معایب بازسازی خانه: 4 موقعیتی که نباید بازسازی کنیم چیست؟

آخرین تاریخ بروزرسانی:   24 آبان 1402 | تاریخ انتشار:  13 بهمن 1400 |
5.0 (0 نظر )
آنچه می خوانید...

    گاهی اوقات در بازسازی خانه شرایطی وجود داره که اگه بازسازی نکنیم خیلی هم بهتر هست! به عبارتی در این مواقع، معایب انجام بازسازی خیلی بیشتر از مزایای انجام بازسازی هست. حالا می‌دونین در چه صورتی؟ اگه خانه شما چه شرایطی داشت، بازسازی نکنین بهتر هست؟ در مورد معایب بازسازی چیزی شنیدین؟

    ما در این مقاله چهار تا از این موقعیت‌های رایجی که بازسازی در اون‌ها فایده‌ای نداره رو توضیح دادیم. اگه هنوز تصمیم به بازسازی نگرفتین، پیشنهاد می‌کنیم این مقاله رو بخونین تا با معایب بازسازی خانه هم آشنا بشین و شما در این تله‌ها نیفتین. آماده‌این؟

    1. در شرایطی که فروش خانه بهتر از بازسازی است

    یکی از موقعیت‌های خیلی رایج وقتی هست که بازسازی نه تنها سودی نداره بلکه به ضرر مالک هم هست، یعنی زمانی که خانه‌ی بازسازی نشده بدون نیاز به بازسازی فروش بهتری داره. این موقعیت در 3 حالت زیر ممکن است اتفاق بیفته:

    حالت اول: وقتی یک خانه ویلایی با تراکم بالا دارین

    یکی از گزینه‌هایی که برای خانه‌های بالای بیست سال و زیر دو طبقه وجود داره، بازسازی است. اما اگه این خانه تراکم بالایی داشته باشه، به طوری که بشه آپارتمان بالای چهار طبقه ساخت، بهترین گزینه‌ برای آن، فروش است. این خانه‌ها ارزش زمین بالایی دارن و میشه با قیمت خیلی خوبی اون‌ها رو فروخت. در واقع بازسازی چنین خانه‌هایی هیچ فایده‌ای نداره و تاثیری روی فروش اون نمی‌ذاره. این خانه‌ها همیشه هم مشتری‌های زیادی دارن و به سرعت هم فروش میرن.

    معایب بازسازی ساختمان

    حالت دوم: وقتی خانه‌ای در یک بافت فرسوده و در طرح توسعه شهرداری قرار داره

    بعضی از خانه‌ها در مناطقی قرار دارن که بافت فرسوده‌ای داره و داخل طرح توسعه شهرداری قرار گرفتن. این ساختمان‌ها دیگه ارزش بازسازی ندارن، چون دیر یا زود یا باید تخریب بشن یا عقب‌نشینی داشته باشن تا تبدیل به پارک و جاده و .. بشن. از همه مهم‌تر، چنین ساختمان‌هایی مشتری‌های خوبی از شهرداری یا سازمان‌های مرتبط با اون دارن که با قیمت خوبی خانه رو می‌خرن. پس بازسازی این ساختمان‌ها در واقع هدررفت زمان و هزینه‌ است.

    حالت سوم: وقتی واحد شما از نظر مشاعات و نما خوب است

    حالت سوم ساختمان‌هایی هستن که نمای مناسبی دارن، مشاعات اون‌ها خوب است و آسانسور هم دارن. اگه قصد شما فروش باشه، این ساختمان‌ها رو بدون انجام بازسازی، به سرعت و با قیمت خوبی میشه فروخت. پس نیازی به بازسازی ندارن و لازم نیست زمان و هزینه‌ای برای بازسازی روی چنین خانه‌هایی گذاشت.

    معایب بازسازی خانه

    2. در شرایطی که دردسرهای اجرا زیاد است

    دردسرهایی که در بازسازی ممکن است به وجود بیان، گاهی اینقدر سخت و پیچیده میشن که اگه از خیر بازسازی بگذریم راحت‌تر هستیم. اینجا به سه نمونه از این دردسرها اشاره کردیم:

    1. نارضایتی همسایه‌ها:

    اگه همسایه‌ها با بازسازی موافق نباشن و نتونیم اون‌ها رو راضی کنیم، بهتر است که بازسازی رو انجام ندیم. چون اینقدر مانع‌تراشی می‌کنن که ممکن است وسط کار قید بازسازی رو بزنیم و به طور کلی کار رو رها کنیم. نمونه‌های زیادی وجود داشته از همسایه‌هایی که برق رو قطع می‌کردن و اجازه بازسازی نمی‌دادن. در چنین شرایطی بهتر است که بازسازی رو به نقاشی ساختمان، تعویض کابینت و کارهای بی‌دردسر این‌چنینی کاهش بدیم و وارد بازسازی اساسی نشیم.

