رایج‌ترین متریال‌های کابینت و کمد را مقایسه کنید! + قیمت روز

آخرین تاریخ بروزرسانی:   15 تیر 1402 | تاریخ انتشار:  10 تیر 1402 |
(0 نظر )
آنچه می خوانید...

    اگر به هر دلیلی قید متریال‌های لاکچری ساخت کابینت و کمد را زده‌اید و به دنبال متریال‌های رایج در بازار هستید، ابتدا باید متریال‌های معمول را بشناسید و آن‌ها را به خوبی با هم مقایسه کنید. سپس می‌توانید به سراغ خرید آن‌ها بروید. بنابراین اولین گام، شناخت رایج‌ترین متریال‌های ساخت کابینت و کمد در بازار است. این متریال‌ها عبارت‌اند از:

    1. ام دی اف
    2. هایگلاس
    3. ممبران

    در ادامه با ویژگی‌های هر متریال در مقایسه با دیگر متریال‌های رایج آشنا می‌شوید. بعد از آن می‌توانید مناسب‌ترین متریال برای خودتان را، به کمک مشاورین سلام ساختمان انتخاب کرده و سفارش دهید.

    جدول مقایسه متریال‌های رایج ساخت کابینت و کمد در بازار

    ابتدا به طور خلاصه، نگاهی به ویژگی‌های مهم متریال‌های رایج کابینت و کمد در بازار می‌اندازیم. این جدول یک دید کلی از مقایسه متریال‌های رایج به شما می‌دهد.

    ویژگی/ نوع متریال

    ام دی اف هایگلاس

    ممبران

    حداکثر قیمت متری کابینت با متریال (تومان)

    6,300,000 7,000,000

    8,500,000

    حداکثر قیمت متری کمد با متریال (تومان)

    4,000,000 5,000,000

    5,800,000

    ظاهر

    اغلب دارای ظاهر مات و گاهی نسبتا براق، به صورت ساده و طرحدار اغلب دارای ظاهر بسیار براق و درخشنده، به صورت ساده و طرحدار

    دارای ظاهر ساده و طرح‌دار، به حالت مات و براق

    ساختار

    ام دی اف با روکش ملامینه ام دی اف با روکش پلکسی گلاس

    ام دی اف یا نئوپان با روکش پی وی سی

    سبک رایج

    مدرن مدرن

    نئوکلاسیک و کلاسیک

    اما برای اینکه بدانید کدام یک از این متریال‌ها برای شما مناسب‌تر است، باید با جزئیات بیشتری در مورد ویژگی‌ها مهم هر متریال آشنا شوید. بنابراین در ادامه، ویژگی‌ها موجود در جدول را به طور دقیق‌تر برای هر سه متریال ام دی اف، هایگلاس و ممبران، بررسی و مقایسه می‌کنیم.

    مقایسه ساختار رایج‌ترین متریال‌های کابینت و کمد

    هر سه متریال رایجی که در ادامه، ساختار تشکیل دهنده آن‌ها را بررسی می‌کنیم، دارای دو بخش اصلی 1- مغزی (قسمت پایه) و 2- روکش هستند. در هر سه متریال، مغزی یا همان بخش زیرِ روکش، از جنس ام دی اف خام است. ام دی اف خام نوعی تخته فیبر است که از خرده چوب و چسب و سایر افزودنی‌ها ساخته می‌شود. سایر نکات مربوط به هر متریال را در ادامه بررسی می‌کنیم.

    1. ام دی اف: متریال ام دی اف را از پوشاندن ورق ام دی اف خام با روکش‌های نازک ملامینه می‌سازند. ملامینه نوعی پلاستیک است که در برابر خراشیدگی مقاومت نسبتا مناسبی دارد.
    2. هایگلاس: متریال هایگلاس را از پوشاندن ورق ام دی اف خام با روکش‌های پلاستیکی مانند پلکسی گلاس می‌سازند. روکش هایگلاس بسیار حساس است و معمولا سریع دچار لکه و خراش می‌شود. اما در برابر رطوبت نسبت به ملامینه مقاوم‌تر است.
    3. ممبران: متریال ممبران را از پرس کردن روکش پی وی سی، روی ورق ام دی اف یا نئوپان می‌سازند. ممبران نسبت به هایگلاس و ملامینه، مقاومت بالاتری در برابر رطوبت دارد، اما در برابر خراشیدگی کمی حساس است. البته مقاومت ممبران نسبت به خراشیدگی، بیشتر از هایگلاس و ملامینه است. در ضمن کیفیت متریال ممبران، بستگی زیادی به کیفیت پرس کردن روکش آن دارد.

