کابینت پولیشی با متریال ام دی اف یا چوب طبیعی به همراه روکش رنگ پولیش ساخته میشود. از سوی دیگر، کابینتهای انزو نیز که با طراحی منحصربه فرد خود شناخته میشوند، دارای زیر روکش ام دی اف هستند و با روکشهایی مثل ممبران و پولیشی ساخته میشوند. کابینت انزو و پولیشی جزو کابینتهای لوکس بازار بهحساب میآیند؛ با این همه، فرق کابینت پولیشی و کابینت انزو این است که اصطلاح «انزو» در معیار طراحی مورد بحث قرار میگیرد و «رنگ پولیشی» در حوزه متریال و روکش قابل بحث است. در این مطلب از سلام ساختمان به بررسی تفاوتهای کابینت انزو و پولیشی، بر اساس معیارهای گوناگون میپردازیم.
1. تفاوت در ظاهر کابینتهای انزو و پولیشی
اصطلاح انزو به دستهای از کابینتها اطلاق میشود که طراحی آنها از نمونهکارهای شرکت طراحی دکوراسیون داخلی ایتالیایی به نام «Zentique» الگوبرداری شده است. این کابینتها با تراشکاریهای سی ان سی ماهرانه در چهار طرف دربهای خود شناخته میشوند. کابینتهای انزو میتوانند زیرمجموعهای از کابینتهای پولیشی باشند که در روکش آنها از رنگ پولیش استفاده شدهاست؛ با این حال در کابینتهای انزو که روکش پولیشی دارند، شفافیت و درخشندگی کابینت بسیار بیشتر است.
کابینتهای پولیشی محدود به طرح انزو نیستند و میتوان آنها را با طرحهای مختلف نئوکلاسیک و کلاسیک همراه با تراشکاری و کندهکاریهای خاص بسازید. تصویر زیر کابینت نئوکلاسیک است که با متریال پولیش ساخته شده است و ظاهری براق دارد.
2. تفاوت در روکش کابینتهای انزو و پولیشی
کابینت انزو با ورقهای ام دی اف ساخته میشود. روی این ورقهها، چهار طرف دربها با دستگاه سی ان سی تراشکاری میشوند و سپس روکش مخصوص با تکنولوژی خاص روی این کابینتها کشیده میشوند. روکش کابینت انزو یا پیویسی (وکیوم) است یا روکش رنگ میباشد. در روکش کردن کابینت انزو با رنگ، از رنگهای پلیاستر، پلیاورتان و پولیشی استفاده میشود. رایجترین روکش برای انزو، روکش پولیشی است، به همین دلیل معمولا به کابینت پولیشی، کابینت طرح انزو میگویند.
در کابینتهای پولیشی از ام دی اف خام با ضخامت 25 میلیمتر استفاده میشود. البته با توجه به نیاز و طراحی کابینت، از ضخامتهای دیگری نیز استفاده میشود. برای روکش کردن این نوع کابینت از چندین لایه رنگ براق استفاده میکنند. در نهایت بعد از چندین لایه رنگآمیزی سطح کابینت پولیشکاری میشود.
3. تفاوت در قیمت کابینت انزو و پولیشی
کابینتهای انزو و پولیشی به دلیل استفاده از متریال باکیفیت و فرآیند ساخت پیچیده، معمولاً در دسته کابینتهای لوکس و گران قرار میگیرند. با این حال، با جایگزینی روکش PVC (ممبران یا وکیوم) برای کابینت انزو به جای روکشهای پولیشی، میتوان هزینه ساخت این نوع کابینت را به طور قابل توجهی کاهش داد و آن را به گزینهای مناسبتر تبدیل کرد. اما کابینتهایی که با متریال پولیش ساخته میشوند به دلیل استفاده از مواد باکیفیت و استفاده از دستگاههای اتومات و محیط ایزوله، هزینه بیشتری دارند.
نکته قابل توجه در قیمتگیری کابینت پولیشی و انزو، برآورد قیمت نهایی و تمام شده کار است. یعنی از کابینتساز خود بخواهید هزینه کابینت آشپزخانه شما را به جای متری، به شکل نهایی و در یک فاکتور تهیه کند. اعلام قیمت تمام شده به جای متری به نفع مشتری است و تمام جزئیات کار اعم از یراقآلات و دستمزد کابینتساز به شکل نهایی محاسبه میشود. این کار باعث میشود تا شما از هزینههای اضافی در آینده در امان بمانید و بتوانید با اطمینان بیشتری تصمیم بگیرید.