    2.  مجوز شهرداری:

    این مورد بیشتر برای ساختمان‌هایی که تجاری یا اداری هستن یا می‌خوان تغییر کاربری بدن، پیش میاد. در چنین شرایطی شهرداری مانع میشه، مدام ناظر می‌فرسته، حساس میشه و دردسرهای این‌چنینی ایجاد می‌کنه. این حالت بیشتر چالش‌های حقوقی داره که به نوع خودش به قدری مشکل‌زا هست که بیخیال بازسازی بشین بهتر است.

    3. زیرسازی با مشکلات بسیار:

    یک سری از ساختمان‌ها هستن که بالای 25 سال قدمت دارن و اکثرا با مشکلات زیرسازی و تاسیسات مواجه هستن. این ساختمان‌ها رو اصطلاحا بهشون میگن مثل لونه زنبور هستن، یعنی مثلا می‌خوای لوله آب رو عوض کنی، مجبور میشی لوله فاضلاب رو هم تغییر بدی، بعد مجبور میشی برق‌کشی، سرامیک ها، دیوارها و .. رو هم تعویض کنی. در چنین شرایطی شاید فکر کنین همه چیز یک لوله‌کشی ساده ا‌ست اما وقتی وارد کار می‌شین، با کلی مشکل تاسیساتی و زیرسازی مواجه می‌شین که هزینه‌های بالایی هم دارن. در چنین شرایطی بهتر است مشکل رو به صورت موقتی حل کنین و زیرسازی اساسی رو به یک زمان دیگه موکول کنین.

    چرا بازسازی نکنیم (1)

    3. در شرایطی که تیم اجرایی خوبی ندارید

    اگه یک تیم اجرایی خوب نداشته باشین، حتی اگه بهترین متریال رو بخرین و بیشترین هزینه رو بکنین، انگار دارین پول خودتون رو دور می‌ریزین. در واقع اگه تیم اجرایی قوی ندارین، بازسازی نکنین بهتر است.

    برای اجرای بازسازی، دو مساله‌ای که از همه مهم‌تر است رو در زیر مشاهده می‌کنین:

    • داشتن طراحی با جزئیات کامل
    • داشتن ناظر معتبر

    اگه این دو بازو رو ندارین، هیچوقت سراغ بازسازی نرین.

    نداشتن طرح دوبعدی و سه‌بعدی:

    داشتن یه آرشیتکت خوب از واجبات انجام یک بازسازی است. اگه آرشیتکت خوبی ندارین که طرح دو بعدی و سه بعدی کار رو در اختیار شما قرار بده و در حین انجام کار بیاد و نظارت کنه، بهتر است بیخیال بازسازی بشین. دانستن جزئیات اجرایی کار و نظارت بر اون خیلی اهمیت داره و نبود یک ناظر خوب، دردسرهای زیادی ایجاد می‌کنه.

    نداشتن ناظر معتبر:

    داشتن یک ناظر مورد اعتماد و کاربلد که موقع اجرا نظارت کافی و درست داشته باشه، از مهم‌ترین قسمت‌های بازسازی ساختمان است. اگه سرتون شلوغه یا چنین فردی رو ندارین، توصیه ما به شما اینه که وارد بازسازی نشین. چون بازسازی بدون نظارت مستقیم و دائمی کار، نتیجه راضی کننده‌ای نداره.

    البته به عنوان یک راهنمایی، بد نیست بدونین که شما می‌تونید متخصص بازسازی حرفه‌ای شهر خودتون رو در سلام ساختمان هم پیدا کنین! سلام ساختمان یک سایت تخصصی برای انجام بازسازی هست که به صورت رایگان متخصص بازسازی شهر شما رو بهتون معرفی می‌کنه و به شما مشاوره رایگان بازسازی میده.

    بازسازی ساختمان

    4. در شرایطی که بودجه کافی ندارید

    بذارین خیلی رُک بهتون بگم، اگه بودجه شما از حداقل هزینه تخمین زده شده برای انجام بازسازی کمتر هست، سراغ بازسازی نرین. کمبود بودجه باعث دردسرهای خیلی زیادی میشه، مثل عقب افتادن کار، عدم توانایی برای خرید متریال، تعویق حقوق کارگرها و دردسرهای بعد از اون، اجرایی نشدن کار مطابق میل و سلیقه شما و کلی دردسر کوچک و بزرگ دیگه!

