میخواهید خانه خودتان را رنگ کنید و نمیدانید از کجا شروع کنید؟ آیا رنگ بخشهایی از دیوار و سقف خانه پریده یا خراشیده شده است و میخواهیدخودتان آن را تعمیر کنید؟ میخواهید بدانید نقاش ساختمان شما کارش را چطور انجام میدهد؟ میخواهید با وسایل ساده نقاشی ساختمان آشنا شوید؟ نحوه ترکیب رنگ اکریلیک با آب چطور؟ برای رسیدن به جواب همه این سوالات، با ما همراه باشید.
حلال رنگ اکریلیک چیست؟
حلال ها دو نوع هستند. یا پایه روغنی دارند مثل تینر و یا پایه آبی دارند مثل آب شهری.
از طرفی، رنگها هم بر اساس ترکیبات سازندهای که دارند، با یکی از این دو حلال به کار میروند. از این بین، رنگ اکریلیک پایه آبی دارد و حلال آن هم باید پایه آبی داشته باشد. خب طبیعی است که آب شهری مقرون به صرفه ترین حلال برای آن است و همه جا هم پیدا میشود.
علاوه بر این، خوب است بدانید، رنگ پلاستیک هم پایه آبی دارد، اما رنگ روغنی متفاوت است و مشخصاً پایه روغنی دارد. برای درک بهتر تفاوت بین این سه نوع رنگ، توصیه میکنیم دو مقاله تفاوت رنگ روغن و اکریلیک و تفاوت رنگ اکریلیک و رنگ پلاستیک را مطالعه کنید.
نحوه ترکیب رنگ اکریلیک با آب چگونه است؟
حالا که حلال رنگ اکریلیک را شناختید، میخواهیم در مورد نسبت ترکیب رنگ اکریلیک با آب صحبت کنیم. این که بدانید چه مقدار آب به رنگ اکریلیک اضافه کنید، باعث میشود حجم رنگ شما افزایش پیدا کند و کارایی آن بیشتر شود.
غلظت زیاد رنگ اکریلیک برای بعضی از محلها کاربردی ندارد و فقط باعث هدر رفتن مصالح میشود. از طرفی هم غلظت کم آن، باعث میشود رنگ به محل نچسبد و به راحتی اجرا نشود. البته در بعضی موارد میتوانید از روان کننده رنگ اکریلیک هم استفاده کنید.
معمولا نسبت رنگ و حلال، بسته به محلی که رنگ زده میشود متفاوت است. ولی برای دیوارهای داخلی که گچ دارند، از نسبت چهار به یک استفاده میکنند. یعنی به ازای هر چهار کیلو رنگ اکریلیک، یک کیلو آب اضافه میکنند. این نسبت برای دیوارهای سیمانی بیشتر است و از آب بیشتری استفاده میکنند.
وسایل مناسب برای رنگ آمیزی با رنگ آکریلیک چیست؟
رنگ آمیزی ساختمان به دو صورت دستی و مکانیکی انجام میشود. وسایل لازم برای اجرای این دو روش را در ادامه معرفی میکنیم.
1. رنگ آمیزی ساختمان به روش دستی با رنگ آکریلیک
روش دستی با دو وسیله انجام میشود. یکی قلمو که به آن چرتکه نقاشی هم میگویند و دیگری غلطک مخصوص رنگ اکریلیک.
از قلمو بیشتر برای محل هایی استفاده میشود که امکان رنگ کردن آنها با غلطک وجود ندارد. همچنین اگر به جای غلطک از قلم مو استفاده کنید، امکان این که رنگ کاری به طور نامنظم انجام شود خیلی زیاد است و همپوشانیها خوب انجام نمیشوند.
غلطک مخصوص رنگ اکریلیک، غلطک پرز بلند است که رنگ زیادی را در خودش جای میدهد و برای سطحهای ناهموار مناسب است. این نوع غلطکها، برای رنگهای پلاستیک هم مناسب هستند.
2. روش مکانیکی برای رنگ آمیزی ساختمان با رنگ آکریلیک
این روش توسط پمپ هوا و پیستوله انجام میشود. در این روش، پمپ هوا با فشار، رنگ را در محل مورد نظر به کمک پیستوله میپاشد. غلظت رنگ به روش دستی، باعث میشود رنگ به درستی نپاشد و باید از غلظت کمتری استفاده کنید. اما در روش مکانیکی این مشکل وجود ندارد.
جمع بندی
در این مقاله در مورد تمام آن چیزی که برای رنگ زدن خانه خودتان نیاز دارید صحبت کردیم. حلال رنگ اکریلیک، ترکیب رنگ اکریلیک با آب و وسایل مورد نیاز برای رنگ کردن که شامل قلمو، غلطک مخصوص رنگ اکریلیک، پمپ هوا و پیستوله هستند.
به کمک این مقاله میتوانید خانه خودتان را به تنهایی رنگ کنید و یا روی کار نقاش خانه نظارت داشته باشید. درضمن اگر حوصله ندارید که خودتان خانه را نقاشی کنید، یا نقاش ندارید و یا نمیدانید نقاش از کجا پیدا کنید، میتوانید درخواست نقاش کاردرست را از طریق همین سایت ثبت کنید. مشاوره و بازدید رایگان از محل شما، اولین بخش از خدماتی است که به شما ارائه میدهیم.
جستجوی کاربران برای این مطلب:
سوالات متداول
ثبت درخواست کابینت، کمد و دکورهای چوبی
تا به حال بیش از 4000 پروژه کابینت و کمد در سلام ساختمان اجرا شده است.
- مشاوره تخصصی رایگان
- معرفی یک یا 2 کابینت ساز ارزیابی شده در شهر شما
- ضمانت قیمت
- ضمانت پیش پرداخت
- ضمانت پروژه
- مشاوره با پشتیبانان سلام ساختمان که بعد از ثبت نام شما در سایت صورت میگیرد.
- مشاورهی مستقیم با کابینتسازی که برای اجرای کار به شما معرفی شدهاست.
مفید بود ممنونم