بازسازی حفاظتی چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

آخرین تاریخ بروزرسانی:   24 آبان 1402 | تاریخ انتشار:  12 آبان 1400 |
5.0 (0 نظر )

فرض کنید خانه شما در محله‌ای قرار گرفته که تمام خانه‌های اطراف اون نوسازی شدن و یا اینکه خیلی قدیمی شده و دیگه اون مقاومت لازم رو نداره. یا شاید اصلا تصمیم به فروش خانه دارین و می‌خواین اون رو با قیمت بیشتری معامله کنید. در تمام این شرایط بازسازی یکی از گزینه‌های مطرح است و بازسازی حفاظتی جزو اصلی‌ترین روش های بازسازی ساختمان های قدیمی. تا حالا بهش فکر کرده بودین؟

بازسازی حفاظتی و حیطه کاری آن چیست؟

شاید یکی از مهم‌ترین روش‌های بازسازی، همین بازسازی حفاظتی باشه. یعنی نوعی از بازسازی‌ که در آن محافظت از سازه ساختمان بر هر عملیات دیگه‌ای اولویت داره. همه کسانی که دستی در بازسازی ساختمان دارن بر این باور هستن که برای پیش بردن اصولی این روش حتما باید از قبل اطلاعات کافی در مورد مصالح ساختمانی و ویژگی‌های یک سازه داشته باشیم.

روش حفاظتی تقریبا یک روش جامع و کامل است که در اون اول از همه، تمام قسمت‌های ساختمان مورد بررسی قرار می‌گیره و در صورت نیاز، برای حفاظت و مقاوم سازی اون برنامه‌ریزی میشه. پس در این روش هدف اول از بازسازی، مقاوم سازی و هدف دوم زیباسازی ساختمان است. از مزیت‌های بازسازی حفاظتی این است که در این روش، دست ما برای تغییرات اساسی باز است و می‌تونیم با سلیقه خودمون تغییرات اساسی و شگرفی در طراحی ساختمان ایجاد کنیم.

بازسازی حفاظتی (1)

چرا باید ساختمان خود را بازسازی حفاظتی کنیم؟

دلایل زیادی برای بازسازی و به ویژه بازسازی حفاظتی انواع ساختمان‌ها وجود دارد که برخی از مهم ترین آن‌ها عبارتند از:

1. قدیمی بودن

ساختمان‌ها بعد از گذشت سال‌ها، قدیمی و فرسوده میشن. همین علت باعث میشه تا خیلی‌ها بخوان قسمت‌هایی که نیاز به تعمیر و حفاظت داره رو بازسازی کنن.

2. افزایش قیمت ساختمان

بازسازی به‌ دنبال خود زیباسازی رو هم میاره و بنابراین به طرز عجیبی روی قیمت خانه شما تاثیر میذاره. اگه میخواین خانه خودتون رو بفروشین، پیشنهاد می‌کنیم در صورت نیاز و بعد از مشورت با متخصصین، به بازسازی اون هم فکر کنین.

3. تغییر نقشه ساختمان

اگه می‌خواین حیاط ساختمان رو کوچک کنین، اتاق خواب‌ رو بزرگ کنین، مدل پذیرایی‌ رو عوض کنین و یا هر نوع تغییر دیگه‌ای در نقشه خانه خود ایجاد کنین، احتمالا بازسازی یکی از راهکارهای اصلی باشه.

4. استحکام

مقاوم سازی ساختمان‌های قدیمی یکی از مهم‌ترین علت‌های استفاده از بازسازی محافظتی است.

5. زیبایی

بازسازی و تعمیر خرابی‌ها در ناحیه دیوار، سقف و یا حتی نمای ساختمان و نونوار کردن مصالح و ظاهر خانه، باعث زیبایی ساختمان میشه.

بازسازی (1)

چه ساختمان‌هایی نیاز به بازسازی حفاظتی دارن؟

ساختمان‌هایی که به خاطر عمر زیادی که از اون‌ها میگذره، گذشت زمان باعث نشست، فرسودگی دیوارها، ستون‌ها و سقف‌ها در ساختار اون‌ها میشه و همین موضوع استحکام بنا رو دچار مشکل میکنه. از طرفی، خیلی از ساختمان‌های قدیمی در برابر زلزله مقاوم نیستن و این هم یکی دیگه از دلایل مهم برای بازسازی حفاظتی ساختمان محسوب میشه. علاوه بر مواردی که گفتیم، تمام مواردی که در بالا ذکر شد، هر کدام میتونن علتی برای بازسازی حفاظتی باشن.

اصول کلی در بازسازی حفاظتی چیست؟

برای انجام بازسازی حفاظتی بهتر است که با یکسری از اصول مهم در اجرای این کار آشنا شویم:

1. استفاده از متخصص

در این روش هم مثل مرمت علمی نیاز به متخصص است تا چالش‌های احتمالی رو مدیریت کنه.