    مقایسه ظاهر رایج‌ترین متریال‌های کابینت و کمد

    در این قسمت به بررسی و مقایسه ظاهر هر کدام از متریال‌های رایج در ساخت کابینت و کمد می‌پردازیم:

    1. ام دی اف: متریال ام دی اف به دلیل داشتن روکش ملامینه، تنوع طرح و رنگ بالایی دارد و در طرح‌های مات و نسبتا براق ساخته می‌شود. اما در بیشتر مواقع، ظاهر ام دی اف مات است و حتی رنگ‌های براق آن، به زیبایی و درخشندگی متریال هایگلاس نمی‌رسند.
    2. هایگلاس: متریال هایگلاس اغلب درخشندگی بالایی دارد و نور را به خوبی انعکاس می‌دهد. تنوع طرح و رنگ هایگلاس بسیار زیاد است. این متریال را در رنگ‌های مات هم می‌توانید پیدا کنید که کمتر رایج است. این متریال نسبت به ام دی اف، زیبایی و تنوع رنگ بیشتری دارد.
    3. ممبران: متریال ممبران نسبت به ام دی اف و هایگلاس، تنوع رنگ کمتری دارد و معمولا در رنگ‌های روشن ساخته می‌شود. اما جلوه آن نسبت به هایگلاس و ام دی اف بیشتر است و در هر دو رنگ مات و براق ساخته می‌شود. درخشش ممبران معمولا کمتر از هایگلاس است.

    رایج‌ترین متریال‌های کابینت و کمد را مقایسه کنید! + قیمت روز

    مقایسه قیمت رایج‌ترین متریال‌های کابینت و کمد + جدول قیمت

    در این بخش ابتدا توضیحاتی را در مورد قیمت هر متریال ارائه می‌کنیم:

    1. ام دی اف: متریال ام دی اف به دلیل داشتن روکش ملامینه، قیمت کمتری نسبت به هایگلاس و ممبران دارد. این متریال، رایج‌ترین و اقتصادی متریال مدرن موجود در بازار است.
    2. هایگلاس: متریال هایگلاس به دلیل داشتن روکش گران‌تر، قیمت بالاتری نسبت به ام دی اف دارد. همچنین به دلیل فرآیند ساخت ساده‌تری که نسبت به ممبران دارد، قیمت آن از متریال ممبران کمتر است.
    3. ممبران: این متریال به دلیل داشتن روکش ضدآب پی وی سی و فرآیند پیچیده‌تری که دارد، نسبت به دو متریال ام دی اف و هایگلاس، گران‌تر است. اما با این حال نسبت به خیلی از متریال‌های لاکچری در سبک کلاسیک و نئوکلاسیک، قیمت مقرون به صرفه‌تری دارد.

    در تکمیل توضیحات بالا، جدول قیمت کابینت و کمد ساخته شده با متریال‌های رایج را در اختیار شما قرار می‌دهیم:

    نوع متریال

    حداقل قیمت

    حداکثر قیمت

    کابینت ام دی اف

    4,000,000

    6,300,000

    کمد ام دی اف

    2,800,000

    4,500,000

    کابینت هایگلاس

    5,200,000

    7,000,000

    کمد هایگلاس

    3,200,000

    5,000,000

    کابینت ممبران

    7,000,000

    8,500,000

    کمد ممبران

    4,500,000

    5,800,000

    نکته1: قیمت‌ها به صورت متری و بر حسب تومان هستند.

    نکته2: قیمت کمددیواری‌ها با احتساب بدنه و پشتی است.

    مقایسه سبک طراحی رایج‌ترین متریال‌های کابینت و کمد

    به طور کلی سه نوع سبک طراحی رایج برای ساخت کابینت و کمد در بازار وجود دارد. اولی سبک مدرن است که در آن، همه چیز در ساده‌ترین حالت ممکن قرار دارد. دومی سبک کلاسیک است که منبت کاری‌های فراوانی دارد و از تزئینات اضافه مثل تاج، ستون، سرستون و … در آن استفاده می‌شود. سومی سبک نئوکلاسیک است که طرحی مابین سبک کلاسیک و مدرن دارد.

    در ادامه سبک طراحی مناسب برای هر یک از متریال‌های رایج در بازار را، به طور جداگانه بررسی و مقایسه می‌کنیم:

    1. ام دی اف: از متریال ام دی اف برای ساخت کابینت و کمد، در سبک‌های مدرن و ساده استفاده می‌شود. زیرا روکش ملامینه برای اجرای طرح‌های منبت کاری شده کلاسیک مناسب نیست.
    2. هایگلاس: متریال هایگلاس به دلیل ظاهر ساده‌ای که دارد، برای سبک‌های مدرن استفاده می‌شود. در واقع روکش متریال هایگلاس، قابلیت پوشاندن منبت کاری‌های طرح‌های کلاسیک را ندارد.
    3. ممبران: متریال ممبران یکی از رایج‌ترین متریال‌های ساخت کابینت و کمد در سبک‌های سلطنتی کلاسیک و نئوکلاسیک است. زیرا این متریال قابلیت ابزارخوری مناسبی دارد و روکش آن به راحتی روی منبت کاری‌ها را می‌پوشاند. بنابراین اجرای تزئینات و نقش و نگارهای سبک‌های سلطنتی در این متریال آسان است.

    بالاخره کدام متریال برای ساخت کابینت و کمد بهتر است؟

    تعیین بهترین متریال معمولی موجود در بازار، به سلیقه و نیاز شما بستگی دارد. بنابراین هیچ متریالی بهتر و یا بدتر از دیگری نیست، بلکه این شما هستید که باید بهترین متریال مناسبِ خودتان را انتخاب کنید. بنابراین:

    • اگر به دنبال متریالی ارزان، پرکاربرد و نسبتا زیبا در سبک مدرن هستید، ام دی اف یک گزینه مناسب است.
    • اگر براقیت و جلوه بسیار زیبا در سبک مدرن برای شما خیلی اهمیت دارد، از هایگلاس استفاده کنید.
    • اگر به دنبال سبک‌های سلطنتی کلاسیک و نئوکلاسیک با قیمتی مقرون‌به‌صرفه هستید، متریال ممبران را انتخاب کنید.

    اما اگر هنوز نتوانسته‌اید متریال مناسب برای ساخت کابینت یا کمد خودتان را انتخاب کنید، می‌توانید اینجا کلیک کنید و از مشاورین سلام ساختمان مشورت بگیرید. سپس می‌توانید پروژه خودتان را، به متخصصین حرفه‌ای ما در شهر خودتان بسپارید.

    «سلام ساختمان بزرگ‌ترین بازار آنلاین ساخت کابینت و کمد در کشور است. ما در تمام مراحل کار، از سفارش تا تحویل پروژه در کنار شما هستیم.»

    سوالات متداول

    چطور ثبت درخواست کنیم؟
    روی لینک زیر کلیک کرده و برای دریافت مشاوره رایگان ثبت نام کنید:
    ثبت درخواست کابینت، کمد و دکورهای چوبی
    سلام ساختمان چیست؟
    سامانه لاوان ماندگار ساختمان، با نام اختصاری سلام ساختمان، یک شرکت عضو پارک علم و فناری است، که در حوزه دکوراسیون داخلی چوبی مثل اجرای کابینت و کمد فعال است.
    تا به حال بیش از 4000 پروژه کابینت و کمد در سلام ساختمان اجرا شده است.
    سلام ساختمان چه مزیتی دارد؟
    برخی از ویژگی‌های سلام ساختمان که به شما کمک می‌کند تا با خیال راحت پروژه‌ی خود را اجرا کنید، عبارت است از:
    • مشاوره تخصصی رایگان
    • معرفی یک یا 2 کابینت ساز ارزیابی شده در شهر شما
    • ضمانت قیمت
    • ضمانت پیش پرداخت
    • ضمانت پروژه


    از زمان ثبت نام تا زمان تماسِ مشاور، چقدر طول می کشد؟
    اگر در شهرهای محدوده‌ی سلام ساختمان باشید (تهران، خراسان رضوی، البرز، اصفهان، کرمان، خوزستان، فارس، گیلان، آذربایجان شرقی، قم، مازندران)، کمتر از 12 ساعت کاری طول میکشد تا مشاور سلام ساختمان با شما تماس بگیرد.

    مشاوره ی سلام ساختمان رایگان است؟
    بله، مشاوره در سلام ساختمان رایگان است. در سلام ساختمان دو نوع مشاوره داریم:
    • مشاوره با پشتیبانان سلام ساختمان که بعد از ثبت نام شما در سایت صورت می‌گیرد.
    • مشاوره‌ی مستقیم با کابینت‌سازی که برای اجرای کار به شما معرفی شده‌است.
    هر دوی این‌ها رایگان است.
    بازدید حضوری در سلام ساختمان رایگان است؟
                          بله بازدید حضوری از پروژه ها بصورت رایگان انجام می‌شود.
                      آیا سلام ساختمان طراحی هم انجام می‌دهد؟
    بله. ما می‌توانیم کابینت‌سازهایی به شما معرفی کنیم که به صورت حرفه ای طراحی انجام می‌دهند. فقط کافیست به پشتیبان خود اطلاع دهید که نیاز به طراحی دارید.
    آیا طراحی در سلام ساختمان رایگان است؟
    اگر پروژه خود را با کابینت سازی که برای شما طراحی کرده است اجرا کنید، طراحی به عنوان تخفیف پروژه خواهد بود و برای شما رایگان است. اما اگر بعد از انجام طراحی به این نتیجه رسیدید که مایل نیستید با همان کابینت ساز پروژه‌ی خود را اجرا کنید، هزینه طراحی از شما دریافت می‌شود.
    نویسنده: مریم   صبوری
    وقتی بارش کلماتی که به ذهنم هجوم می‌آورند را روی صفحات پیاده می‌کنم، بهترین حس ممکن را دارم. مریم صبوری هستم، سردبیر سایت سلام ساختمان. سه سال قبل وارد تیم دوست داشتنی سلام ساختمان شدم و در حال حاضر تمرکز کاری من در زمینه محتوا و سئو است.

    ما درخدمتیم! از اینجا درخواست بدین تا با شما تماس بگیریم

    نظرات کاربران

    نظرات کاربران
    اشتراک در
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    View all comments
    دریافت قیمت دقیق کمد +