    پس بهتر است اول هزینه لازم رو جور کنین و بعد برای بازسازی اقدام کنین. لازم نیست عجله کنین, هیچ وقت برای بازسازی دیر نمیشه.

    معایب بازسازی خانه2

    جمع بندی!

    به طور کلی یادتون باشه برای انجام بازسازی حتما باید به این نکته توجه کنین که مزایای انجام بازسازی بیشتر از معایب اون باشه! حالا ممکن است تشخیص این موضوع برای شما کار راحتی نباشه. اما چاره چی هست؟!

    توصیه ما به شما این هست که در مورد این موضوع از یک متخصص بازسازی حرفه‌ای و مطمئن کمک بگیرین. سلام ساختمان در این راستا میتونه به شما کمک کنه و متخصص بازسازی مطمئن شهر شما رو به شما معرفی کنه و به شما مشاوره رایگان بازسازی بده. فقط کافیه روی لینک زیر کلیک کنین و از مشاورین سلام ساختمان بپرسین که آیا بازسازی مناسب شرایط خانه شما هست یا نه؟!

    مشاوره رایگان بازسازی سلام ساختمان

    معایب بازسازی

    سوالات متداول

    چطور ثبت درخواست کنیم؟
    روی لینک زیر کلیک کرده و برای دریافت مشاوره رایگان ثبت نام کنید:
    ثبت درخواست کابینت، کمد و دکورهای چوبی
    سلام ساختمان چیست؟
    سامانه لاوان ماندگار ساختمان، با نام اختصاری سلام ساختمان، یک شرکت عضو پارک علم و فناری است، که در حوزه دکوراسیون داخلی چوبی مثل اجرای کابینت و کمد فعال است.
    تا به حال بیش از 4000 پروژه کابینت و کمد در سلام ساختمان اجرا شده است.
    سلام ساختمان چه مزیتی دارد؟
    برخی از ویژگی‌های سلام ساختمان که به شما کمک می‌کند تا با خیال راحت پروژه‌ی خود را اجرا کنید، عبارت است از:
    • مشاوره تخصصی رایگان
    • معرفی یک یا 2 کابینت ساز ارزیابی شده در شهر شما
    • ضمانت قیمت
    • ضمانت پیش پرداخت
    • ضمانت پروژه


    از زمان ثبت نام تا زمان تماسِ مشاور، چقدر طول می کشد؟
    اگر در شهرهای محدوده‌ی سلام ساختمان باشید (تهران، خراسان رضوی، البرز، اصفهان، کرمان، خوزستان، فارس، گیلان، آذربایجان شرقی، قم، مازندران)، کمتر از 12 ساعت کاری طول میکشد تا مشاور سلام ساختمان با شما تماس بگیرد.

    مشاوره ی سلام ساختمان رایگان است؟
    بله، مشاوره در سلام ساختمان رایگان است. در سلام ساختمان دو نوع مشاوره داریم:
    • مشاوره با پشتیبانان سلام ساختمان که بعد از ثبت نام شما در سایت صورت می‌گیرد.
    • مشاوره‌ی مستقیم با کابینت‌سازی که برای اجرای کار به شما معرفی شده‌است.
    هر دوی این‌ها رایگان است.
    بازدید حضوری در سلام ساختمان رایگان است؟
                          بله بازدید حضوری از پروژه ها بصورت رایگان انجام می‌شود.
                      آیا سلام ساختمان طراحی هم انجام می‌دهد؟
    بله. ما می‌توانیم کابینت‌سازهایی به شما معرفی کنیم که به صورت حرفه ای طراحی انجام می‌دهند. فقط کافیست به پشتیبان خود اطلاع دهید که نیاز به طراحی دارید.
    آیا طراحی در سلام ساختمان رایگان است؟
    اگر پروژه خود را با کابینت سازی که برای شما طراحی کرده است اجرا کنید، طراحی به عنوان تخفیف پروژه خواهد بود و برای شما رایگان است. اما اگر بعد از انجام طراحی به این نتیجه رسیدید که مایل نیستید با همان کابینت ساز پروژه‌ی خود را اجرا کنید، هزینه طراحی از شما دریافت می‌شود.
    نویسنده: مریم   صبوری
    وقتی بارش کلماتی که به ذهنم هجوم می‌آورند را روی صفحات پیاده می‌کنم، بهترین حس ممکن را دارم. مریم صبوری هستم، سردبیر سایت سلام ساختمان. سه سال قبل وارد تیم دوست داشتنی سلام ساختمان شدم و در حال حاضر تمرکز کاری من در زمینه محتوا و سئو است.

    ما درخدمتیم! از اینجا درخواست بدین تا با شما تماس بگیریم

    نظرات کاربران

    نظرات کاربران
    اشتراک در
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    View all comments