هر کاری فکر کنید انجام داده.
اگر شیشهبری و کفاشی هم میرفت کلکسیونش کامل میشد. اما بعد از 5 تا 6 سال کارگری آخر در صنف کابینتسازی موندگار شد. این قدر این کار رو دوست داره که خودش به تنهایی طراحی رو یاد گرفته. در تمام زمینههای کاری کابینت تلسط داره از ممبران گرفته تا امدیاف و هایگلاس. از لحاظ حرفهای هیچ کدوم از اینها براش فرقی نمیکنه و هر چی مشتری بخواد براش انجام میده. اما وقتی بحث سلیقه بیاد وسط خودش کارهای هایگلاس را بیشتر میپسنده.
خیلی اتفاقی با سلام ساختمان آشنا شده و تا به حال 100 تا پروژه ویژه در این مجموعه انجام داده. این شخص کسی نیست جز میثم رشید همدانی که الان یکی از مجریان برتر و توانمند سلام ساختمان به حساب میاد.
برای آشنایی با ایشون، به تصویر زیر که مربوط به پاییز 99 هست، توجه کنین: (در جریان هستین که بخاطر افزایش قیمت ها چقدر اوضاع کار در پاییز داغون بود؟!)
اوضاع کار با وجود کرونا چطوره؟
در دوره زمونهای که کرونا مشاغل مختلف رو تعطیل کرده و از قراردادهای کاری چندان خبری نیست، آقای رشید همدانی به خوبی تونسته گلیم خودش رو از آب بیرون بکشه. در توانمندی ایشون همین بس که خودش میگه: “در یک ماه راحت میتونیم 5 تا 6 پروژه رو انجام بدیم اگر فشردهتر از این هم باشه مشکلی نداریم. این توانایی رو هم داریم که در یک هفته 2 تا 3 کار موازی رو همزمان جلو ببریم”.
بزرگترین پروژهای که انجام داده مربوط به دو سال و نیم پیش میشه که در فرمانیه تهران انجام شده. یک کار 10 واحدی که کابینتها، از جنس هایگلاس بوده و کمد دیواریها هم از نوع ممبران.
اول همین امسال بود که یک پروژه 7 واحدی در دماوند که ترکیبی از کابینت و کمد دیواری بود، هم در کارنامه آقای رشید همدانی در سلام ساختمان ثبت شد.
نقاط ضعف و قوت سلام ساختمان از نظر آقا میثم چیه؟
حالا که بحث سلام ساختمان آمد وسط، بد نیست نظر آقای رشید همدانی رو در مورد نقاط ضعف و قوت این مجموعه هم بدونیم. البته ایشون هر چی گشته نقطه ضعفی پیدا نکرده اما معتقده سلام ساختمان دو تا نقطه قوت مهم داره که باعث شده حسابی بترکونه. اما این 2 ویژگی چیه؟
مهمترین چالش کاری آقای رشید همدانی چیه؟
آقا میثم با دو چالش مهم در کارش روبرو شده:
1- اصلیترین چالش اینه که مشتری تمام خرجها رو برای خونه انجام میده و وقتی به کابیت ساز میرسه میگه پول ندارم. هر چی کم بیارن میخوان از کابینت ساز بزنند.
2- یک موردی آزاردهنده دیگه اینه که مشتری با کار آشنا نیست و اطلاعات تخصصی نداره!
برای اینکه متوجه بشین وقتی مشتری با کار آشنا نباشه چه اتفاقی میفته و بهترین شیوه مواجهه با اون چیه پیشنهاد میکنیم 3 ویدئو زیر رو ببیند. هر کدوم از این ویدئوها مسائلی ست که در زمانهای مختلف برای آقای رشید همدانی اتفاق افتاده و ایشون خیلی جذاب اون رو برای شما تعریف میکنه.
ویدئوی اول: وقتی مشتری نمیدونه دستگیره مخفی چیه، ولی سفارش میده!!
ویدئوی دوم: وقتی مشتری نمیدونه وظایف کابینت ساز چیه!! اما برای آقا میثم رضایت مشتری مهمترین هدف هست!
ویدئوی سوم: گاهی اوقات مشتری تغییراتی میخواد که برای شما هزینه بره، اما سعی کنین مدیریتش کنین تا درنهایت خاطره خوش در ذهن مشتری ایجاد بشه.
8 روشِ آقا میثم برای برقراریِ ارتباط موثر با مشتری
به نظر آقای رشید همدانی برای برقراری ارتباط موثر با مشتری باید این کارها انجام بشه:
1- ساعت بازدید رو بر اساس نظر مشتری تنظیم کنید. یعنی هر ساعتی که مشتری راحت باشه.