2. سلیقه مالک خانه

در روش بازسازی حفاظتی نظر و سلیقه صاحب‌ خانه خیلی تاثیرگذار است و میتونه تعیین کننده باشه. در واقع در این روش شما دست‌تون برای تحولات و تغییرات باز است و می‌تونین نظرات‌تون رو اعمال کنین ولی برای اجرای اون نیاز به متخصص دارین.

3. ارزیابی مقاومت ساختمان

قبل از انجام و شروع عملیات بازسازی باید ساختمان از نظر مقاومت بررسی بشه.

4. ارزیابی مصالح

در این روش حتما باید در مورد مصالح ساختمانی تحقیق بشه تا مراحل بازسازی با شناخت و دقت به خوبی انجام بشه.

5. ارزیابی ایمنی

از اونجایی که در این نوع از بازسازی تغییراتی در ساختار ساختمان هم به وجود میاد باید حتما ایمنی همه بخش‌های ساختمان بررسی بشه.

مسولیت شما به عنوان مالک خانه این است که از یک مجری متخصص برای بازسازی ساختمان خود استفاده کنید. یک مجری قابل اعتماد که در این مسیر بتونه به خوبی شما رو راهنمایی کنه و با اطمینان کارها رو بهش بسپرین. در این راستا سلام ساختمان افتخار داره تا در مسیر بازسازی خانه‌ شما، با بهترین متخصص‌ها، شما رو همراهی کنه.

سوالات متداول

چطور ثبت درخواست کنیم؟
روی لینک زیر کلیک کرده و برای دریافت مشاوره رایگان ثبت نام کنید:
ثبت درخواست کابینت، کمد و دکورهای چوبی
سلام ساختمان چیست؟
سامانه لاوان ماندگار ساختمان، با نام اختصاری سلام ساختمان، یک شرکت عضو پارک علم و فناری است، که در حوزه دکوراسیون داخلی چوبی مثل اجرای کابینت و کمد فعال است.
تا به حال بیش از 4000 پروژه کابینت و کمد در سلام ساختمان اجرا شده است.
سلام ساختمان چه مزیتی دارد؟
برخی از ویژگی‌های سلام ساختمان که به شما کمک می‌کند تا با خیال راحت پروژه‌ی خود را اجرا کنید، عبارت است از:
  • مشاوره تخصصی رایگان
  • معرفی یک یا 2 کابینت ساز ارزیابی شده در شهر شما
  • ضمانت قیمت
  • ضمانت پیش پرداخت
  • ضمانت پروژه


از زمان ثبت نام تا زمان تماسِ مشاور، چقدر طول می کشد؟
اگر در شهرهای محدوده‌ی سلام ساختمان باشید (تهران، خراسان رضوی، البرز، اصفهان، کرمان، خوزستان، فارس، گیلان، آذربایجان شرقی، قم، مازندران)، کمتر از 12 ساعت کاری طول میکشد تا مشاور سلام ساختمان با شما تماس بگیرد.

مشاوره ی سلام ساختمان رایگان است؟
بله، مشاوره در سلام ساختمان رایگان است. در سلام ساختمان دو نوع مشاوره داریم:
  • مشاوره با پشتیبانان سلام ساختمان که بعد از ثبت نام شما در سایت صورت می‌گیرد.
  • مشاوره‌ی مستقیم با کابینت‌سازی که برای اجرای کار به شما معرفی شده‌است.
هر دوی این‌ها رایگان است.
بازدید حضوری در سلام ساختمان رایگان است؟
                      بله بازدید حضوری از پروژه ها بصورت رایگان انجام می‌شود.
آیا سلام ساختمان طراحی هم انجام می‌دهد؟
بله. ما می‌توانیم کابینت‌سازهایی به شما معرفی کنیم که به صورت حرفه ای طراحی انجام می‌دهند. فقط کافیست به پشتیبان خود اطلاع دهید که نیاز به طراحی دارید.
آیا طراحی در سلام ساختمان رایگان است؟
اگر پروژه خود را با کابینت سازی که برای شما طراحی کرده است اجرا کنید، طراحی به عنوان تخفیف پروژه خواهد بود و برای شما رایگان است. اما اگر بعد از انجام طراحی به این نتیجه رسیدید که مایل نیستید با همان کابینت ساز پروژه‌ی خود را اجرا کنید، هزینه طراحی از شما دریافت می‌شود.
نوشته شده توسط: مریم   صبوری
وقتی بارش کلماتی که به ذهنم هجوم می‌آورند را روی صفحات پیاده می‌کنم، بهترین حس ممکن را دارم. مریم صبوری هستم، سردبیر سایت سلام ساختمان. سه سال قبل وارد تیم دوست داشتنی سلام ساختمان شدم و در حال حاضر تمرکز کاری من در زمینه محتوا و سئو است.

ما درخدمتیم! از اینجا درخواست بدین تا با شما تماس بگیریم

نظرات کاربران

نظرات کاربران
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها