چیدمان، مزایا و کاربردهای اتاق زیر شیروانی چگونه است؟

آخرین تاریخ بروزرسانی:   23 آبان 1402 | تاریخ انتشار:  14 اردیبهشت 1402 |
1.8 (0 نظر )

شاید همه­ی ما در دوران کودکی دوست­ داشتیم که یک اتاق زیرشیروانی مخصوص برای خودمون داشته باشیم. این اتا­ق­ها رو در کارتون­ها زیاد دیدیم. اما امروز میخوایم درباره­ی چیدمان، مزایا ­و کاربرد­های اتاق زیر شیروانی صحبت کنیم. اینکه چطور این اتاق نوستالژیک رو به بهترین نحو آماده و یا حتی به اتاق خواب و مستر تبدیل کنیم موضوع این مقاله هست.

روش های طراحی کف و دیوار­های اتاق زیر شیروانی

اگه بخوایم شیروانی رو به یک اتاق کاربردی تبدیل کنیم نباید از مقاوم­سازی و طراحی کف و دیوار­ها غافل بشیم. قبل از هر­ چیزی باید از استحکام کف و دیوار­ها مطمئن بشیم و بعد بریم سراغ بقیه چیز­ها.

اتاق زیر شیروانی (2)

چطور فضا­­ی کلاسیک در اتاق شیروانی ایجاد کنیم؟

اگه بخوایم یک فضا­­ی کلاسیک در شیروانی بسازیم، انتخاب چوب و پارکت بهترین­ گزینه است. حتی میتونیم برای نور بیشتر و روشن­تر شدن فضا، از ریسه­ها­ی نوری استفاده کنیم.

چطور فضا­­ی مدرن در اتاق زیر شیروانی ایجاد کنیم؟

اما اگه مدرن پسند باشین، قضیه کمی فرق میکنه. دیوار­هایی با رنگ­های فانتزی، برای ایجاد یک فضا­ی جدید و مدرن خیلی مناسب هستن، حتی میتونید سقف رو هم رنگ کنید. برای کف شیروانی استفاده از قالیچه رو توصیه میکنیم، قالیچه­هایی که همرنگ در و دیوار اتاق شیروانی باشن جلوه­ی تازه ای رو به محیط میدن. همچنین اگه فضای زیر شیروانی شما بزرگ باشه، خیلی کار­های جذاب­تر دیگه ای رو میشه در اونجا انجام داد.

دکوراسیون اتاق زیر شیروانی (2)

پنجره و نورگیر در اتاق زیر شیروانی باید چگونه باشد؟

اتاق­های زیر شیروانی، معمولا به دلیل داشتن پنجره­های کوچک، تابش نور کمی هم دارن، و همین مسئله ما رو به فکر انداخت که برای افزایش نور اتاق راهکاری رو ارائه بدیم. در ادامه با 4 مورد از این راهکار ها آشنا میشین:

1- استفاده از رنگ های روشن در اتاق زیر شیروانی

اول این که برای بزرگ تر نشان دادن اتاق و همچنین دلباز تر شدن، سعی کنید از رنگ­های روشن استفاده کنید. البته این هم به سلیقه­ی خودتون ربط داره که رنگ­­های روشن رو دوست داشته باشین یا نه.

دکوراسیون اتاق زیر شیروانی (1)

3- افزایش تعداد پنجره های شیروانی

اگر امکانش هست تعداد پنجره­ها رو بیشتر کنین. حتی اضافه شدن یک پنجره هم تاثیر زیادی در نور اتاق داره. استفاد از لامپ و ریسه­های نورانی هم علاوه بر افزایش نور، زیبایی خاصی رو به اتاق میده.

نورپردازی در زیرشیروانی (3)

4- عدم استفاده از پرده برای پنجره های شیروانی

از اونجایی که اتاق های زیر شیروانی از بیرون خیلی دید ندارن، بهتر هست که از پرده استفاده نکنین تا جلو­ی نور هم گرفته نشه. اگر هم از پرده استفاده کردین، انتخاب یک پرده­ی نازک به یک پرده­ی ضخیم ارجحیت داره.

دکور اتاق زیرشیروانی (1)

کاربرد­های مختلف اتاق زیر شیروانی چیست؟

1- هرکسی دوست­ داره در خانه، یک مکان امن و مخصوص به خودش رو داشته باشه. اما بعضی از خانه­ها به تعداد کافی اتاق خواب ندارن و به همین دلیل از اتاق زیر شیروانی به عنوان اتاق خواب استفاده میشه.

دکور اتاق زیرشیروانی (2)

2- بعضی­ها هم که خیلی اهل مطالعه هستن، ترجیح میدن این اتاق رو به یک کتابخانه­ی اختصاصی تبدیل کنن. که از حق نگذریم؛ اجرا کردن این ایده خیلی فوق­العاده است.

