سبزی به وجود بیارین و با این سبک در اتاق خوابِ آرامشبخش خودتون با طبیعت ارتباط برقرار کنید.
اتاق خواب با سبک طراحی معاصر: اشکال ساده و خطوط صاف موارد مناسبی برای حفظ سادگی و درعین حال پیچیدگی فضا هستن.
اتاق خواب با سبک طراحی اسکاندیناوی: مفهوم هوگه چیزی هست که هر اتاق خوابی باید داشته باشه تا دنج و آرام به نظر برسه.
کلام آخر: سبک شخصی در طراحی
با الهام گرفتن از تمامی سبک هایی که گفتیم، سبک دلخواه شما میتونه ترکیبی از دو یا چند سبک طراحی باشه. شما میتونین با نشان دادن عکسهای الهام بخش، طراح رو با سلیقه خودتون آشنا کنین، چون گاهی سبک های شخصی هیچ اسم خاصی ندارن ولی دقیقا همون چیزیه که عاشقش میشین…
سامانه لاوان ماندگار ساختمان، با نام اختصاری سلام ساختمان، یک شرکت عضو پارک علم و فناری است، که در حوزه دکوراسیون داخلی چوبی مثل اجرای کابینت و کمد فعال است.
تا به حال بیش از 4000 پروژه کابینت و کمد در سلام ساختمان اجرا شده است.
سلام ساختمان چه مزیتی دارد؟
برخی از ویژگیهای سلام ساختمان که به شما کمک میکند تا با خیال راحت پروژهی خود را اجرا کنید، عبارت است از:
مشاوره تخصصی رایگان
معرفی یک یا 2 کابینت ساز ارزیابی شده در شهر شما
ضمانت قیمت
ضمانت پیش پرداخت
ضمانت پروژه
از زمان ثبت نام تا زمان تماسِ مشاور، چقدر طول می کشد؟
اگر در شهرهای محدودهی سلام ساختمان باشید (تهران، خراسان رضوی، البرز، اصفهان، کرمان، خوزستان، فارس، گیلان، آذربایجان شرقی، قم، مازندران)، کمتر از 12 ساعت کاری طول میکشد تا مشاور سلام ساختمان با شما تماس بگیرد.
مشاوره ی سلام ساختمان رایگان است؟
بله، مشاوره در سلام ساختمان رایگان است. در سلام ساختمان دو نوع مشاوره داریم:
مشاوره با پشتیبانان سلام ساختمان که بعد از ثبت نام شما در سایت صورت میگیرد.
مشاورهی مستقیم با کابینتسازی که برای اجرای کار به شما معرفی شدهاست.
هر دوی اینها رایگان است.
بازدید حضوری در سلام ساختمان رایگان است؟
بله بازدید حضوری از پروژه ها بصورت رایگان انجام میشود.
آیا سلام ساختمان طراحی هم انجام میدهد؟
بله. ما میتوانیم کابینتسازهایی به شما معرفی کنیم که به صورت حرفه ای طراحی انجام میدهند. فقط کافیست به پشتیبان خود اطلاع دهید که نیاز به طراحی دارید.
آیا طراحی در سلام ساختمان رایگان است؟
اگر پروژه خود را با کابینت سازی که برای شما طراحی کرده است اجرا کنید، طراحی به عنوان تخفیف پروژه خواهد بود و برای شما رایگان است. اما اگر بعد از انجام طراحی به این نتیجه رسیدید که مایل نیستید با همان کابینت ساز پروژهی خود را اجرا کنید، هزینه طراحی از شما دریافت میشود.
نویسنده: مریم   صبوری
وقتی بارش کلماتی که به ذهنم هجوم میآورند را روی صفحات پیاده میکنم، بهترین حس ممکن را دارم. مریم صبوری هستم، سردبیر سایت سلام ساختمان. سه سال قبل وارد تیم دوست داشتنی سلام ساختمان شدم و در حال حاضر تمرکز کاری من در زمینه محتوا و سئو است.
نظرات کاربران
نظرات کاربران