2- توضیحات لازم در مورد کار رو به مشتری ارائه بدین. توضیحاتی در مورد متریال به مشتری بدین، حتی در موردِ پایه کابینت، لولا، دستگیره، کابینت PVC زیر سینک، صفحه کابینت، برندهای هایگلاس، حتی نوار PVC لبههای کار به مشتری مشاوره بدین.
3- اندازهگیری رو جلوی مشتری انجام داده و روی کاغذ بهش نشون بدین. مواردی رو هم که باید حذف بشه به مشتری اعلام کنید.
4- ریز قیمت رو دقیق بر اساس اندازهگیری انجام شده اعلام کنید و به مشتری بگین مبلغی که قراره پرداخت کنه بابت چیه.
5- با مشتری صادق باشید تا کار به دلش بشینه و با اطمینان کامل کار رو به شما بسپاره.
6- خوشقول باشید. در زمان مشخص کار رو به مشتری تحویل بدین، حتی بهتره قرارداد رو برای 10 روز بعدش تنظیم کنین تا اگر مشکلی پیش اومد بدقول نشین، اگه زودتر هم تحویل دادین مشتری رو خوشحال کنین.
7- به مشتری اطمینان بدین که در انتها، کاری رو بهش تحویل میدین که رضایت داشته باشه.
8- تا جایی که میتونید از یک سری از هزینههای اضافی کم کنید.
آقای رشید همدانی راهکارهایی برای کاهش هزینهها داره که شاید با خوندن چندین کتاب هم بهش نرسید. تجربههای منحصر به فردی که نیاز به چندین سال تجربه داره. پیشنهاد میکنیم این راه کارها رو از زبون آقای رشید همدانی بشنوید:
راههای برقراری ارتباط موثر با مشتری به همینجا ختم نمیشه. نحوه صحبت کردن و برخورد با مشتری در زمان تماس تلفنی و بازدید این قدر مهمه که 99 درصد از مشتریهای آقای رشید همدانی میگن به خاطر خودش به ایشون سفارش کار میدن چون بلده چطوری با مشتری صحبت کنه.
آقا میثم در مورد نحوه برخورد خودش با مشتریها میگه: “سعی میکنم از همون لحظه اول که به مشتری زنگ میزنم سلام و علیک پرانرژی باهاش داشته باشم و رسا و بلند صحبت کنم تا حس مثبتی به طرف مقابل منتقل بشه“. به نظر آقای رشید همدانی با همین برخورد اولیه مناسب با مشتری میشه 20% از مسیر رو به راحتی رفت.
معمولاً چند درصد از بازدیدها به قرارداد میرسه؟
بیشتر از 50 درصد از بازدیدهای آقای رشید همدانی به قرارداد میرسه. اما ایشون چه کار کرده که این طوری شده؟
1- برای بازدیدها به اندازه کافی زمان بذارید.
2- اگر مشتری همون اول کار قرارداد نمیبنده مجدد پیگیری کنید.
3- به ظاهر اهمیت بدین. هم ظاهر کار هم ظاهر خودتون. چون تاثیر زیادی در ذهنیت مشتری داره.
آقا میثم یه تجربه جالب از اثر متر لیزری در جلب اعتماد مشتری داره:
ممکنه بعضی از بازدیدها هم به قرارداد نرسه که اون موقع همه چیز برمیگرده به قیمت. آقای رشید همدانی در چنین مواقعی کار جالبی انجام میده که میتونید در این ویدئو مشاهده کنید:
فوت کوزه گری: رضایت مشتری = مهمترین مساله کاری
در نهایت لازمه بهتون بگیم که فوت کوزه گریِ آقای رشید همدانی اینه: “مشتری و رضایت مشتری حرف اول رو میزنه!“
این موضوع اینقدر برای آقا میثم مهمه که حتی حاضره از حق خودش بگذره. ایشون اعتقاد داره وقتی حال مشتری خوبه و رضایت داره برکت پول هم بیشتر میشه.
سوالات متداول
ثبت درخواست کابینت، کمد و دکورهای چوبی
تا به حال بیش از 4000 پروژه کابینت و کمد در سلام ساختمان اجرا شده است.
- مشاوره تخصصی رایگان
- معرفی یک یا 2 کابینت ساز ارزیابی شده در شهر شما
- ضمانت قیمت
- ضمانت پیش پرداخت
- ضمانت پروژه
- مشاوره با پشتیبانان سلام ساختمان که بعد از ثبت نام شما در سایت صورت میگیرد.
- مشاورهی مستقیم با کابینتسازی که برای اجرای کار به شما معرفی شدهاست.
نظرات کاربران
نظرات کاربران