مقایسه کابینت مدرن با کابینت کلاسیک

آخرین تاریخ بروزرسانی:   14 مهر 1403 | تاریخ انتشار:  14 مهر 1403 |
1.5 (0 نظر )

یک لحظه آشپزخانه‌تان را بدون کابینت تصور کنید. یک آشپرخانه پر از ظرف و ظروف که محض رضای خدا یک کمد یا قفسه ندارد! خب دیگر لازم نیست به این تصور دردناک ادامه بدهید. چون در این مطلب قرار است برایتان از کابینت‌ آشپزخانه کلاسیک و مدرن بگوییم تا هرگز در واقعیت به چنین کابوسی دچار نشوید.

حتماً می‌دانید کابینت‌های کلاسیک از جنس چوب‌اند و درب‌هایی حکاکی شده دارند. درمقابل کابینت‌های مدرن ساده‌تر هستند و از نظر ظاهری با فضا و دکوراسیون‌های مدرن سازگارتر هستند. البته توصیف و تعریف درباره کابینت‌های کلاسیک و مدرن را نمی‌شود در همین چند جمله خلاصه کرد. بنابراین اگر علاقه دارید درباره این نوع کابینت‌ها و مزایا و معایبشان بیشتر بدانید، تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

تفاوت‌های کابینت کلاسیک و مدرن در یک نگاه (جدول مقایسه کابینت مدرن با کابینت کلاسیک)

همه ما کابینت‌ آشپزخانه‌مان را مثل هر وسیله‌‌ی دیگری، براساس دکوراسیون کلی خانه انتخاب می‌کنیم. بر همین اساس کابینت‌ها هم به دو نوع کابینت مدرن و کابینت کلاسیک دسته‌بندی می‌شوند که بدون شک هر کدامشان تفاوت‌های عمده‌ای با هم دارند. ما در جدول زیر این تفاوت‌ها را برایتان لیست کرده‌ایم تا بتوانید با یک نگاه این تفاوت‌ها را از نظر بگذرانید.

نوع کابینت کابینت مدرن کابینت کلاسیک
محدوده‌ی قیمتی مناسب و نسبتاً ارزان معمولاً بالاتر از کابینت مدرن است.
جنس متریال معمولاً ام دی اف و هایگلاس معمولاً ممبران، روکش چوب و چوب
قاب و پاخور های پرکار ندارد دارد
ستون و سرستون های پرکار ندارد دارد
درخشندگی می‌تواند داشته باشد (در کابینت هایگلاس) ندارد
امکان اجرا در ایران دارد دارد
ابزار خوری متوسط بالاتر از کابینت‌های مدرن
دوام زیاد بسیار زیاد
لک پذیری در مدل‌های هایگلاس زیاد است کم
کیفیت کابینت زیاد بسیار زیاد
قابلیت تعمیر دارد عمدتاً ندارند. به سختی تعمیر می‌شوند

همان‌طور که می‌بینید هر کدام از این کابینت‌ها، ویژگی‌های خاص خودشان را دارند. درصورتی‌که به طرح‌های ساده علاقه دارید، کابینت‌های مدرن انتخاب بهتری است. اگر هم از جلوه‌های سلطنتی و ستون‌های حکاکی‌ شده لذت می‌برید پس حتماً از کابینت‌های کلاسیک خوشتان خواهد آمد.

شکی نیست که برای انتخاب کابینت علاوه بر سلیقه‌ی شخصی عوامل مختلف دیگری هم در انتخاب نهایی تأثیرگذارند. به همین خاطر در ادامه، مزایا و معایب کابینت‌های کلاسیک و مدرن را بررسی می‌کنیم. به‌این‌ترتیب می‌توانید با آگاهی کامل دست به انتخاب بزنید.

چرا کابینت مدرن؟

چند سالی است که کابینت‌های با طراحی ساده و اسپرت طرفداران زیادی پیدا کرده است. کابینت‌هایی که برای ساختشان بیش از آنکه به جلوه‌های ظاهری توجه شود، روی کاربرد و بهینه‌سازی فضا تمرکز می‌شود. تاجایی‌که طراحان سعی می‌کنند با یک طراحی منعطف از تمام گوشه و کنارهای یک آشپرخانه به بهترین شکل ممکن استفاده شود.

به‌طورکلی به کابینت‌ های گلاس و MDF براق که کاملاً امروزی و شیک طراحی و اجرا شده باشند، کابینت مدرن گفته می‌شود. البته اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم این کابینت‌ها از متریال مختلفی مثل چوب، پلی‌گلاس، هایگلاس، پی وی سی و … ساخته می‌شوند.

در تصویر زیر نمونه‌ای از انواع کابینت‌های مدرن را می‌توانید ببینید. کابینتی از جنس چوب که با طراحی ساده از تمام فضای آشپزخانه به‌صورت بهینه استفاده کرده است.

کابینت و جزیره مدرن قهوه‌ای و کرم همراه با شلف‌های کرم

کابینت‌های مدرن سطح براق و یکدستی دارند. لبه این کابینت‌ها صاف است و در طراحی‌شان هیچ حجم تزیینی‌ و زائدی وجود ندارد. در تصاویر زیر نمونه‌های زیبایی از این نوع کابینت‌ها را می‌توانید ببینید.

کابینت و جزیره مدرن سفید بدون دستگیره
کابینت مدرن سفید براق همراه با جزیره چوبی با صفحه جزیره سفید

همان‌طور که پیداست اولین و مهم‌ترین ویژگی‌ای که با دیدن این تصاویر به چشم می‌آید سادگی و رعایت تقارن در طراحی است.

در این نوع کابینت‌ها خبری از حکاکی، تراش‌های خاص، پاخور و ستون‌های کارشده نیست. دستگیره‌ها بسیار ساده هستند و در برخی مدل‌ها (مثل دو تصویر بالا) دستگیره‌ای وجود ندارد. بین کابینت‌ها هیچ فاصله‌ای نیست و فقط یک خط باریک، مرز بین‌شان را مشخص می‌کند. لوازم آشپزخانه مثل یخچال، ماشین لباس‌شویی و ظرفشویی در بین کابینت‌ها به‌خوبی جا داده می‌شوند و کاملاً  هم‌سطح و هم‌تراز با کابینت‌ها و قفسه‌ها قرار می‌گیرند. رنگ‌ها ساده و مدرن‌اند و کابینت‌ها طبق یک الگوی خاص در کنار هم قرار گرفته‌اند.

به‌طورکلی کابینت‌های مدرن طراحی مینیمال و ساده‌ای دارند اما در عین حال زیبا و چشم‌نواز هستند. اگر کابینت‌های مدرن را برای آشپزخانه‌تان انتخاب کردید باید بدانید که بهترین راه ست کردن آشپزخانه، ترکیب رنگ‌های متناسب با فضای معماری و دکوراسیون داخلی مدرن است. این رنگ‌ها می‌توانند هم‌طیف باشند و یا مانند تصویر زیر در طیف‌های متضاد (سفید و مشکی) استفاده شوند.

کابینت مدرن سفید و قهوه‌ای هایگلاس همراه با جزیره سفید

رایج‌ترین متریال‌ها برای ساخت کابینت مدرن چیست؟

متریال‌هایی که برای ساخت کابینت مدرن استفاده می‌شوند از قیمت مناسبی برخوردار هستند. درادامه به بررسی متریال‌هایی که برای ساخت کابینت مدرن استفاده می‌شوند، می‌پردازیم.

1.    کابینت مدرن ام دی اف با روکش ملامینه

کابینت ام دی اف با روکش ملامینه، یک انتخاب مقرون به صرفه و بادوام برای آشپزخانه‌ها است. زیرروکش(مغزی) این کابینت‌ها از ام دی اف ساخته شده و با روکشی از جنس پلاستیک سخت به نام ملامینه پوشیده می‌شود. این متریال که برای ساخت کابینت مدرن استفاده می‌شود، دارای ابزارخوری آسان، دوام قابل قبول و تنوع رنگی است.

کابینت ام دی اف روکش ملامینه مدرن سفید با جزیره مدرن طوسی

اجرای مدل و رنگ‌های متنوع برای کابینت مدرن امکان‌پذیر است. در تصویر بالا می‌بینیم که کابینت‌ساز سلام ساختمان کابینتی مدرن به رنگ سفید اجرا کرده است. قراردادن جزیره‌ای طوسی با صفحه کابینت چوبی، نقطه کانونی این آشپزخانه شده است.

حساب کاربری کابینت سازان سلام ساختمان

2.    کابینت مدرن هایگلاس

کابینت هایگلاس در واقع ام دی افی است که یک طرف آن با یک لایه پلاستیک براق و شفاف به نام پلکسی گلاس پوشیده شده است. طرف دیگر آن معمولاً روکش ساده‌تری دارد کابینت هایگلاس به دلیل ترکیب بی‌نظیر زیبایی و اقتصادی بودن، به یکی از محبوب‌ترین انتخاب‌ها برای آشپزخانه‌های ایرانی تبدیل شده است. درخشندگی خاص هایگلاس و قابلیت انعکاس نور، به این کابینت‌ها ظاهری مدرن و جذاب بخشیده است.

کابینت مدرن هایگلاس سفید براق بدون دستگیره

کابینت هایگلاس انواع مختلفی دارد که به سبک مدرن اجرا می‌شوند. شما می‌توانید با توجه به سلیقه و بودجه خود آن‌ها را انتخاب کنید.

  • کابینت لمی‌گلاس: کابینت‌های لمی گلاس با سطح براق و صاف خود، فضایی روشن و دلنشین ایجاد می‌کنند. این کابینت‌ها که از ام دی اف با روکش پی وی سی ساخته شده‌اند، در برابر خط و خش و حرارت بسیار مقاوم هستند و به دلیل زیبایی و دوام بالا، انتخابی ایده‌آل برای آشپزخانه‌های مدرن به شمار می‌روند.
  • کابینت پلی‌گلاس: کابینت‌های پلی گلاس از ام دی اف ساخته شده‌اند و روکش آن‌ها از جنس پلی استر است. این کابینت‌ها خیلی محکم هستند و در برابر خط و خش و حرارت مقاومت می‌کنند. البته قیمت آن‌ها کمی بیشتر از هایگلاس است.

کابینت‌های هایگلاس به شکل مات نیز اجرا می‌شوند اما روکش براق این کابینت‌ها به دلیل بزرگ نشان دادن فضا طرفداران بیشتری دارند. درادامه با متریال‌هایی آشنا می‌شویم که کابینت سبک کلاسیک را با آن‌ها می‌سازنند.

3.    کابینت مدرن نئوپان روکش ملامینه

اگرچه اصطلاح کابینت ملامینه در بازار برای اشاره به کابینتی با زیر روکش(مغزی) نئوپان و روکش ملامینه رایج شده است، اما از نظر فنی دقیق نیست. چرا که بسیاری از کابینت‌های ام ‌دی‌ اف نیز از روکش ملامینه بهره می‌برند. تفاوت اصلی در نوع مغزی داخلی کابینت نهفته است. نئوپان، به عنوان مغز کابینت‌های مرسوم به ملامینه، از تراشه‌های درشت چوب، رزین و چسب ساخته می‌شود و تراکم کمتری نسبت به ام ‌دی ‌اف دارد. این تفاوت در تراکم، به معنای مقاومت کمتر نئوپان در برابر رطوبت است.

کابینت نئوپان روکش ملامینه مدرن سفید همراه با شلف چوبی و جزیره قهوه‌ای مدرن

مزایا و معایب کابینت مدرن

اگر بخواهیم به مزایای کابینت‌های مدرن اشاره کنیم، موارد بسیاری وجود دارد، از جمله:

  1. در طرح‌ها و رنگ‌های متنوع و جذابی تولید می‌شوند.
  2. با هدف بهینه‌سازی فضا و به‌صورت کاملاً کاربردی در آشپزخانه جای‌گذاری و نصب می‌شوند.
  3. سطح کابینت‌های مدرن با روکش‌های محافظتی مختلفی مثل پی وی سی، HPL و رنگ اکریلیک پوشیده می‌شود. به همین خاطر در برابر شوینده‌ها و انواع مواد شیمیایی مقاوم‌اند و به راحتی ساییده نمی‌شوند.
  4. تمیز کردن سطح کابینت‌های مدرن بسیار آسان است.
  5. ماندگاری کابینت‌های مدرن زیاد است و نسبت به کابینت‌های کلاسیک طول عمر بیشتری دارند.
  6. کابینت‌های مدرن برخلاف انواع کلاسیک به مراقبت چندانی احتیاج ندارد.
  7. این کابینت‌ها در برابر نم و رطوبت مقاومت زیادی دارند و دچار پوسیدگی نمی‌شوند (برخلاف کابینت‌های کلاسیک).
  8. طراحی منظمی دارند و فضای آشپزخانه را بسیار خلوت نشان می‌دهند.
  9. در طراحی کابینت‌های مدرن فقط از قطعات فِلت (مسطح) استفاده می‌شود و هیچ قطعه‌ی اضافه و حجیمی وجود ندارد.
  10. برای هر نوع سقفی (بلند یا کوتاه) مناسب و قابل اجرا هستند.
  11. طراحی کابینت‌های مدرن با تجهیزات و لوازم جانبی پیشرفته آشپزخانه (مثل جک‌های فشاری، کلیدهای لمسی و … ) کاملاً مطابقت دارد.
  12. قیمت مناسبی دارند و نسبت به کابینت‌های کلاسیک ارزان‌ترند.