نورپردازی در زیرشیروانی (2)

3- در خانه­های کوچیک هم که همیشه با کمبود جا مواجه بودن، گاهی به عنوان انباری از اتاق­های زیر شیروانی استفاده میشه و لوازم اضافه رو اونجا میذارن. اگر فضای زیر شیروانی شما بزرگ هست به هیچ وجه به عنوان انبار از اون استفاده نکنین. همچنین اگر این فضا در خانه شما کوچک هست باز هم این کار رو نکنین؛ چون با کمی سلیقه و ایده­هایی که گفتیم میشه اونجا رو خیلی قشنگ­تر و کاربردی­تر از انبار کرد.

دکور اتاق زیرشیروانی (3)

4- خلاصه که اتاق زیر شیروانی کاربرد­های زیادی داره و میشه از اون حتی به عنوان اتاق تعویض لباس هم استفاده کرد. البته بیشتر کاربردهای این اتاق، به امکانات خانه و نیاز­های خانواده بستگی داره.

نورپردازی در زیرشیروانی (1)

رسیدن به رویای شیرین اتاق زیر شیروانی

بهتون توصیه می کنیم که اگه از این اتاق های زیر شیروانی دارین از اون به عنوان انباری استفاده نکنین. بلکه با ایده هایی که در بالا گفتیم اون رو تبدیل به یک اتاق خیلی زیبا کنین. اینجوری رویای شیرین داشتن یک اتاق در زیر شیروانی نه تنها برای شما، بلکه برای فرزندان شماهم به واقعیت تبدیل میشه.

سوالات متداول

چطور ثبت درخواست کنیم؟
روی لینک زیر کلیک کرده و برای دریافت مشاوره رایگان ثبت نام کنید:
ثبت درخواست کابینت، کمد و دکورهای چوبی
سلام ساختمان چیست؟
سامانه لاوان ماندگار ساختمان، با نام اختصاری سلام ساختمان، یک شرکت عضو پارک علم و فناری است، که در حوزه دکوراسیون داخلی چوبی مثل اجرای کابینت و کمد فعال است.
تا به حال بیش از 4000 پروژه کابینت و کمد در سلام ساختمان اجرا شده است.
سلام ساختمان چه مزیتی دارد؟
برخی از ویژگی‌های سلام ساختمان که به شما کمک می‌کند تا با خیال راحت پروژه‌ی خود را اجرا کنید، عبارت است از:
  • مشاوره تخصصی رایگان
  • معرفی یک یا 2 کابینت ساز ارزیابی شده در شهر شما
  • ضمانت قیمت
  • ضمانت پیش پرداخت
  • ضمانت پروژه


از زمان ثبت نام تا زمان تماسِ مشاور، چقدر طول می کشد؟
اگر در شهرهای محدوده‌ی سلام ساختمان باشید (تهران، خراسان رضوی، البرز، اصفهان، کرمان، خوزستان، فارس، گیلان، آذربایجان شرقی، قم، مازندران)، کمتر از 12 ساعت کاری طول میکشد تا مشاور سلام ساختمان با شما تماس بگیرد.

مشاوره ی سلام ساختمان رایگان است؟
بله، مشاوره در سلام ساختمان رایگان است. در سلام ساختمان دو نوع مشاوره داریم:
  • مشاوره با پشتیبانان سلام ساختمان که بعد از ثبت نام شما در سایت صورت می‌گیرد.
  • مشاوره‌ی مستقیم با کابینت‌سازی که برای اجرای کار به شما معرفی شده‌است.
هر دوی این‌ها رایگان است.
بازدید حضوری در سلام ساختمان رایگان است؟
                      بله بازدید حضوری از پروژه ها بصورت رایگان انجام می‌شود.
آیا سلام ساختمان طراحی هم انجام می‌دهد؟
بله. ما می‌توانیم کابینت‌سازهایی به شما معرفی کنیم که به صورت حرفه ای طراحی انجام می‌دهند. فقط کافیست به پشتیبان خود اطلاع دهید که نیاز به طراحی دارید.
آیا طراحی در سلام ساختمان رایگان است؟
اگر پروژه خود را با کابینت سازی که برای شما طراحی کرده است اجرا کنید، طراحی به عنوان تخفیف پروژه خواهد بود و برای شما رایگان است. اما اگر بعد از انجام طراحی به این نتیجه رسیدید که مایل نیستید با همان کابینت ساز پروژه‌ی خود را اجرا کنید، هزینه طراحی از شما دریافت می‌شود.
نوشته شده توسط: مریم   صبوری
وقتی بارش کلماتی که به ذهنم هجوم می‌آورند را روی صفحات پیاده می‌کنم، بهترین حس ممکن را دارم. مریم صبوری هستم، سردبیر سایت سلام ساختمان. سه سال قبل وارد تیم دوست داشتنی سلام ساختمان شدم و در حال حاضر تمرکز کاری من در زمینه محتوا و سئو است.

ما درخدمتیم! از اینجا درخواست بدین تا با شما تماس بگیریم

نظرات کاربران

نظرات کاربران
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها