رنگ روغن یکی از رنگهای بسیار قدیمی در نقاشی ساختمان است که با گذشت زمان، هنوز کاربرد خودش رو در رنگ آمیزی ساختمان حفظ کرده است. در این مطلب میخواهیم در مورد قیمت رنگ روغنی دیوار و عوامل مؤثر بر اون صحبت کنیم. همچنین در مورد شیوهی صحیح قیمت گیری رنگ روغن هم در انتها نکاتی رو خدمتتون میگیم. در ادامه ابتدا قیمت رنگ روغن نقاشی ساختمان در آبان 1403 رو بررسی میکنیم و سپس به سراغ نکات حیاتی برای قیمت گیری و قرارداد با نقاش ساختمان میریم.
قیمت رنگ روغن نقاشی ساختمان (در هر متر مربع) در آبان 1403 چقدر است؟
اگر به دنبال پیدا کردن پاسخ سوال “قیمت رنگ روغن، متری چند؟” هستید، به جدول زیر توجه کنید. قیمت های موجود در جدول زیر، مربوط به قیمت رنگ روغنی به ازای هر متر مربع است.
نوع رنگ | حداقل قیمت رنگ روغن به تومان | حداکثر قیمت رنگ روغن به تومان | توضیحات |
رنگ روغن | … | … | درصورت تهیه ی رنگ توسط خودتون، از این مبلغ حدود 40 تا 60 درصد کم میشه. |
این نکته رو یادآوری کنیم که انواع رنگهای ساختمانی مانند سایر متریال ها و ابزار آلات ساختمانی، دارای برند های مختلف هست و بستگی به کاربرد و کارایی و کیفیتی که شما مدنظر دارین، میتونه قیمتش مختلف و متفاوت باشه.
قبل از خرید رنگ روغن برای نقاشی ساختمان خود، لازم است به دو نکته زیر توجه کنید:
نکته 1: قیمتهای ارائه شده در بالا، مربوط به قیمت نهایی هر متر مربع رنگ روغن هست، یعنی قیمت رنگ و دستمزد. در صورتی که شما با نقاش توافق کنین تا اون فقط کار اجرای نقاشی رو انجام بده و شما وظیفه ی تهیه ی رنگ رو برعهده بگیرید، مبلغ بالا بین 40 درصد تا 60 درصد کم میشه.
البته ما این روش رو زیاد بهتون توصیه نمیکنیم، چون دردسرهای خاص خودش رو داره و علاوه بر اینکه زمان زیادی از شما بابت خرید رنگ و مایحتاج نقاش میگیره، دغدغه ی شما رو بیشتر میکنه. در انتها احتمال دلخوری بین شما و نقاش بیشتر هم میشه.
پس بهتره که در این مورد کار رو به کاردان بسپارین و بذارین خود نقاش، رنگ رو برای شما خریداری کنه. البته برای اینکه خیالتون راحت باشه، اگه برند خاصی رو در نظر دارین، میتونین در قرارداد خودتون با نقاش ذکر کنین که نقاشی ساختمان حتما باید با اون برند انجام بشه.
نکته 2: قیمت رنگ روغنی دیوار به ازای متر مربع شامل بتونه دیوار و حداقل 2 یا 3 دست رنگ میشه (درصورت نیاز ممکنه تعداد دست رنگ افزایش پیدا کنه) که این مقدار بستگی به برند انتخابی شما هم داره. طبیعیه که برندهای باکیفیت و شناخته شده، هزینهی بیشتری بابت رنگ میگیرن و رنگهای ساختمانی گرون تری دارن.
بهترین و معروفترین برندهای رنگ روغنی در نقاشی ساختمان، کدام برندها هستند؟
یکی از کارهایی که قبل از شروع نقاشی ساختمان با رنگ روغن باید انجام دهید، جستوجو در بازار و مقایسه کیفیت و قیمت خرید انواع رنگ های روغنی موجود است. جدول زیر، لیست بهترین برندهای رنگ روغنی دیوار را نشان میدهد:
برندها |
---|
رنگ روغن سحر (Sahar) |
رنگ روغن الوان (Alvan) |
رنگ روغن هاویلوکس (Hawilux) |
رنگ روغن هادی (Hadi) |
رنگ روغن ماندگار (Mandegar) |
رنگ روغن ساندورا (SanDora) |
توجه داشته باشید که در هنگام گرفتن قیمت رنگ روغنی، برندهای فوق بصورت قوطی یا گالن فروخته میشوند و بر حسب متر مربع قیمتگذاری نمیشوند.
چه عواملی بر قیمت رنگ روغنی در نقاشی ساختمان تأثیر میگذارد؟
به طور کلی، قیمت نقاشی ساختمان تابع 2 عامل زیر است:
- هزینه رنگ ساختمانی
- دستمزد نقاش ساختمان
هر کدوم از این عوامل افزایش پیدا کنه، طبیعتاً هزینه کلی شما در نقاشی ساختمان زیاد میشه. در مورد رنگ که قبلاً هم گفتیم برندهای مختلف و کیفیت های مختلف رنگ، قیمت های متفاوتی دارن و با یک گردش نیمروزی در بازار، میتونین از قیمتهای هر برند مطلع بشین.
اما در مورد عامل دوم یعنی دستمزد، باید بگیم که دارای جزئیاتی هم هست. مثلاً برخی از نقاش های ساختمان، بابت نقاشی ستونها و گچبریهای سقف (اصطلاحاً بهش رنگ آمیزی ابزار سقف میگیم)، دستمزد جداگانه و با فرمول خاصی میگیرن.
برای مثال شما به نقاش میگین که دوس دارین گچبری سقف رو دو رنگ کار کنین و ایشون میگه بابت رنگ دوم در سقف، متری 5000 تومان جدا از هزینه کلی رنگ آمیزی سقف خانه، میگیره. البته این دستمزد بابت رنگ آمیزی ابزارها، ممکنه متفاوت باشه. یعنی یک نفر بابت هر متر مربع، 5000 تومن بگیره و فردی دیگه بابت متر طول 5000 تومان بگیره که خب خیلی باهم متفاوت هستن!
.برخی از نقاش ها هم که کارهای خاص مثل پتینه کاری دیوار یا نقاشی های هنری میکنن و بابتش هزینه جداگانه ای میگیرن. گاهی هزینه رنگ آمیزی درب حیاط و چارچوب آن هم جداگانه توافق میشه و گاهی درب ها رو به عنوان بخشی از دیوارها درنظر گرفته و مشابه بقیه قسمت های خانه قیمت گذاری میکنن.
کمد های دیواری معمولاً به صورت دوبل (دوطرفه) رنگ میشن. میتونین برای کاهش هزینهها، از نقاش بخواین که داخل کمد رو با رنگ ارزون تر مثل رنگ پلاستیک، رنگ آمیزی کنه.
در نقاشی ساختمان با رنگ روغن، به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
در این قسمت چندتا نکته خیلی مهم در فرآیند نقاشی با رنگ روغن رو با هم مرور میکنیم:
نکته اول: کیفیت رنگ روغنی
حتماً از ابتدا هنگام گرفتن قیمت خرید رنگ روغن، در مورد کیفیت آنها هم تحقیق کنین و سعی کنین بهترین رنگ رو که با بودجه شما متناسبه، انتخاب کنین. این نکته رو به یاد داشته باشین که مهمترین بخش پروژه ی شما، رنگ هست! نقاش فقط بخشی از ماجراست و از اون مهمتر، کیفیت رنگ شماست که دوام و کارایی کار رو تضمین میکنه! اگه به بهترین نقاش هم رنگ بَدی رو تحویل بدید، نمیتونه براتون کار خاصی بکنه.
نکته دوم: گرفتن مشاوره از چند نقاش ساختمان
حتماً و حتماً با چند تا نقاش صحبت کنین و ازشون در مورد قیمت هر متر مربع رنگ روغنی مشاوره بگیرین و بپرسین که با کدوم برند رنگ روغن کار میکنن و کدوم برند رو بهتون توصیه میکنن. خلاصه هر چی سؤال دارین ازشون بپرسین و اصلاً هم خجالت نکشین! بالاخره قراره شما هزینه زیادی بابت رنگ آمیزی خانه خودتون بپردازین و اصلاً عیبی نداره که تمام ابهاماتتون براتون برطرف بشه.
نکته سوم: دریافت قیمت تمام شده نقاشی ساختمان با رنگ روغن
این نکته مهمترین نکته ست! حتماً از بین اون نقاش هایی که باهاشون صحبت کردین، از چندتا نقاش بخواین که بیان در محل اجرای کار شما و از محل بازدید کنن. این بازدید رایگانه و قرار نیست هزینه ای بابتش پرداخت کنین پس اصلاً نترسین و بذارین بیان و محل شما رو ببینن.
همچنین حتماً ازشون بخواین که متراژ دقیق خانه شما رو اندازه بگیرن و طرح مورد نظرتون برای رنگ آمیزی رو هم بهشون بدید تا بتونن یک قیمت نهایی به عنوان هزینه کلی اجرای کار بهتون بدن. اصطلاحا ازشون بخواین که بهتون «قیمت چکی» یا «قیمت مقطوع» بدن و اگه تونستید که با همون فرد قرارداد ببندید، حتماً همین قیمت رو به صورت دقیق در قراردادتون ذکر کنین تا بعداً دچار ضرر نشین.
نکته چهارم: توجه به متن قرارداد نقاشی ساختمان با رنگ روغن
نکته بعدی چیز جدیدی نیست و اونم توجه در نوشتن قرارداد و به طور کلی عقد قرارداد است. بهتره موضوعات زیر رو در قرارداد نقاشی ساختمان در نظر داشته باشین:
- قبلاً هم گفتیم که میتونین برای اینکه خیالتون راحت باشه، برند مورد نظرتون رو در قرارداد ذکر کنین و بگین حتماً نقاش با همون برند کار کنه تا خیالتون از بابت کیفیت رنگ راحت باشه.
- در مورد بخش های مختلفی که احتمالاً نقاش بخواد بابت رنگ آمیزی اون ها ازتون هزینهی جداگانه ای بگیره، حتماً صحبت کنین و توافق کنین. لازم نیس بگیم که از آوردن این موارد در قرارداد هم فراموش نکنین!
- ممکنه نقاش بهتون بگه که من 3 دست برای شما رنگ زدم ولی محصول نهایی کار اصلاً با خواسته و سلیقه ی شما همخوانی نداشته باشه و ایراد داشته باشه! نقاش هم قبول نکنه تا یک دست یا بیشتر رنگ بزنه تا رضایت شما جلب بشه! به نظرتون این مواقع چکار میشه کرد؟! پیشنهاد ما پیشگیری از این موارده. یعنی بستن قرارداد محکم! پیشنهاد میکنیم در قرارداد خودتون ذکر کنین که باید محصول نهایی کار به تایید شما برسه و سپس پرداخت نهایی پول توافق شده، انجام بشه. اینجوری یعنی حتی اگه برای جایی نیاز باشه، 5 دست هم رنگ آمیزی میشه تا رضایت شما جلب بشه و بعد کار تموم میشه!
- نوع پرداخت و زمان تحویل پروژه رو با نقاش هماهنگ کنین و بخش نهایی مبلغ رو بلافاصله بعد از تحویل پروژه با نقاش تسویه کنین. اینجوری جلوی بدقولی های احتمالی رو هم میتونین راحت تر بگیرین.
نکته پنجم: نمونه کار نقاش رنگ روغن ساختمان
ابتدا در مورد کیفیت کار نقاشی با رنگ روغن، مطمئن بشین و بعد اقدام به بستن قرارداد کنین. میتونین برای ایجاد این اطمینان ازش بخواین که نمونه کارهای خودش رو بهتون نشون بده یا شماره چندتا از مشتریانش رو در صورتی که راضی به این کار هستند، ازش بگیرین و با اونا در مورد کیفیت کارش صحبت کنین.
جمعبندی
در پایان، قیمت رنگ روغن در نقاشی ساختمان اهمیت بسیاری دارد. عواملی نظیر قیمت متری رنگ روغن و قیمت هر کیلوگرم آن تأثیر مستقیمی بر هزینههای کلی دارند. اگر علاقهمند به خرید رنگ روغن هستید، باید به این مسائل دقت کنید. بررسی دقیق بهترین برندهای رنگ روغنی دیوار و مقایسه قیمتها میتواند در تصمیمگیری کاملاً آگاهانه به شما کمک کند به طوری که با محدودیتهای مالی و نیازهای شما سازگار باشد. پس هنگام خرید رنگ روغن، به قیمت متری و قیمت هر کیلوگرم (سطلی، کیلویی و گالنی) توجه کرده و آگاهانه تصمیمگیری کنید.
در نهایت، انتخاب آگاهانه ی نقاش با توجه به نمونه کارها و نظرات مشتریان سابق، میتونه مطمئن ترین راه برای جلوگیری از ضرر باشه. کاری که از طریق لینک زیر میتونین انجام بدید و با مقایسه بین نقاش های شهر خودتون، بهترین رو انتخاب کنید.
جستجوی کاربران برای این مطلب:
سوالات متداول
ثبت درخواست کابینت، کمد و دکورهای چوبی
تا به حال بیش از 4000 پروژه کابینت و کمد در سلام ساختمان اجرا شده است.
- مشاوره تخصصی رایگان
- معرفی یک یا 2 کابینت ساز ارزیابی شده در شهر شما
- ضمانت قیمت
- ضمانت پیش پرداخت
- ضمانت پروژه
- مشاوره با پشتیبانان سلام ساختمان که بعد از ثبت نام شما در سایت صورت میگیرد.
- مشاورهی مستقیم با کابینتسازی که برای اجرای کار به شما معرفی شدهاست.
چرا تو متن نوشتین بازدید رایگان هس مگر شمایی که از هر سفارش کسی چه کار بگیره چه نگیره پول میگیرین چرا باید نقاشی زمان میزاره بازدیدش رایگان باشه
با سلام و احترام
احتمالا تایید کنید که اونچه متداوله در بازدید اولیه جهت بازاریابی و معارفه مشتری همیشه و همه جا رایگان بوده و عرف بازار هست. اگر جایی پول میگیره غیرعادی و خلاف عرفه.