پلتفرم کابینتسازی آنلاین سلام ساختمان، قیمت تمامی کابینتها را به شکل نهایی به مشتری اعلام میکند، البته در این نوع برآورد هزینه، کابینتساز باید از آشپزخانه شما بازدید حضوری کند و بعد از بررسی و اندازهگیریهای دقیق، قیمت نهایی را به شما اعلام کند. کابینت پولیشی تصویر بالا را کابینتساز سلام ساختمان در تهران اجرا کرده است.
4. تفاوت در رنگ کابینت انزو و پولیشی
کابینت انزو را میتوان با روکش پلی اورتان در طیف گستردهای از رنگها اجرا کرد. اما کابینتهای پولیشی معمولاً به رنگهای محدودتری مانند سفید و طوسی قابل اجرا هستند.
5. تفاوت کابینت انزو و پولیشی به لحاظ سبک دکوراسیون
کابینت انزو با تراشکاریهای ظریفی که در چهار طرف دربها دارد، زیر مجموعه سبک کابینت نئوکلاسیک قرار میگیرد. اما کابینت پولیشی را میتوان هم به سبک نئوکلاسیک و هم به سبک کلاسیک اجرا کرد. از آنجایی که پولیش یک رنگ مخصوص برای روکش کابینت است پس به راحتی روی زیر روکشهای مختلف با منبتکاریهای ظریف یا حجیم قابل اجرا است. کابینت زیر به سبک کلاسیک و با متریال پولیشی اجرا شده است.
مدلهای متنوع کابینت پولیشی و انزو
سلام ساختمان با ارائه طرحهای متنوع و خلاقانه در زمینه کابینت انزو و پولیشی، توانسته است سلیقههای مختلف را پوشش دهد. در این بخش، تعدادی از بهترین نمونه کارهای متخصصین سلام ساختمان را مشاهده میکنید. کابینت زمینی و جزیره انزوی سفید زیر همراه با صفحه کابینت و بینکابینتی مشکی جلوه زیبا به آشپزخانه هدیه داده است. البته در این آشپزخانه طراحی خطوط برجسته روی کابینتهای دیواری، فضا را از یکنواختی خارج کرده است.
جزیره و کابینت پولیشی سفید براق با منبتکاریهای ظریف روی تاج و کاورهود جلوهای تماشایی به آشپزخانه زیر داده است.
استفاده از کابینت ویترینی در کنار کابینتهای انزوی سفید براق و انتخاب رنگ طلایی برای تاج و پاخور کابینتها، آشپزخانه را لاکچری میکند.
طراحی شاهانه کابینت پولیشی زیر با ستونهای کندهکاری شده و منبتکاریهای خاص روی کابینتهای دیواری، فضایی تماشایی ساخته است.
جمعبندی
کابینت انزو با طراحی منحصربهفرد و تراشکاریهای ظریف دور تا دور دربها، معمولاً با روکش پولیش براق ساخته میشود و نمادی از سبک نئوکلاسیک است. از سوی دیگر، کابینت پولیشی انعطافپذیری بیشتری دارد و میتوان آن را با طرحهای متنوعی از جمله منبتکاریهای کلاسیک و نئوکلاسیک روی MDF اجرا کرد. اگر به دنبال کابینتی لوکس و با طراحی شخصیسازی شده هستید، با در نظر گرفتن تفاوتهای این دو مدل، بهترین انتخاب را داشته باشید.
سوالات متداول
ثبت درخواست کابینت، کمد و دکورهای چوبی
تا به حال بیش از 4000 پروژه کابینت و کمد در سلام ساختمان اجرا شده است.
- مشاوره تخصصی رایگان
- معرفی یک یا 2 کابینت ساز ارزیابی شده در شهر شما
- ضمانت قیمت
- ضمانت پیش پرداخت
- ضمانت پروژه
- مشاوره با پشتیبانان سلام ساختمان که بعد از ثبت نام شما در سایت صورت میگیرد.
- مشاورهی مستقیم با کابینتسازی که برای اجرای کار به شما معرفی شدهاست.
نظرات کاربران
نظرات کاربران