میز تلویزیون دیواری، جذاب و پرکاربرد! + 30 مدل خاص

میز تلویزیون دیواری عمدتاً در اصلیترین قسمت پذیرایی از مهمان، یعنی هال قرار میگیره. پس از مهمترین المانهایی هست که در بدو ورود به منزل، به چشم میاد. پس هماهنگ بودن طرح و رنگ میز تلویزیون دیواری با سایر قسمتهای منزل، اهمیت خیلی زیادی داره!
همچنین امروزه با پیشرفت تکنولوژی و کاهش ضخامت تلویزیونها، با تلویزیونهای سبکتری مواجه هستیم. در نتیجه با توجه به این تغییرات و از طرف دیگه کم شدن متراژ منازل، طراحان داخلی ساختمان تمایل زیادی به نصب میز تلویزیونهای دیواری پیدا کردند. این طوری میشه فضای بیشتری روی برای نشیمن و اثاث منزل در نظر گرفت و همزمان، طراحی مدرن و شیکتری هم برای ساختمان ایجاد کرد.
با توجه به اهمیت میز تلویزیون دیواری در دکوراسیون داخلی، در مطلب پیش رو قصد داریم به معرفی میز تلویزیونهای دیواری، مزایا، معایب و نمایش مدلهای زیبایی از این میزها بپردازیم. پس با ما همراه باشین!
میز تلویزیون دیواری چیست؟
میز تلویزیون دیواری نوع خاصی از میز تلویزیون هست که در ارتفاعی بالاتر از سطح زمین و روی دیوار نصب میشه و زیبایی زیادی به دکوراسیون میبخشه. این نوع میز تلویزیون رو امروزه در خانههای کوچک و بزرگ زیادی میتونین ببینین. البته میز تلویزیونهای دیواری به ویژه در خانههای کوچک، کاربردی فراتر از زیبایی فضا دارن، چون یک راهکار طلایی برای مشکل قرار دادن تلویزیون در خانههای کوچک به حساب میان!
مزایای میز تلویزیون دیواری چیست؟
در این قسمت قصد داریم شما رو با مزایایی که میز تلویزیون های دیواری برای ما دارن آشنا کنیم:
1. اشغال فضای کمتر در میز تلویزیون دیواری
در مقدمه به اوّلین و مهمترین مزیت این میزها اشاره شد. اون هم اینکه میزهای دیواری، کمترین فضا رو اشغال میکنن و این موضوع به ویژه در منازل با متراژ پایین که فضای کمی دارن، کمک بزرگی محسوب میشه.
2. نظم دادن به سیم ها در میز تلویزیون دیواری
از طرف دیگه در کنار این صرفه جویی، میزهای دیواری با پوشش دادن سیمها و کابلهای تلویزیون، از پخش شدن اونها روی زمین و ایجاد منظرهای ناخوشایند جلوگیری میکنن. بعلاوه، از اثر برخورد اشیا یا زیر پا له شدن سیمها هم جلوگیری میشه تا عمر لوازم جانبی تلویزیون بیشتر بشه.
3. نصب راحت میز تلویزیون دیواری
نصب فوقالعاده راحت تلویزیون و میز تلویزیون دیواری از مزیتهای دیگهی این نوع طراحی هست. شما میتونین به کمک پیچ و حفرههایی که در قسمت پشتی تلویزیون تعبیه شده، اون رو روی دیوار نصب بکنین. ویدئوهای جامع و مفیدی هم برای آموزش این کار در اینترنت پیدا میشه؛ امّا بد نیست نصب تلویزیون و میز تلویریون دیواری رو به فردی متخصص بسپرین. حداقل اینکه از کج نبودن و متقارن بودن کار مطمئن خواهید بود!
4. تنظیم دلخواه ارتفاع میز تلویزیون دیواری
در این روش، نصب میز تلویزیون دیواری در هر قسمت و ارتفاعی از دیوار ممکن هست. به تبع اون، نصب تلویزیون هم بر اساس سلیقهی شما انجام میشه. چیزی که در میزهای معمولی که روی زمین قرار میگیرن ممکن نیست.
5. نظافت آسان میز تلویزیون دیواری
مشخصه که نظافت میزهای دیواری از میزهای ایستاده راحتتر هست.
6. امنیت بیشتر میز تلویزیون دیواری
و مزیت آخر اینکه این میزها برای منازلی که فرزند کوچک یا حیوان خانگی دارن، انتخاب به مراتب بهتری هست. چون دور از دسترس هست و از آسیب رسیدن به تلویزیون و وسایل موجود روی میز، جلوگیری میکنه.
معایب میز تلویزیون دیواری چیست؟
خب. خب. خب! نوبت میرسه به محدودیتهایی که در نصب میزهای تلویزیون دیواری با اونها مواجه هستیم. بالاخره همش که مزیت نیست!