با وجود این مزایای فراوان، کابینت‌های مدرن معایبی هم دارند، مثلاً:

  • طراحی کابینت‌های مدرن بسیار ساده است و مطمئناً برای کسانی که به طراحی‌های مجلل و سلطنتی علاقه دارند، طرح‌های چندان خوشایندی محسوب نمی‌شوند.
  • همان‌طور که گفتیم «تقارن» یکی از ویژگی‌های اصلی کابینت‌های مدرن است اما گاهی این ویژگی ممکن است باعث هدر رفتن بعضی از قسمت‌های َآشپزخانه شود.
  • مدل‌های کابینت هایگلاس بسیار لک‌پذیرند. در صورتی که در این مورد وسواس دارید، بهتر است این جنس کابینت را انتخاب نکنید.

چرا کابینت کلاسیک؟

اگر از آن دسته افرادی هستید که به خاطره‌بازی و نوستالژی علاقه دارید و یا از دیدن طرح‌های تاریخی لذت می‌برید، پس حتماً از کابینت‌ کلاسیک خوشتان می‌آید. اگر کنجکاو شده‌اید که بدانید به چه کابینت‎ هایی کلاسیک می‌گویند؟ باید بگوییم به‌ طورکلی به مدل‌های ممبران (وکیوم)، چوب و روکش چوبی که دارای نقش و نگار هستند کابینت‌ سنتی یا کلاسیک گفته می‌شود.

کابینت‌هایی که با انواع حکاکی‌ها، منبت‌کاری‌ها و یا با استفاده از تکنولوژی CNC جلوه‌ای سنتی و یا سلطنتی پیدا کرده‌اند. در تصویر زیر نمونه شکیلی از این نوع کابینت‌ها را می‌توانید ببینید.

کابینت و جزیره چوب طبیعی به سبک کلاسیک و به رنگ قهوه‌ای تیره با کفپوش چوبی

همان‌طورکه می‌بینید بافت و رنگ طبیعی چوب، نقش‌ونگارها و برجستگی‌های کارشده حس اصالت و زیبایی سنتی را به تمام فضای خانه منتقل می‌کند. علاوه‌براین‌ کابینت‌های کلاسیک چوبی استحکام بالایی دارند و نسبت به سایر مدل‌ها گران‌تر هستند.

برخلاف کابینت‌های مدرن که بارزترین ویژگی‌شان «سادگی» است، کابینت‌های کلاسیک هم درب‌هایشان زاویه‌دار است و هم دستگیره‌های تزیینی دارند. با این وجود اگر از کابینت‌های کلاسیک خوشتان آمده اما به طرح‌های شلوغ علاقه ندارید، می‌توانید کابینت‌ ممبران و چوب را انتخاب کنید. چراکه این نوع کابینت‌ها این قابلیت را دارند که انواع طرح‌های ساده و پیچیده رویشان کار شود. بنابراین شما می‌توانید نمونه‌های ساده‌ترشان را انتخاب کنید، نمونه‌هایی مانند تصاویر زیر.

کابینت کلاسیک چوبی قهوه‌ای تیره همراه با کانتر و درب‌ شیشه‌ای
کابینت و جزیره ممبران سفید با منبت‌کاری طلایی

یکی دیگر از انواع کابینت‌های کلاسیک که طرفداران زیادی پیداکرده، کابینت ممبران سفید است که نمونه‌ای از آن را می‌توانید در عکس زیر ببینید.

همان‌طور که در عکس هم پیداست رنگ سفید فضای آشپزخانه را بزرگ و محیط را تمیز نشان می‌دهد. به‌علاوه استفاده از صفحه کابینت و بین‌کابینتی سنگی در کنار کابینت‌های سفید با کمتر کردن سردی رنگ سفید به ایجاد تعادل در فضای آشپرخانه بسیار کمک کرده است. 

کابینت و جزیره سفید کلاسیک با صفحه کابینت سنگی

اگر به تصویر دقت کنید متوجه می‌شوید هود به خوبی در تاج بالای گاز تعبیه و از دید پنهان شده است. به‌علاوه دسته‌ درب کابینت‌ها تزیینی هستند و شلف‌هایی که کنده‌کاری شده‌اند برای قرار دادن ظروف تزیینی بسیار مناسب‌اند. جزییاتی که یک فضای کاملاً کلاسیک را شکل داده است.

عکس زیر هم نمونه‌ی دیگری از کابینت‌های کلاسیک را نشان می‌دهد. ستون‌ها، تاج و حاشیه‌های کنده‌کاری شده با طرح‎های نه چندان شلوغ، دسته‌های طرح‌دار تزیینی و استفاده بهینه از فضا، مهم‌ترین ویژگی این آشپزخانه کلاسیک است.

کابینت و جزیره کلاسیک چوبی به رنگ قهوه‌ای تیره با صفحه کابینت سفید

البته باید بدانید که این کابینت‌های تیره‌رنگ برای آشپزخانه‌های نورگیر مناسب‌ترند. آشپزخانه‌هایی که یا پنجره بزرگ دارند و یا دارای نورپردازی ویژه‌ای هستند. چراکه تنها در این صورت است که زیبایی‌ کابینت‌ها به چشم می‌آید. علاوه‌براین نور مناسب کمک می‌کند تا کابینت‌های تیره، فضای آشپزخانه را تنگ و کوچک نشان ندهند.

رایج‌ترین متریال‌ها برای ساخت کابینت کلاسیک چیست؟

ساخت کابینت کلاسیک به دلیل ظاهر شاهانه‌ای که دارد، با متریال‌های گران قیمت و باکیفیت انجام می‌شود. همراه ما باشید تا بدانید کابینت کلاسیک خود را باید با چه متریالی تهیه کنید.

1.    کابینت کلاسیک چوب طبیعی

کابینت‌های چوبی، با طرح‌های منبت‌کاری شده و ظاهری کلاسیک، جلوه‌ای لوکس به آشپزخانه می‌بخشند. چوب‌های طبیعی مانند گردو و راش که از استحکام و دوام بالایی برخوردار هستند، معمولاً برای ساخت این نوع کابینت‌ها انتخاب می‌شوند. با وجود قیمت بالای چوب در کشورمان، زیبایی و کیفیت بی‌نظیر آن، همچنان کابینت چوبی را به گزینه‌ای محبوب برای بسیاری تبدیل کرده است.

کابینت چوبی قهوه‌ای روشن به سبک کلاسیک با منبت‌کاری روی تاج و سرتون‌ها

 

 

 

 

 

 

2.    کابینت کلاسیک روکش چوب

کابینت‌های روکش چوب، برخلاف کابینت‌های تمام چوب که کاملاً از چوب ساخته شده‌اند، دارای یک لایه نازک چوب طبیعی بر روی بدنه‌ای از جنس ام دی اف هستند. کابینت‌های روکش چوب، راهی مقرون‌به‌صرفه برای داشتن آشپزخانه‌ای با ظاهری کلاسیک و طبیعی است. امکان اجرای رنگ‌های متفاوت روی کابینت روکش چوب وجود دارد.

 کابینت روکش چوب سفید کلاسیک

 

پروژه ساخت کابینت روکش چوب بالا به درخواست مشتری سلام ساختمان به رنگ سفید اجرا شده است. البته کابینت‌ساز برای ایجاد تنوع در آشپزخانه، برای منبت‌کاری‌های ستون‌ها، رنگ طلایی را انتخاب کرده است.

3.    کابینت کلاسیک ممبران

کابینت‌های ممبران، انتخابی عالی برای کسانی هستند که به دنبال آشپزخانه‌ای زیبا و لوکس با قیمت مناسب می‌گردند. این کابینت‌ها با طراحی‌های پیچیده و متنوع، جلوه‌ای خاص به آشپزخانه شما می‌دهند. در ساخت کابینت ممبران، ابتدا با استفاده از دستگاه CNC طرح دلخواه شما روی ورق ام دی اف پیاده می‌شود. سپس این ورق‌ها برش خورده و با روکش PVC پوشیده شده و در دستگاه وکیوم پرس می‌شوند.

کابینت ممبران کلاسیک سفید با منبت‌کاری طلایی و کاور هود سفید طلایی

 

یکی از ویژگی‌های خوب کابینت ممبران مقاومت بالای آن دربرابر رطوبت است.

مزایا و معایب کابینت کلاسیک

کابینت‌های کلاسیک مزایا و ویژگی‌های خاص بسیاری دارند. مزیت‌هایی که شامل موارد زیر می‌شود:

  • کابینت‌های کلاسیک عمق زیادی دارند و به همین خاطر بسیار جادار هستند.
  • امروزه کابینت‌های کلاسیک در رنگ‌های متنوعی تولید می‌شوند.
  • استفاده از چوب یا روکش چوب در طراحی و ساخت کابینت‌های کلاسیک، فضای گرمی را برای آشپزخانه و کل خانه به وجود می‌آورد.
  • رعایت قرینگی در طراحی کابینت‌های کلاسیک، فضای آشپزخانه را منظم‌تر نشان می‌دهد.
  • نسبت به کابینت‌های مدرن استحکام بیشتری دارند.
  • به دلیل اینکه صفحه‌ روی کابینت‌ کلاسیک از نوع کورین یا کوارتز است، تمیزکاری و شستشویشان ساده‌ است و در برابر ساییدگی و مواد شیمیایی هم مقاوم‌اند.