1. نیاز به اتصلات قوی در نصب میز تلویزیون دیواری
میز تلویزیون، هر چند سبُک، نیاز به اتصالات قوی و مطمئنی داره که با اطمینان روی دیوار نصب بشه. با در نظر گرفتن دلار و هزینههای بالای خرید تعمیرات (که خدا قسمت نکنه!) لازمه که از محصولات مطمئن برای نصب میز و تلویزیون کمک گرفت. این موضوع در منازلی که در نواحی زلزله خیز یا در نزدیکی راه آهن یا فرودگاه هستن که لرزش بیشتری رو تجربه میکنن، ضرورت بیشتری پیدا میکنه.
2. هزینه نصب میز تلویزیون دیواری
هزینه نصاب و تجهیزات و لوازم نصب و قرارگیری میزهای تلویزیون دیواری، نوعی هزینه اضافه محسوب میشه..
3. عدم امکان جابجایی میز تلویزیون دیواری
بعد از نصب میز تلویزیون، امکان جابجایی راحت این میزها وجود نداره. در واقع نمیشه مثل میزهای معمولی، در لحظه، دکوراسیون خانه رو تغییر داد. پس اگه فرد تنوع طلبی هستین، حواستون به این نکته باشه.
4. خرید و نصب پرزحمت میز تلویزیون دیواری
و در نهایت اینکه به هر حال با وجود ساده بودن نصب این میزها روی دیوار، باز هم در مقایسه با میز تلویزیون معمولی که روی زمین قرار میگیره، خرید و نصب پر زحمتتری دارن. پس اگه کلا حال و حوصلهی نصب چیزی رو ندارین، میزهای ایستاده گزینه بهتری هستن!
میز تلویزیون دیواری کمددار: نوع خاصی از میز تلویزیون دیواری!
میز تلویزیون دیواری کمددار نوع خاصی از انواع میزتلویزیون دیواری هست که این قابلیت، باعث افزایش کارایی و کاربرد میز تلویزیونهای دیواری سادهتر شده است.
شما میتونین بخشی از تزئینات منزل، گلدان یا حتی چند کتاب رو در قسمت شلفهای میز تلویزیون دیواری کمددار قرار بدین. حتی میشه وسایل مرتبط با تلویزیون رو در کمد و کشوهای کنار اون قرار داد تا در صورت تمایل، در معرض دید نباشن و دسترسی راحتی به اونها داشته باشیم.
چه متریالی در ساخت میز تلویزیون دیواری رایج هستن؟
مصالح مختلفی برای ساخت میز تلویزیون دیواری به کار میرن. از چوب ام دی اف و هایگلاس و ممبران بگیرین تا انواع فلزات و شیشه و البته پی وی سی. در مواردی هم از تلفیق این مواد استفاده میشه.
هر متریال زیبایی خودش رو داره و شما میتونین بسته به سلیقه و سبک مناسب و هماهنگ با سایر اثاث منزل، متریال مورد نظر خودتون رو انتخاب کنین. طبیعی هست که انواع میز تلویزیون دیواری چوبی و فلزی مقاومت بیشتری دارن. امّا خب انواع شیشهای نسبتاً مقاوم (شیشههای نشکن) هم در بازار موجود هست.
نکات مهم میز تلویزیون دیواری: یادتون باشه که…
- میزهای تلویزیون دیواری به طور گسترده در اماکن عمومی مثل مطب پزشک، بانک و … هم کاربرد دارن.
- میز تلویزیونهای دیواری در رنگهای روشن و تیره وجود دارن که بهتره بسته به زمینهی دیوار و مبلمان منزل انتخاب بشن.
- این میزها، معمولاً در سبکهای مدرن به کار میان و میزهای ایستاده بیشتر کاربردهای کلاسیک دارن.
- در منازل اجارهای، به علت محدودیتهایی که وجود داره، نمیشه به راحتی تلویزیون و میزش رو روی دیوار نصب کرد. پس اگه مستاجر هستین، این نکته رو هم در هنگام انتخاب میز در نظر داشته باشین.
- نور پردازی در اطراف میز تلویزیون دیواری میتونه فضای هال رو به کلی زیر و رو کنه. پس بعد از نصب میز دیواری، برای تکمیل جذابیت منزل خودتون، به نورپردازی (مخصوصاً نورهای مخفی) هم توجه داشته باشین.
و در نهایت!
خب… این هم از معرفی میز تلویزیونهای دیواری. سعی کردیم در این مطلب کوتاه، بیشتر از تصاویر استفاده کنیم تا با مدلهای بیشمار این محصولات بیشتر آشنا بشین و در انتخاب طرح مورد نظر بهتون کمک بشه. در نهایت یادآوری میکنیم که هر دو میز، کاربرد خاص خودشون رو دارن و مزیتها و معایبی. این هماهنگی بین المانهای منزل هستش که تعیین کنندهی مدل میز تلویزیون در منزل شماست. پس بهتره به دنبال ساختار هماهنگتر با سایر وسایل منزل باشین تا میز مناسب رو انتخاب کرده باشین.
نظرات کاربران
نظرات کاربران