با این وجود کابینت‌های کلاسیک معایبی هم دارند که باید حتماً  بهشان توجه داشته باشید:

  • کابینت‌های کلاسیک فقط در رنگ‌های مات تولید می‌شوند.
  • این نوع کابینت‌ها فقط برای سقف‌های بلند قابل اجرا هستند.
  • به خاطرِ داشتن طرح‌ها و کنده‌کاری‌ها، تمیزکردنشان آسان نیست.
  • کابینت‌های کلاسیک تمام چوب با جذب نم و رطوبت به مرور زمان پوسته پوسته می‌شوند.
  • نسبت به کابینت‌های مدرن در برابر مواد شیمیایی مقاومت کمتری دارند.
  • قابل تعمیر و ترمیم نیستد و یا به سختی تعمیر می‌شوند.
  • کابینت‌های کلاسیک نسبت به کابینت‌های مدرن به مراقبت بیشتری احتیاج دارند.
  • مراحل ساختشان طولانی‌تر است و هزینه بیشتری دارد به همین خاطر نسبت به کابینت‌های مدرن گران‌تر هستند.

درادامه به مقایسه قیمت کابینت کلاسیک و مدرن می‌پردازیم.

مقایسه قیمت کابینت‌های کلاسیک و مدرن

همان‌طور که در جدول مقایسه کابینت کلاسیک و مدرن مشاهده کردیم، تفاوت قیمتی چشمگیری بین این دو سبک وجود دارد. کابینت‌های مدرن به دلیل استفاده از متریال‌های مقرون‌به‌صرفه مانند ام‌ دی ‌اف و طراحی ساده و مینیمال، معمولاً قیمت پایین‌تری دارند. از سوی دیگر، کابینت‌های کلاسیک با بهره‌گیری از متریال‌های باکیفیت‌تر مانند چوب طبیعی و همچنین اجرای جزئیات ظریف و کنده‌کاری‌های لوکس، به عنوان یکی از گران‌ترین گزینه‌ها در بازار کابینت شناخته می‌شوند.

کابینت کلاسیک چوبی به رنگ قهوه‌ای تیره

محاسبه قیمت کابینت به صورت متری، روشی متداول اما دقیق نیست. کابینت‌سازها اغلب برای سادگی کار، قیمت هر متر کابینت را اعلام می‌کنند، در حالی که عوامل متعددی مانند نوع متریال، پیچیدگی طراحی، تعداد کشوها، نوع یراق‌آلات و ابعاد کابینت بر قیمت نهایی تأثیرگذار هستند. درادامه به شما می‌گوییم که چطور قیمت کابینت مدرن و کلاسیک را از کابینت‌ساز درخواست کنید تا سرتان کلاه نرود.

نحوه صحیح قیمت‌گیری کابینت مدرن کلاسیک

بعضی از کابینت‌سازها قیمت کابینت مدرن و کلاسیک را به صورت متری می‌دهند، اما این روش دقیقی نیست. چون قیمت نهایی به عوامل زیادی مثل جنس چوب، یراق‌آلات و طراحی بستگی دارد. بهترین کار این است که از کابینت‌ساز قیمت نهایی کار را بپرسید. مراحل ارائه قیمت نهایی به شرح زیر است:

  1. بازدید حضوری کابینت‌ساز از آشپزخانه: از کابینت‌سازهای مختلف بخواهید که برای ارائه مشاوره و برآورد قیمت، به محل مورد نظر شما مراجعه کنند. در زمان مراجعه کابینت‌ساز، نقشه‌های آشپزخانه و نیازها و سلیقه‌ خود را به طور کامل به او توضیح دهید.
  2. اندازه‌گیری آشپزخانه و بررسی فضا: کابینت‌ساز باید با دقت، تمام ابعاد و زوایای آشپزخانه شما را اندازه گیری کند. محل قرارگیری کابینت‌ها، شیرآلات و سایر المان‌های موجود در آشپزخانه را به طور دقیق بررسی می‌کند.
  3. ارائه طرح‌های پیشنهادی برای ساخت کابینت: کابینت‌ساز بر اساس اطلاعات جمع‌آوری شده، طرح‌های پیشنهادی خود را برای شما ارائه می‌دهد. اگر کابینت مدرن بخواهید، کابینت‌ساز با توجه به سلیقه و بودجه شما بهترین طرح‌ها را ارائه می‌دهد و اگر کابینت کلاسیک بخواهید، منبت‌کاری‌های پیشنهادی کابینت را با توجه متراژ آشپزخانه به شما ارائه می‌دهد.
  4. محاسبه قیمت نهایی: پس از نهایی شدن طرح، کابینت‌ساز با توجه به تمام جزئیات کار از جمله متراژ، جنس روکش، نوع چوب، یراق‌آلات، طراحی و جزئیات نصب، قیمت نهایی کار را به شما ارائه می‌دهد.

وقتی قیمت نهایی را از اول مشخص کنیم، مشتری خیالش راحت است که بعد از تمام شدن کار، با هزینه‌های اضافی روبرو نمی‌شود. این روش، هم برای مشتری و هم برای کابینت‌ساز شفاف و منصفانه است.

مقایسه کابینت مدرن با کابینت کلاسیک

خبری خوبی برای شما داریم! در پلتفرم کابینت‌سازی سلام ساختمان، تمامی متخصصین قیمت نهایی پروژه را به مشتری‌ها ارائه می‌دهند و با قراردادی که در ابتدای کار بین کابینت‌ساز و مشتری نوشته می‌شود، سلام ساختمان موظف می‌شود با ارائه تضمین قیمت به مشتری‌ها خیال آن‌ها را از بابت پرداخت هزینه آسوده کند.

کابینت مدرن بهتر است یا کابینت کلاسیک؟

حتماً متوجه شده‌اید که هر کدام از این کابینت‌ها مزایا و معایب خاص خودشان را دارند و هیچ فرمول و قاعده‌ی خاصی وجود ندارد که ثابت کند کدام کابینت نسبت به دیگری برتری دارد. درواقع همه چیز به سلیقه و دکوراسیون منزل بستگی دارد.

اگر فضای خانه‌تان مدرن است و یا از طرح‌های ساده و مینیمال خوشتان می‌آید، کابینت‌های مدرن بهترین انتخاب است. درصورتی‌که فضاهای سنتی و سلطنتی برایتان جذاب است و بافت و طرح چوب حس خوبی بهتان می‌دهد، مهم‌تر اینکه از نظر مالی مسئله‌ای ندارید، بهتر است به فکر نصب کابینت‌های کلاسیک باشید.

دو عکس از کابینت کلاسیک سفید با درب شیشه‌ای و کابینت مدرن بدون دستگیره به رنگ بژ و قهوه‌ای

 

در کنار همه این‌ها حتماً به مزایا و معایب هر کدام هم توجه داشته باشید شاید یک یا چند ویژگی نظرتان را کاملاً تغییر دهد. بنابراین بهتر است به تمام جنبه‌ها توجه کنید.همچنین لازم است این نکته را اضافه کنیم که اگر علاقمند به کابینت های مدرن خاص هستید پیشنهاد می کنم کابینت آشپزخانه های که ترکیب چوب و سنگ هستند را از دست ندید! 

ساخت و نصب کابینت مدرن و کلاسیک

خب اگر تصمیمتان را گرفته‌اید که چه کابینتی برای آشپزخانه‌تان مناسب است، وارد مرحله شیرین و درعین‌حال چالش‌برانگیز ساخت و نصب کابینت می‌شوید. دلیل شیرینی‌اش که کاملاً مشخص است اما به این دلیل می‌گوییم چالش‌برانگیز، چون که برای ساخت و نصب کابینت به یک تیم کابینت‌سازی ماهر نیاز است و پیدا کردن چنین تیم ماهر و متعهدی می‌تواند چالش بزرگی باشد.

البته اصلاً جای نگرانی نیست چون یک خبر خوب برایتان داریم. ما در سلام ساختمان کابینت‌سازهای ماهر و مطمئنی را سراغ داریم. افرادی حرفه‌ای که با خیال راحت می‌توانید کارتان را به آنها بسپارید. فقط کافی است از طریق فرم ثبت نام درخواست بدهید تا ما بهترین و منصف‌ترین کابینت‌سازهای شهرتان را به شما معرفی کنیم.

سوالات متداول درمورد تفاوت‌ کابینت کلاسیک و مدرن

کابینت کلاسیک و کابینت مدرن از نظر ظاهری چه تفاوت‌هایی دارند؟

کابینت‌های کلاسیک با کنده‌کاری و جزئیات زیاد، یک حس لاکچری و اشرافی به فضا می‌دهند. در مقابل، کابینت‌های مدرن با خطوط ساده و رنگ‌های خنثی، ظاهر مینیمال و امروزی ایجاد می‌کنند.

هزینه اجرایی کدام کابینت بیشتر است؟

به طور کلی هزینه طراحی و اجرای کابینت کلاسیک به دلیل جزئیاتی که در طراحی دارد و متریال مرغوبی که برای ساخت آن استفاده می‌شود، بیشتر است.

کدام یک از این دو کابینت برای آشپزخانه کوچک آپارتمان‌ها مناسب است؟

کابینت سبک مدرن به دلیل ظاهر ساده و خلوتی که دارد برای آشپزخانه‌های کوچک مناسب است. استفاده از روکش هایگلاس با توجه به اینکه ظاهری براق دارد، باعث انعکاس نور و دلبازی فضای آشپزخانه کوچک می‌شود.

کلام آخر

ما در این مطلب سعی داشتیم شما را با انواع کابینت‌های مدرن و کلاسیک آشنا کنیم تا بتوانید با بررسی مزایای و معایب هر یک به مقایسه‌ای کامل دست پیدا کنید. همه‌ی ما می‌دانیم که کابینت‌ یار همیشگی هر آشپزخانه‌ای است و در این بین هر کدام از انواع کابینت‌های کلاسیک و مدرن دنیایی از زیبایی‌ها و جذابیت‌ها هستند. جذابیت‌هایی منحصربه‌فرد و کاملاً  متفاوت که انتخاب را سخت می‌کند.

بنابراین اگر هنوز هم در میان این دنیاهای متفاوت سردرگم هستید، می‌توانید با کمک سلام ساختمان کابینت‌سازهای شهرتان را پیدا کنید و از آنها به‌عنوان افراد حرفه‌ای، در این زمینه مشاوره بگیرید. پس همین الان و بدون نگرانی برای پیدا کردن یار همیشگی آشپزخانه‌تان دست به کار شوید.

سوالات متداول

چطور ثبت درخواست کنیم؟
روی لینک زیر کلیک کرده و برای دریافت مشاوره رایگان ثبت نام کنید:
ثبت درخواست کابینت، کمد و دکورهای چوبی
سلام ساختمان چیست؟
سامانه لاوان ماندگار ساختمان، با نام اختصاری سلام ساختمان، یک شرکت عضو پارک علم و فناری است، که در حوزه دکوراسیون داخلی چوبی مثل اجرای کابینت و کمد فعال است.
تا به حال بیش از 4000 پروژه کابینت و کمد در سلام ساختمان اجرا شده است.
سلام ساختمان چه مزیتی دارد؟
برخی از ویژگی‌های سلام ساختمان که به شما کمک می‌کند تا با خیال راحت پروژه‌ی خود را اجرا کنید، عبارت است از:
  • مشاوره تخصصی رایگان
  • معرفی یک یا 2 کابینت ساز ارزیابی شده در شهر شما
  • ضمانت قیمت
  • ضمانت پیش پرداخت
  • ضمانت پروژه


از زمان ثبت نام تا زمان تماسِ مشاور، چقدر طول می کشد؟
اگر در شهرهای محدوده‌ی سلام ساختمان باشید (تهران، خراسان رضوی، البرز، اصفهان، کرمان، خوزستان، فارس، گیلان، آذربایجان شرقی، قم، مازندران)، کمتر از 12 ساعت کاری طول میکشد تا مشاور سلام ساختمان با شما تماس بگیرد.

مشاوره ی سلام ساختمان رایگان است؟
بله، مشاوره در سلام ساختمان رایگان است. در سلام ساختمان دو نوع مشاوره داریم:
  • مشاوره با پشتیبانان سلام ساختمان که بعد از ثبت نام شما در سایت صورت می‌گیرد.
  • مشاوره‌ی مستقیم با کابینت‌سازی که برای اجرای کار به شما معرفی شده‌است.
هر دوی این‌ها رایگان است.
بازدید حضوری در سلام ساختمان رایگان است؟
                      بله بازدید حضوری از پروژه ها بصورت رایگان انجام می‌شود.
                  آیا سلام ساختمان طراحی هم انجام می‌دهد؟
بله. ما می‌توانیم کابینت‌سازهایی به شما معرفی کنیم که به صورت حرفه ای طراحی انجام می‌دهند. فقط کافیست به پشتیبان خود اطلاع دهید که نیاز به طراحی دارید.
آیا طراحی در سلام ساختمان رایگان است؟
اگر پروژه خود را با کابینت سازی که برای شما طراحی کرده است اجرا کنید، طراحی به عنوان تخفیف پروژه خواهد بود و برای شما رایگان است. اما اگر بعد از انجام طراحی به این نتیجه رسیدید که مایل نیستید با همان کابینت ساز پروژه‌ی خود را اجرا کنید، هزینه طراحی از شما دریافت می‌شود.
نوشته شده توسط: مریم   صبوری
وقتی بارش کلماتی که به ذهنم هجوم می‌آورند را روی صفحات پیاده می‌کنم، بهترین حس ممکن را دارم. مریم صبوری هستم، سردبیر سایت سلام ساختمان. سه سال قبل وارد تیم دوست داشتنی سلام ساختمان شدم و در حال حاضر تمرکز کاری من در زمینه محتوا و سئو است.

ما درخدمتیم! از اینجا درخواست بدین تا با شما تماس بگیریم

نظرات کاربران

نظرات کاربران
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها