قیمت نقاشی ساختمان در آبان 1403+چک لیست خدمات نقاشی ساختمان

آخرین تاریخ بروزرسانی:   3 آبان 1403 | تاریخ انتشار:  4 آبان 1403 |
3.9 (20 نظر )
آنچه می خوانید...

    نقاشی ساختمان (House Painting)، هنری نسبتاً کم هزینه است که با ترکیب رنگ‌ها، طرح‌ها و خلاقیت، به دیوارهای ساختمان شما روح و جان می‌بخشد. پس اگر خانه شما نوساز است یا اینکه دیوارهای آن کثیف شده‌اند و یا جای میخ و خرابی دارند، یا حتی اگر می‌خواهید قیمت ساختمان شما افزایش یابد، خدمات نقاشی ساختمان یکی از بهترین راهکارها برای شما به شمار می‌رود. شما باید قبل از شروع رنگ کاری ساختمان، حتما انواع رنگ‌ها از جمله رنگ پلاستیک، رنگ روغن و دیگر پوشش‌ها را بشناسید تا بتوانید بهترین آن‌ها را انتخاب کنید.

    اما در کنار همه نکاتی که گفتیم، دانستن قیمت روز نقاشی ساختمان، بیشتر از همه اهمیت دارد. برای همین در این مطلب، به بررسی کامل هنر جادویی نقاشی ساختمان می‌پردازیم و لیست قیمت نقاشی ساختمان در آبان 1403 را به همراه مراحل انجام نقاشی، ابزارهای لازم و دیگر نکات مهم، به شما می‌گوییم.

    نقاشی ساختمان متری چند؟ (قیمت آبان 1403)

    در این بخش، قیمت نهایی نقاشی ساختمان را برای دو حالت مختلف زیر، محاسبه کرده‌ایم:

    1. قیمت نقاشی ساختمان با احتساب هزینه نقاش و مصالح
    2. قیمت نقاشی ساختمان با احتساب هزینه نقاش و بدون احتساب هزینه مصالح

    بنابراین هزینه نقاشی ساختمان را در دو جدول مجزا (به صورت با هزینه مصالح و بدون هزینه مصالح) در اختیار شما قرار می‌دهیم. در ضمن قیمت برخی از رنگ‌ها به نوع زیرسازی آن‌ها بستگی دارد که این موضوع، در جداول قیمتی لحاظ شده است.

    1. لیست قیمت نقاشی ساختمان با مصالح و دستمزد نقاش در آبان 1403

    در جدول زیر، لیست قیمت تمام شده انواع رنگ و نقاشی ساختمان را مشاهده می‌کنید و متوجه می‌شوید که نقاشی ساختمان متری چند است. این قیمت‌ها به روز هستند و به ازای یک متر مربع (با احتساب هزینه نقاش و مصالح) ارائه شده‌اند.

    جدول قیمت انواع نقاشی ساختمان
    آخرین بروزرسانی در حال دریافت..
    نوع رنگ نوع زیرسازی حداقل قیمت به ازای متر مربع (تومان) حداکثر قیمت به ازای متر مربع (تومان) توضیحات
    روغن رنگ در حال دریافت… در حال دریافت… قیمت رنگ روغنی بستگی به نوع زیر سازی دارد
    گچ در حال دریافت… در حال دریافت…
    پلاستیک رنگ در حال دریافت… در حال دریافت… قیمت رنگ پلاستیک  درجه 1 به زیرسازی بستگی دارد
    گچ در حال دریافت… در حال دریافت…
    اکریلیک رنگ در حال دریافت… در حال دریافت… بستگی به نوع زیرسازی و پرایمری که در زیر کار استفاده می‌شود، دارد
    گچ در حال دریافت… در حال دریافت…
    مولتی کالر رنگ پلاستیک در حال دریافت… در حال دریافت… بستگی به نوع رنگ و کیفیت آن دارد
    رنگ روغن در حال دریافت… در حال دریافت…
    بلکا در حال دریافت… در حال دریافت… بستگی به نوع پوشش دیواری و کیفیت آن دارد
    پوشش کنیتکس در حال دریافت… در حال دریافت…
    پتینه در حال دریافت… در حال دریافت…

    2. لیست قیمت نقاشی ساختمان بدون مصالح (با در نظر گرفتن دستمزد نقاش) در آبان 1403

    در جدول زیر، قیمت روز برخی از پرکاربردترین رنگ‌های ساختمانی را بدون احتساب هزینه مصالح ارائه کرده‌ایم. قیمت‌ها به صورت متری و با در نظر گرفتن دستمزد نقاش هستند.

    تاریخ به روز رسانی قیمت ها: در حال دریافت…

    نوع رنگ

    نوع زیرسازی

    حداقل قیمت به ازای متر مربع (تومان)

    حداکثر قیمت به ازای متر مربع (تومان)

    توضیحات

    روغن

    رنگ

    در حال دریافت… در حال دریافت…

    قیمت رنگ روغنی بستگی به نوع زیر سازی دارد

    گچ

    در حال دریافت… در حال دریافت…

    پلاستیک

    رنگ

    در حال دریافت… در حال دریافت…

    قیمت رنگ پلاستیک به زیرسازی بستگی دارد

    گچ

    در حال دریافت… در حال دریافت…

    اکریلیک

    رنگ

    در حال دریافت… در حال دریافت…

    بستگی به نوع زیرسازی و پرایمری که در زیر کار استفاده می‌شود، دارد

    گچ

    در حال دریافت… در حال دریافت…

    تمام سعی ما بر این بوده است که اعداد مربوط به هزینه رنگ و نقاشی ساختمان در این جداول، دقیق باشند. اما در هر حال، این جداول حدودی از قیمت اتحادیه نقاشی ساختمان را به شما نشان می‌دهد. پس نباید فقط به این جدول‌ها متکی باشید و باید از افراد مختلف قیمت بگیرید. در ادامه باید 3 نکته مهم را یادآوری کنیم:

    نکته1شاید این سوال برای شما هم پیش بیاید که چرا بازه قیمتی ارائه شده در جداول، اینقدر بزرگ است؟! جواب این است که هزینه خدمات نقاشی در شهرهای مختلف متفاوت است. برای مثال بازه قیمتی در اصفهان، شیراز و اهواز، بیشتر از تهران، مشهد، کرمان و است. پس اگر به دنبال هزینه دقیق‌تر نقاشی در شهر خودتان هستید، اینجا ثبت نام کنید.

    نکته 2: نکته بسیار مهم دیگر این است که قیمت متری نقاشی اصلاً دقیق نیست و نباید بر اساس قیمت متری تصمیم نهایی را بگیرید. در ادامه مطلب و در تیتر «نکات حیاتی در مورد هزینه رنگ و نقاشی ساختمان» که در بخش‌های بعدی آوردیم، به صورت کامل توضیح دادیم که چرا نباید روی قیمت متری حساب کنید.

    نکته 3: در جداول بالا، قیمت تمام شده نقاشی ساختمان را ارائه کردیم، اما اگر دوست دارید بدانید این قیمت‌ها شامل چه آیتم‌هایی هستند، قسمت بعدی را مطالعه کنید.

    عوامل تاثیرگذار بر قیمت نقاشی ساختمان چیست؟

    قیمت نقاشی ساختمان هر متر مربع، تابع عوامل زیادی است که اگر بخواهیم آن را دقیق و با جزئیات بررسی کنیم، احتمالا حوصله شما را سر می‌برد. بنابراین به طور کلی می‌توانیم تمام هزینه رنگ و نقاشی ساختمان به ازای هر متر مربع را، تابع سه عامل اصلی زیر بدانیم:

    1. نوع رنگ یا پوشش انتخابی
    2. دستمزد نقاش
    3. مصالح و ابزارآلات

    در ادامه در مورد این 3 عامل تاثیرگذار بر قیمت هر متر مربع رنگ آمیزی ساختمان، توضیحات مختصری را ارائه می‌دهیم.

    1.    نوع رنگ یا پوشش انتخابی

    اولین و مهم‌ترین عاملی که قیمت رنگ کاری ساختمان را مشخص می‌کند، نوع رنگ یا پوششی است که انتخاب می‌کنید. برای مثال رنگ‌های دارای کیفیت بالا یا رنگ‌هایی که دارای خصوصیاتی ویژه مثل ضد حریق و یا ضد رطوبت هستند، قیمت بالاتری هم دارند. یا اینکه برخی رنگ‌های متالیک یا رنگ‌هایی که طیف رنگی گسترده‌تری دارند، از هزینه بالاتری برخوردار هستند. یا برخی پوشش‌ها مثل مولتی کالر که نیاز به دو لایه رنگ دارند، طبیعی است که هزینه بیشتری هم داشته باشند.

    2.    دستمزد نقاش

    دستمزدهای نقاشی ساختمان معمولا با توجه به میانگین تورم سالانه تغییر می‌کنند و تاثیر زیادی بر قیمت نهایی نقاشی دارند. به طور معمول، حدود 40 تا 60 درصدِ قیمت اعلام شده برای نقاشی ساختمان به ازای هر متر مربع، مربوط به اجرت و دستمزد نقاش (House Painter) است که باید به آن توجه کنید. مابقیِ هزینه رنگ آمیزی ساختمان هم، صرف خرید ابزار، رنگ و سایر موارد مورد نیاز برای نقاشی خانه می‌شود.

    3.    مصالح و ابزارآلات

    از جمله مصالح رنگ کاری ساختمان می‌توان به مواد زیرسازی و ترمیم، مانند بتونه و … اشاره کرد که بر قیمت نهایی خدمات نقاشی ساختمان تاثیرگذار هستند. همچنین ابزارآلاتی مثل کاردک، پوشش‌های محافظ و …، می‌توانند قیمت نقاشی را تغییر دهند. در ضمن هزینه نقاشی ساختمان با مصالح دارای کیفیت بالا و با برندهای معتبر، بیشتر از حالت عادی است.

    نکته مهم: در قسمت قبل گفتیم معمولاً دستمزد (اجرت نقاشی ساختمان)، برابر با تورم تغییر می‌کند، اما آیا افزایش قیمت رنگ و مصالح هم، برابر با تورم است؟! طبق تحقیقات میدانی که توسط کارشناسان سایت سلام ساختمان صورت گرفته است، جواب این سؤال منفی است!👇

    یعنی مصالح و رنگ که حدود 50 درصد از قیمت رنگ کاری ساختمان را شامل می‌شوند، افزایش قیمتی بیشتر از میانگین تورم سالانه داشته‌اند. قیمت رنگ و مصالح به قیمت ارز بستگی دارد، در نتیجه تا به امروز با افزایش قیمت ارز، افزایش قیمت خیلی زیادی را در بازار رنگ و مصالح و ابزار نقاشی شاهد بوده‌ایم.

    نقاشی دیوار پذیرایی با رنگ سبزاما تعیین قیمت خدمات نقاشی داخل خانه، علاوه بر مواردی که گفتیم، به موارد دیگری مثل متراژ پروژه، تکنیک نقاشی، مهارت نقاش و … هم بستگی دارد. پس حالا که مقداری با قیمت نقاشی ساختمان آشنا شدید، همین کافی است تا در ادامه روش درست قیمت‌گیری نقاشی ساختمان را در اختیار شما قرار دهیم.

    یک نکته حیاتی در مورد قیمت نقاشی ساختمان + روش درست قیمت گیری

    یک نکته خیلی مهم در نقاشی ارزان ساختمان این است که اصلاً نباید قیمت متری بگیرید!!! چون قیمت هر متر نقاشی ساختمان خیلی جای تغییر دارد. علاوه بر این، همان طور که دیدید، قیمت متری به صورت بازه‌ای بیان می‌شود، زیرا تفاوت قیمت متری که افراد مختلف می‌دهند، خیلی متفاوت است. بهتر است با یک مثال قضیه را شفاف کنیم:

    «ممکن است فردی به شما قیمت بدهد و بگوید رنگ اکریلیک را متری 60,000 تومان اجرا می‌کند و فرد دیگری به شما قیمت بدهد و بگوید من متری 54,000 تومان کار می‌کنم. در نهایت فردی که به شما قیمت متریِ 54,000 تومانی داده، فاکتوری 6 میلیون و پانصد هزار تومانی به شما می‌دهد و آن فردی که به شما قیمت متریِ 60,000 تومانی داده، فاکتوری 6 میلیون تومانی به شما می‌دهد!

    ممکن است تعجب کنید، اما این اختلاف قیمت وجود دارد. مثلا فردی که قیمت 54,000 تومانی به شما داده، می‌تواند بگوید من هزینه جداگانه‌ای برای گچ بری سقف و رنگ آمیزی ابزارها حساب کرده‌ام و پول رنگ آمیزی درب ها را جداگانه می‌گیرم. اما فردی که قیمت 60,000 تومانی داده، احتمالا بگوید من هزینه جداگانه‌ای بابت رنگ آمیزی گچ بری و ابزارها نمی‌گیرم.»

    نقاشی دیوار اتاق خواب با رنگ طوسیاصلاً بگذارید در مورد این مسأله یک سوال از شما بپرسم. شما برایتان مهم است که نقاش با شما قیمت متری را ارزان‌تر حساب کند یا برای شما مهم است در نهایت که می‌خواهید تسویه کنید، پول کمتری به نقاش پرداخت کنید؟! مسلماً همه ما می‌خواهیم که قیمت نهایی کار برای ما ارزان‌تر دربیاید. پس از روش درست قیمت گیری که در زیر گفتیم استفاده کنید.

    روش درست قیمت گیری نقاشی ساختمان چیست؟

    از چند نقاش بخواهید که در محل شما حضور پیدا کنند و طرح و رنگ‌های مدنظرتان را هم به آن‌ها بگویید. نقاش‌ها باید منزل شما را اندازه‌گیری کنند و بعد از محاسبه متراژ نقاشی ساختمان، به شما یک قیمت نهایی و ثابت بدهند. سپس بر اساس این قیمت ثابت، شما تصمیم‌گیری می‌کنید که کار خودتان را به چه کسی بسپارید. در این صورت می‌توانید همان مبلغ توافق شده را در قرارداد خودتان با نقاش ذکر کنید و هر دو طرف، قرارداد را امضا کنید تا بعداً مشکلی برای شما پیش نیاید.

    اما بعد از شناخت قیمت هر متر مربع رنگ آمیزی ساختمان، شاید بخواهید بدانید که اصلا چرا به خدمات نقاشی ساختمان نیاز داریم. همراه ما باشید.

    چرا به خدمات نقاشی ساختمان نیاز داریم؟

    خدمات نقاشی ساختمان (House Painting Services)، در فرآیند ساخت یا بازسازی ساختمان اهمیت بسیار زیادی دارد. چند دلیل برای اینکه بدانید چرا به خدمات نقاشی ساختمان نیاز داریم را در زیر برای شما آورده‌ایم:

    • بهبود ظاهر ساختمان: نقاشی ساختمان به شما این امکان را می‌دهد که ظاهر داخلی و خارجی (نمای) ساختمان را بهبود بخشید. رنگ‌های مناسب و طرح‌های جذاب، باعث می‌شوند خانه شما بیشتر به چشم بیاید.
    • افزایش ارزش ساختمان: نقاشی ساختمان می‌تواند ارزش ساختمان را افزایش دهد. یکی ساختمان، با ظاهری زیبا و به روزتر، احتمالا برای خریداران و سرمایه گزاران جذاب‌تر است و با قیمت بیشتری به فروش می‌رسد.
    • ترمیم آسیب‌ها: نقاشی منزل می‌تواند آسیب‌های موجود روی سطوح را پوشش دهد. برای مثال در صورت وجود ترک یا جای میخ، نقاش می‌تواند آن‌ها را پوشش دهد و از گسترش آن‌ها جلوگیری کند.
    • بهبود عایق بندی: نقاشی ساختمان در بهبود عایق بندی ساختمان بی تاثیر نیست. با استفاده از رنگ‌ها و پوشش‌های مناسب، می‌توانید از نفوذ آب، حرارت و صدا به داخل منزل جلوگیری کنید و مصرف انرژی را هم بهبود ببخشید.
    • بهبود محیط زندگی: رنگ‌ها و طرح‌های مناسب نقاشی، به ویژه با در نظرگرفتن روانشناسی رنگ‌ها، باعث تغییر روحیه افراد خانواده و ایجاد آرامش می‌شوند. همچنین رنگ‌های روشن و زنده در آپارتمان، فضا را بازتر و روشن‌تر می‌کنند.

    با استفاده از خدمات نقاشی ساختمان، می‌توانید ظاهر ساختمان را به سلیقه خودتان و نیاز محیط نزدیک‌تر کنید.

    نقاشی ساختمان با غلطک و رنگ آبیالبته اهمیت نقاشی ساختمان بسیار بیشتر از چیزی است که در اینجا گفتیم، پس بهتر است اجرای آن را به یک فرد متخصص بسپارید تا متناسب با نیاز شما، بهترین پوشش را برای سطوح ساختمان انتخاب کند. ما در ادامه انواع پوشش‌ها و رنگ‌های ساختمانی را به شما معرفی می‌کنیم تا کمی بیشتر از این موضوع سر در بیاورید.

    انواع رنگ های ساختمانی مناسب برای نقاشی منزل چیست؟

    رنگ‌های ساختمانی دارای انواع مختلفی هستند. هر رنگ، قیمت، ویژگی‌ها و تکنیک اجرایی مختلفی دارد. شما می‌توانید با توجه به نیاز خودتان به خدمات نقاشی ساختمان، در موقعیت‌های مختلف از هر کدام از رنگ‌ها که می‌خواهید استفاده کنید. برخی رنگ‌های ساختمانی که در ادامه معرفی می‌کنیم عبارت‌اند از:

    1. رنگ پلاستیک
    2. رنگ آکریلیک
    3. رنگ مولتی کالر
    4. رنگ روغنی
    5. رنگ نانو
    6. رنگ بی بو

    در این بخش شما را با خصوصیات و ویژگی‌های مهم این 6 نوع رنگ کاری ساختمان، بیشتر آشنا می‌کنیم.

    1.    نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک

    رنگ پلاستیک (Plastic Paint) در انواع نیمه پلاستیک (Semi-Plastic Paint) و تمام پلاستیک وجود دارد و جزو رنگ‌های ساختماتی نسبتاً ارزان قیمت و بسیار پرکاربرد، به ویژه برای سقف است. حلال رنگ پلاستیک آب است و اگر موقع تمیزکاری این رنگ از آب استفاده کنید، کمی دچار آسیب می‌شود. البته مشکل حساسیت به آب، در رنگ تمام پلاستیک تا حدودی کمتر شده است. اجرای رنگ پلاستیک راحت است، مگر اینکه سطح زیرین آن دارای رنگ روغن باشد. این نوع رنگ سریع خشک می‌شود و بوی بدی هم ندارد.

    به‌طور خلاصه ویژگی‌های مهم رنگ پلاستیک عبارت‌اند از:

    • ارزان بودن
    • تمیزکاری سخت
    • سریع خشک شدن
    • نداشتن بوی بد

    2.    نقاشی ساختمان با رنگ آکریلیک

    رنگ آکریلیک (Acrylic Paint) یکی از رنگ‌های نسبتاً جدید و پرطرفدار برای نقاشی داخل خانه، بیرون و سایر سطوح چوبی، فلزی و … است. رنگ اکریلیک بر پایه آب است، در نتیجه بوی بدی ندارد، سریع خشک می‌شود و به محیط زیست آسیبی نمی‌رساند. برخلاف رنگ پلاستیک، رنگ آکریلیک مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارد. قیمت این رنگ نسبتاً بالا است، اجرای راحتی دارد و در سه نوع مات، براق و نیمه براق قابل اجرا است. رنگ اکریلیک را اگر روی سطحی که به تازگی رنگ روغن خورده است بزنید، احتمال پوسته پوسته شدن آن وجود دارد.

    به‌طور خلاصه ویژگی‌های مهم رنگ اکریلیک عبارت‌اند از:

    • خشک شدن سریع
    • بدون بوی بد
    • مقاومت بسیار بالا در برابر آب
    • قابل استفاده برای تمام سطوح

    3.    نقاشی ساختمان با رنگ مولتی کالر

    رنگ‌های ساختمانی مولتی کالر (Multi-Color Paint)، از دو لایه رنگ مجزا تشکیل می‌شوند و ظاهری نسبتا شلوغ دارند. لایه اول به عنوان رنگ زمینه، سطح مورد نظر را پوشش می‌دهد. لایه دوم به صورت لکه‌ها و رشته‌های رنگی، به وسیله اسپری مخصوصی روی لایه زیرین پاشیده می‌شود. جنس زمینه رنگ مولتی کالر می‌تواند رنگ پلاستیک، رنگ اکریلیک، نوعی پرایمر مخصوص و یا دیگر رنگ‌ها، با تناژ رنگی دلخواه شما باشد. نوع رنگ زمینه همچنین، مقاومت رنگ مولتی کالر در برابر رطوبت را تعیین می‌کند، البته این رنگ‌ها اغلب مقاومت مناسبی در برابر رطوبت دارند.

    رنگ‌های مولتی کالر به حلال‌های شیمیایی قوی احتیاجی ندارند، در نتیجه بدون بوی بد هستند. همچنین به دلیل غلیظ بودن و چسبندگی بالا، برای اکثر سطوح قابل استفاده هستند و طول عمر بالایی دارند. این رنگ‌ها سریع خشک می‌شوند، سرعت اجرای بالایی دارند و گرد و غبار را جذب نمی‌کنند. تنها ایراد آن‌ها، ترمیم دشوار و نیاز به متخصص اجرای حرفه‌ای است.

    به‌طور خلاصه ویژگی‌های مهم رنگ مولتی کالر عبارت‌اند از:

    • ظاهر زیبا و البته کمی شلوغ
    • مقاومت مناسب در برابر رطوبت
    • بدون بوی بد
    • طول عمر بالا
    • ترمیم دشوار
    • اجرای سریع
    • سریع خشک شدن

    4.    نقاشی ساختمان با رنگ روغنی

    رنگ روغن ساختمان را در سه نوع مات، براق و نیمه براق می‌توانید تهیه کنید. ساختار رنگ روغن بر پایه مواد روغنی است و به همین دلیل، از مقاومت بالایی در برابر رطوبت برخوردار است؛ به ویژه نوع براق این رنگ، کاملا ضد آب است. این رنگ‌ها معمولا از درخشندگی مناسبی برخوردار هستند و البته به دلیل براقیت و انعکاس نور، برای سقف توصیه نمی‌شوند. حلال اکثر رنگ‌های روغنی (Oil Paint)، مواد نفتی هستند و در نتیجه این رنگ بوی بدی دارد. به دلیل دیر شدن خشک شدن رنگ روغن، زمان اجرای این رنگ‌ها طولانی است. از رنگ روغن برای اکثر سطوح گچی، فلزی و .. می‌توانید استفاده کنید.

    به‌طور خلاصه ویژگی‌های مهم رنگ روغن عبارت‌اند از:

    • قابل شستشو
    • دیر خشک شدن و اجرای زمان بر
    • بوی بد
    • براق بودن

    5.    نقاشی ساختمان با رنگ نانو

    رنگ‌های نانو (Nano Paint) از جمله جدیدترین رنگ‌های موجود در بازار هستند که ویژگی‌های منفی سایر رنگ‌ها را ندارند. این رنگ‌ها شامل ویژگی‌هایی نظیر ضد آب، ضدخش، عایق گرما و سرما و … هستند. شما می‌توانید رنگ نانو با ویژگی‌های مورد نظر خودتان را انتخاب و تهیه نمایید. رنگ نانو معمولا به حلال خاصی احتیاج ندارد و اغلب بوی بدی هم ندارد. برخی از این رنگ‌ها به دلیل تکنولوژی خاصی که دارند، دارای قابلیت خود ترمیم شوندگی هستند و ترک بر نمی‌دارند. رنگ‌های نانو معمولا قیمت بالایی دارند.

    به‌طور خلاصه ویژگی‌های مهم رنگ نانو عبارت‌اند از:

    • ضدآب و ضدخش
    • خود ترمیم شونده
    • قیمت نسبتاً بالا
    • عایق حرارت

    6.    نقاشی ساختمان با رنگ بی بو

    منظور از نقاشی ساختمان با رنگ بدون بو، نقاشی با رنگ‌هایی است که یا نیاز به حلال ندارند و یا اینکه حلال آن‌ها آب است، در نتیجه این رنگ‌ها بوی بدی ندارند. (منظور از حلال، ماده‌ای است که با رنگ مخلوط می‌کنند تا رنگ خشک نشود.) رنگ‌های بدون بو (odorless paint) اغلب با محیط زیست سازگاری دارند و برای سلامتی هم مضر نیستند. گروهی از رنگ‌های نقاشی ساختمان که بدون بو هستند، مولتی کالر، اکریلیک و پلاستیک هستند. به‌طور خلاصه ویژگی‌های مهم رنگ‌های بدون بو عبارت‌اند از:

    • کم ضرر برای محیط زیست
    • بدون ضرر برای سلامتی
    • نداشتن بوی بد

    نقاشی دیوار اتاق خواب ساختمان با رنگ سبزتا اینجا با رنگ‌های مختلف برای نقاشی ساختمان آشنا شدید. اما پوشش‌های دیگری هم برای پوشاندن سطوح دیوارها وجود دارند که جنس آن‌ها با رنگ متفاوت است. در ادامه به معرفی این پوشش‌ها که برخی به آن‌ها دیوارپوش می‌گویند، می‌پردازیم.

    انواع دیوارپوش‌های ساختمانی مناسب برای نقاشی منزل چیست؟

    علاوه بر رنگ‌ها که برای پوشش دیوار استفاده می‌شوند، گروهی دیگر از پوشش‌ها هم وجود دارند که برخی افراد آن‌ها را به نام دیوارپوش‌های ساختمانی می‌شناسند. تکنیک‌های مربوط به اجرای دیوارپوش‌های ساختمانی، کمی با رنگ‌های معمولی تفاوت دارد. برخی از این دیوارپوش‌های ساختمانی عبارت‌اند از:

    1. رومالین
    2. کنتکس
    3.  بلکا
    4. پتینه کاری دیوار و سقف

    توضیحات مربوط به هر کدام از دیوارپوش‌های بالا را در ادامه برای شما آورده‌ایم. پس همراه ما باشید.

    1.     پوشش رومالین

    رومالین نوعی پوشش از جنس الیاف سلولزی است که به صورت پودرهای آماده وجود دارد. این پودرها را با آب مخلوط می‌کنند و از آن برای پوشاندن سطوح مختلف، از جمله دیوارها و به ویژه سقف خانه استفاده می‌کنند. پوشش رومالین (Romaline) شباهت زیادی به بلکا دارد، با این تفاوت که چون رومالین در درجه حرارت بالاتری تولید می‌شود، معمولا حرارت و رطوبت را بهتر تحمل می‌کند و چسبندگی بیشتری هم دارد.

    سرعت اجرای پوشش رومالین بسیار بالا است، به طوری که گاهی در عرض یک روز هم قابل اجرا است، منتهی خشک شدن آن نیاز به زمان و جریان داشتن هوا دارد. این نوع پوشش نیازی به زیرسازی ندارد و بوی بدی هم ایجاد نمی‌کند؛ با این حال ایراداتی هم دارد که برخی از آن‌ها، مقاومت پایین در برابر ضربه و آتش و همچنین براق نبودن این نوع رنگ هستند.

    به‌طور خلاصه ویژگی‌های مهم رومالین عبارت‌اند از:

    • ارزان بودن
    • عایق گرما و سرما
    • چسبندگی بالا
    • مقاومت نسبتاً مناسب در برابر رطوبت

    2.     پوشش کنیتکس

    کنیتکس نوعی پوششِ مشابه رنگ است که از ترکیب موادی همچون سنگدانه‌های پرلیت، رزین‌های مخصوص، پنبه نسوز و … ساخته می‌شود. مواد کنتکس برای استفاده در روی سطوح، باید با یک حلال ترکیب شوند، تا پوشش رنگ کنیتکس (Kenitex) به صورت قابل استفاده در بیاید. اگر حلال رنگ کنتکس بنزین باشد، به آن کنیتکس روغنی می‌گویند که تقریبا ضد آب است و البته بوی بدی دارد. اگر حلال کنیتکس آب باشد، کنیتکس پلاستیکی را خواهیم داشت و اگر حلال آن رزین‌های پایه آب باشند، کنیتکس آکرولیک را داریم که هر کدام خواص متفاوتی دارند.

    سطح کنیتکس حالتی زبر و مخملی دارد و ایرادات دیوار را پوشش می‌دهد. این رنگ را به وسیله پیستوله (به روش پاششی) اجرا می‌کنند، پس سرعت اجرای بالایی دارد و سریع خشک می‌شود. قیمت رنگ کنیتکس اقتصادی است، اما اگر در برابر نور خورشید قرار بگیرد، کیفیت اولیه خودش را از دست می‌دهد.

    به‌طور خلاصه ویژگی‌های مهم کنیتکس عبارت‌اند از:

    • اقتصادی و به صرفه
    • اجرای سریع
    • دارای نوع نسبتا ضد آب
    • دارای بافت برجسته و پوشاننده ایرادات سطوح

    3.     پوشش بلکا

    پوشش دیواری بلکا (Belka) ترکیبی از موادی مانند سلولوز پنبه، سنگ‌های تزئینی و … است که باید با آب مخلوط شوند و سپس به دیوار کشیده شوند. رنگ بلکا در صورتی که با ضخامت زیاد روی سطح زده شود، می‌تواند عایق صوتی و حرارتی مناسبی برای محیط باشد. بلکا قابلیت تمیزکاری با یک دستمال مرطوب و یا شامپو فرش را دارد، اما معمولا به طور کامل قابل شستشو نیست. ترمیم بلکا امکان پذیر است، اما کار آسانی نیست. اجرای این رنگ به سرعت انجام می‌شود، معمولا قیمت پایینی دارد و بوی بدی هم ندارد.

    به‌طور خلاصه ویژگی‌های مهم بلکا عبارت‌اند از:

    • قیمت مناسب
    • اجرای سریع
    • مقاومت نسبی در برابر رطوبت
    • بدون بو

    پوشش دیواری بلکا به رنگ آبی

    4.     پتینه کاری دیوار و سقف

    پتینه کاری سقف و دیوار، به معنای ایجاد حالت کهنگی و یا بافت‌های خاص و زیبا روی سطوح است. در پتینه کاری سقف و دیوار، رنگ‌های مختلفی از جمله رنگ روغن، پلاستیک، آکریلیک و … را به عنوان زمینه استفاده می‌کنند. سپس روی آن را با خمیر مخصوص پتینه و سایر لوازم و تکنیک‌های مختلف، به صورت برجسته و یا عادی طراحی می‌کنند. پتینه دیوار (Patina Wall) می‌تواند با طرح‌های زنگ زدگی، ابر و بادی، ترک خوردگی، طرح سنگ و … انجام شود که هر کدام تکنیک مخصوص به خود را دارند. پتینه کاری یک روش بادوام و مناسب برای پوشاندن ایرادات سطوح است، منتهی قیمت نسبتا بالایی دارد.

    به‌طور خلاصه ویژگی‌های مهم پتینه کاری عبارت‌اند از:

    • تنوع طراحی
    • پوشاندن ایرادات دیوار و سقف
    • دوام بالا
    • قیمت نسبتا بالا

    درنهایت، پوشش‌های دیواری بلکا، رومالین، کنیتکس و پتینه کاری، معمولا ظاهر خاصی را در فضا به وجود می‌آورند و هر کدام قیمت و ویژگی‌های متفاوتی دارند. این پوشش‌ها اغلب برای تزئین دیوارها و یا حفاظت از آن‌ها استفاده می‌شوند. شما می‌توانید هر کدام از این دیوارپوش‌ها را با توجه به نیاز فضا و سلیقه خودتان انتخاب نمایید. حال اگر نوع پوشش دیوارها و سقف منزل خودتان را انتخاب کرده‌اید، نوبت به شناخت وسایل لازم برای نقاشی ساختمان می‌رسد.

    چه ابزارها و وسایلی برای رنگ آمیزی و نقاشی ساختمان مورد نیاز است؟

    با توجه به شرایط پروژه و همچنین نوع رنگ یا دیوارپوشی که انتخاب می‌کنید، وسایل لازم برای نقاشی ساختمان شما می‌توانند متفاوت باشند. در ادامه برخی از مهم‌ترین لوازمی را که در نقاشی بخش‌های مختلف خانه استفاده می‌شوند، به همراه توضیح کوتاهی در مورد کاربرد آن‌ها آورده‌ایم:

    • قلم مو: رنگ آمیزی سطح
    • غلتک و دسته آن: رنگ آمیزی سطح
    • سینی غلتک: جلوگیری از به هدر رفتن رنگ
    • کاردک: مالیدن مواد برای پر کردن ترک‌ها و صاف کردن سطح 
    • سنباده: صاف کردن سطح
    • پرایمر: زیرسازی سطح
    • تکه پارچه: تمیزکاری
    • لوازم محافظ مانند لباس، عینک مخصوص و … : ایجاد ایمنی و حفظ سلامتی
    • و ….

    انواع لوازم مورد نیاز برای نقاشی ساختمان، خیلی بیشتر از تعدادی هستند که در اینجا گفتیم. تشخیص این موضوع که کدام لوازم برای پروژه نقاشی شما مناسب هستند، به عهده نقاش ساختمان است. برای مثال ممکن است رنگ آمیزی آپارتمان شما، فقط با یکی از ابزارهای غلتک، پیستوله یا قلم مو اجرا شود. یا ممکن است ساختمان شما از قبل دارای رنگ روغن باشد و برای رنگ آمیزی مجدد آن، نیاز به یکسری لوازم اضافه‌تر داشته باشید.

    ابزارها و وسایل لازم برای رنگ آمیزی و نقاشی ساختمان شامل غلتک، کاردک، قلم مواما موضوع مهم دیگری که بعد از شناخت وسایل نقاشی به آن می‌پردازیم، بررسی ترکیب رنگ‌ها در نقاشی ساختمان است.

    ساخت و ترکیب رنگ‌ها در نقاشی ساختمان چگونه است؟

    هدف از رنگ کاری خانه هر چه که باشد، قطعا انتخاب ترکیب رنگ مناسب، از هر موضوعی بیشتر اهمیت دارد. بخش زیادی از زیبایی رنگ آمیزی داخل و خارج از ساختمان، به رنگ انتخابی شما و هماهنگی آن با سایر قسمت‌های خانه بستگی دارد. برای مثال، ترکیب رنگ انتخابی برای خانه‌های کوچک نباید تیره باشد. یا اینکه از رنگ‌هایی مثل قرمز که انرژی زیادی دارند، بهتر است در اتاق کودک و یا خانه‌های کوچک استفاده نشود.

    نقاشی ساختمان با رنگ زردبه طور کلی یکی از دسته بندی‌هایی که می‌توان برای ترکیب رنگ‌های نقاشی ساختمان در نظر گرفت، به شرح زیر است:

    • دسته 1) رنگ‌های گرم: این رنگ‌های انتقال دهنده شور و هیجان در محیط هستند. نارنجی، قرمز و زرد جزو رنگ‌های گرم هستند.
    • دسته 2) رنگ‌های سرد: این رنگ‌ها حس آرامش و سکوت را به محیط منقل می‌کنند. آبی، بنفش و سبز جزو رنگ‌های سرد هستند.
    • دسته 3) رنگ‌های خنثی: این رنگ‌ها مانند یک مکمل هستند که به ایجاد تعادل در رنگبندی محیط کمک می‌کنند و به خوبی با سایر رنگ‌ها هماهنگ می‌شوند. مشکی، سفید و خاکستری جزو رنگ‌های خنثی هستند.

    بهتر است در ترکیب رنگ انتخابی برای نقاشی ساختمان، به جای استفاده از چندین رنگ گرم یا سرد یا خنثی، از ترکیب رنگ‌های گرم و سرد و خنثی در کنار یکدیگر کمک بگیرید. برای مثال چند ترکیب رنگ پرطرفدار برای نقاشی آپارتمان عبارت‌اند از:

    • آبی + سفید = آبی روشن
    • سبز + زرد (گل ماشی) = زیتونی
    • مشکی + قرمز = قهوه‌ای

    در تصویر زیر می‌توانید ترکیب رنگ‌های بیشتری را مشاهده کنید:

    لیست ترکیب رنگ‌ها در نقاشی ساختماندر نهایت موضوع ترکیب رنگ‌ها خیلی پیچیده‌تر از آن است که بتوانیم در اینجا به آن بپردازیم. برای مثال میزان کم یا زیاد بودن یک رنگ، می‌تواند ترکیب رنگ را به کلی تغییر دهد. بنابراین می‌توانید مبحث ساخت و ترکیب رنگ‌ها در رنگ آمیزی خانه را در مطلب جداگانه‌ای دنبال کنید.

    نقاشی ساختمان مدرن چه ویژگی هایی دارد؟

    از زمانی که سبک مدرن به دکوراسیون داخلی خانه‌ها راه پیدا کرد، نقاشی ساختمان مدرن هم روز به روز رایج‌تر شد. «در واقع نقاشی ساختمان به سبک مدرن، همان نقاشی قدیمی ساختمان است، منتهی با وسایل جدید، تکنیک‌های به روز و طرح‌های مدرن و امروزی‌تر». در رنگ آمیزی مدرن ساختمان، خلاقیت و ظرافت حرف اول را می‌زنند. برای اجرای رنگ کاری مدرن، همیشه نیازی به وسایل گران قیمت ندارید. برای مثال برخی از روش‌ها و تکنیک‌های نقاشی مدرن ساختمان عبارت‌اند از:

    • استفاده از شابلون‌های رنگ آمیزی
    • استفاده از غلتک‌های طرح دار
    • اجرای نقاشی‌های مدرن و طرح‌ها هندسی روی دیوارها
    • رنگ آمیزی با یک رنگ غیرمعمول روی سقف
    • رنگ کردن دیوارها با اسفنج
    • استفاده از تکنیک کالرواش در نقاشی ساختمان (نقاشی روی سطوح با طرح‌های چوب، سنگ، فلز و …)
    • پوشاندن دیوارها با اکلیل
    • و…

    اغلب روش‌های رنگ آمیزی مدرن که در بالا گفتیم، معمولا هزینه زیادی ندارند و با کمی خلاقیت و مهارت قابل اجرا هستند. اما برای آشنایی بیشتر شما با ویژگی‌های نقاشی مدرن ساختمان، در ادامه به بررسی چند نمونه نقاشی ساختمان مدرن با تکنیک‌های مختلف می‌پردازیم.

    چند مدل نقاشی ساختمان مدرن + بررسی تکنیک‌های به کار رفته در هر مدل

    بررسی مدل‌های نقاشی مدرن ساختمان را با تصویر زیر شروع می‌کنیم. مدرنیته یعنی سادگی در اوج زیبایی! این موضوع در تصویر زیر به خوبی قابل مشاهده است. در این نقاشی، تنها با استفاده از چند رنگ، تعدادی طرح هندسی ساده و کمی خلاقیت، فضایی مدرن و بسیار زیبا ایجاد شده است.

    نقاشی ساختمان مدرن با ترکیب چندین رنگ و طرح هندسیدر نمونه زیر، از غلطک طرح دار برای رنگ آمیزی دیوارها استفاده شده است. شما می‌توانید این غلطک را با طراحی‌های دلخواه خودتان تهیه کنید و به راحتی فضای مدرنی را در پذیرایی، اتاق خواب و یا هرجای دیگری خلق نمایید. غلطک‌ها نوعی الگوی تکرار شونده دارند و اغلب به صورت عمودی روی دیوار کشیده می‌شوند. هرچه طرحی که برای غلطک انتخاب می‌کنید ساده‌تر باشد، مدرن بودن فضا هم بیشتر می‌شود.

    رنگ آمیزی دیوارهای خانه به سبک مدرن به کمک غلطک طرح داریکی دیگر از تکنیک‌های نقاشی مدرن ساختمان، استفاده از طرح‌های راه راه برای نقاشی فضا است. طرح‌های راه راه به ویژه برای فضاهایی که می‌خواهیم ارتفاع آن‌ها بیشتر دیده شود، خیلی مناسب هستند.

    طرح راه راه آبی رنگ برای رنگ کاری دیوارهای خانه به سبک مدرناگر یک دیوار سفید رنگ دارید که می‌خواهید آن را از حالت قدیمی در آورید و کمی رنگ و بوی مدرن به آن بدهید، می‌توانید به کمک یک تکه اسفنج این کار را انجام دهید. نقاشی ساختمان با اسفنج، روشی بسیار ساده برای مدرن کردن خانه است که نتیجه‌ای فوق العاده زیبا دارد.

    استفاده از اسفنج برای نقاشی دیوارهای خانه به سبک مدرناما آخرین تکنیکی که در این قسمت برای نقاشی مدرن ساختمان معرفی کنیم، استفاده از شابلون‌های مخصوص رنگ آمیزی است. با این روش می‌توانید طرح‌های مدرنِ زیبا و بی‌نظیری را با کمترین هزینه، روی دیوار نقاشی کنید.

    نقاشی ساختمان مدرن با غلطک طرح دارنقاشی مدرن ساختمان، ویژگی‌ها، الگوها و تکنیک‌های اجرایی مختلفی دارد و اگر بخواهیم به طور کامل در مورد آن صحبت کنیم، نیاز به زمان بیشتری داریم. بنابراین اگر قصد دارید نقاشی ساختمان را به سبک مدرن انجام دهید، حتما در این زمینه بیشتر مطالعه و تحقیق نمایید.

    برای مشاهده ایده‌های جدید در نقاشی ساختمان، روی لینک مربوطه، کلیک کنید.

    مراحل نقاشی ساختمان؛ چگونه خانه خودمان را رنگ کنیم؟

    مراحل نقاشی ساختمان می‌تواند بسته به نوع پروژه و نیازهای آن متفاوت باشد. برای مثال رنگ آمیزی یک سطح جدید، با نقاشی سطحی که از قبل رنگ دارد، متفاوت است. یا اینکه نوع رنگ نیز می‌تواند تغییراتی را در جزئیات مراحل نقاشی ساختمان به وجود بیاورد.

    اینکه چکونه خانه خودمان را رنگ کنیم، یک فرآیند چند مرحله‌ای است که نیازمند برنامه‌ریزی دقیق است. ابتدا باید زمان مناسبی برای رنگ آمیزی انتخاب کنید و سپس طرح و رنگ مورد نظر را انتخاب کنید. محاسبه مقدار رنگ موردنیاز، محاسبه متراژ نقاشی ساختمان و تهیه لوازم و مصالح مورد نیاز از مراحل مهمی است که باید انجام دهید. قبل از شروع رنگ کاری آپارتمان، اقدامات اولیه را انجام دهید. اقدامات اولیه، شامل جمع آوری وسایل خانه و پوشش دادن آن‌ها با پلاستیک، پوشش دادن سطوحی که ممکن است با رنگ کثیف شوند و ایجاد تهویه مناسب است.

    سپس به صاف کردن و زیرسازی سطح می‌پردازید. سطح را صاف و یکدست کرده و سپس لایه آستر (پرایمر) را بر روی آن اعمال می‌کنید. در صورت نیاز، مراحل بتونه کاری، سنباده زنی و آستری را تکرار کنید. در نهایت، به رنگ آمیزی نهایی می‌پردازیم. لایه اصلی رنگ را با دقت بر روی سطح اعمال کنید. پس از اتمام کار، منطقه را تمیز کرده و لذت ببرید از ساختمان نقاشی شده خود.

    برای کسب اطلاعات بیشتر، مقاله مراحل نقاشی ساختمان؛ چکونه خانه را رنگ آمیزی کنیم؟ را مطالعه کنید.

    اجرای خدمات نقاشی ساختمان و رنگ آمیزی دیوارهاهر کدام از مراحل نقاشی ساختمان، جزئیات و نکات ظریفی دارند که توصیه می‌شود قبل از شروع نقاشی و رنگ آمیزی خانه یا آپارتمان خود، حتما با آن‌ها آشنا شوید و بی گدار به آب نزنید. زیرا کار نقاشی طوری است که تنها یک خطای کوچک، می‌تواند نتیجه کار را به کلی تغییر دهد. پس در این زمینه بیشتر تحقیق کنید و بعد با خیال راحت، نقاشی خانه خودتان را شروع کنید.

    جمع‌بندی نکات نقاشی ساختمان

    در این مطلب به بحث در مورد نقاشی ساختمان، مراحل اجرا، لوازم مورد نیاز و … پرداختیم. همچنین انواع رنگ‌ها و دیوارپوش‌های ساختمانی از جمله رنگ پلاستیک، رنگ روغن، پوشش بلکا و … را معرفی کردیم. علاوه بر این، دانستیم که قیمت نقاشی ساختمان به سه عامل اصلی نوع رنگ، قیمت دستمزد نقاشی ساختمان و نوع مصالح بستگی دارد. به طور کلی، رنگ آمیزی ساختمان هنری خلاقانه است که به دیوارهای محیط شما زندگی می‌بخشد و آن‌ها را به یک پرده نقاشی زیبا تبدیل می‌کند. پس باید به خدمات نقاشی ساختمان توجه کنید و اجرای آن را به یک فرد متخصص بسپارید.

    در نهایت از توجه شما به این مطلب سپاس گذاریم. شما می‌توانید نظرات و پیشنهادات خودتان را با ما به اشتراک بگذارید و سوالات خودتان را در قسمت کامنت‌های همین مطلب از ما بپرسید. کارشناسان ما پاسخگوی شما هستند. همچنین می‌توانید محاسبه آنلاین هزینه نقاشی ساختمان خودتان را از ما بخواهید. به شما قول می‌دهیم که ما با بهترین کیفیت، نقاشی ارزان ساختمان شما را عهده دار می‌شویم.

     

    جستجوی کاربران برای این مطلب:

    سوالات متداول

    چطور ثبت درخواست کنیم؟
    روی لینک زیر کلیک کرده و برای دریافت مشاوره رایگان ثبت نام کنید:
    ثبت درخواست کابینت، کمد و دکورهای چوبی
    سلام ساختمان چیست؟
    سامانه لاوان ماندگار ساختمان، با نام اختصاری سلام ساختمان، یک شرکت عضو پارک علم و فناری است، که در حوزه دکوراسیون داخلی چوبی مثل اجرای کابینت و کمد فعال است.
    تا به حال بیش از 4000 پروژه کابینت و کمد در سلام ساختمان اجرا شده است.
    سلام ساختمان چه مزیتی دارد؟
    برخی از ویژگی‌های سلام ساختمان که به شما کمک می‌کند تا با خیال راحت پروژه‌ی خود را اجرا کنید، عبارت است از:
    • مشاوره تخصصی رایگان
    • معرفی یک یا 2 کابینت ساز ارزیابی شده در شهر شما
    • ضمانت قیمت
    • ضمانت پیش پرداخت
    • ضمانت پروژه


    از زمان ثبت نام تا زمان تماسِ مشاور، چقدر طول می کشد؟
    اگر در شهرهای محدوده‌ی سلام ساختمان باشید (تهران، خراسان رضوی، البرز، اصفهان، کرمان، خوزستان، فارس، گیلان، آذربایجان شرقی، قم، مازندران)، کمتر از 12 ساعت کاری طول میکشد تا مشاور سلام ساختمان با شما تماس بگیرد.

    مشاوره ی سلام ساختمان رایگان است؟
    بله، مشاوره در سلام ساختمان رایگان است. در سلام ساختمان دو نوع مشاوره داریم:
    • مشاوره با پشتیبانان سلام ساختمان که بعد از ثبت نام شما در سایت صورت می‌گیرد.
    • مشاوره‌ی مستقیم با کابینت‌سازی که برای اجرای کار به شما معرفی شده‌است.
    هر دوی این‌ها رایگان است.
    بازدید حضوری در سلام ساختمان رایگان است؟
                          بله بازدید حضوری از پروژه ها بصورت رایگان انجام می‌شود.
                      آیا سلام ساختمان طراحی هم انجام می‌دهد؟
    بله. ما می‌توانیم کابینت‌سازهایی به شما معرفی کنیم که به صورت حرفه ای طراحی انجام می‌دهند. فقط کافیست به پشتیبان خود اطلاع دهید که نیاز به طراحی دارید.
    آیا طراحی در سلام ساختمان رایگان است؟
    اگر پروژه خود را با کابینت سازی که برای شما طراحی کرده است اجرا کنید، طراحی به عنوان تخفیف پروژه خواهد بود و برای شما رایگان است. اما اگر بعد از انجام طراحی به این نتیجه رسیدید که مایل نیستید با همان کابینت ساز پروژه‌ی خود را اجرا کنید، هزینه طراحی از شما دریافت می‌شود.
    نویسنده: مریم   صبوری
    وقتی بارش کلماتی که به ذهنم هجوم می‌آورند را روی صفحات پیاده می‌کنم، بهترین حس ممکن را دارم. مریم صبوری هستم، سردبیر سایت سلام ساختمان. سه سال قبل وارد تیم دوست داشتنی سلام ساختمان شدم و در حال حاضر تمرکز کاری من در زمینه محتوا و سئو است.

    ما درخدمتیم! از اینجا درخواست بدین تا با شما تماس بگیریم

    نظرات کاربران

    نظرات کاربران
    اشتراک در
    اطلاع از
    guest
    20 نظرات
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    View all comments
    بلکا فناوران
    بلکا فناوران
    10 اردیبهشت 1403 17:14

    ممنون از مطالب کامل و جامعی که ارائه دادین

    ثنا
    ثنا
    23 دی 1402 14:56

    سلام ممنون ازمقاله جامع تون واسه شهرهای بندری با رطوبت بسیار بالا مثل چابهار وبندر عباس پیشنهاد شما چ نوع رنگی هست بخصوص ک خونه چندماهم ممکنه خالی بمونه
    ممنون میشم منو راهنمایی کنین

    اصی
    اصی
    18 آبان 1402 12:43

    سلام
    قیمت متری فاکتور مناسبی برای قیمت گذاری نیست
    بنده بارها عرض کردم طریقه نقاشی کردن فرق کرده
    استاد کار واقعی ارزشش بیشتر از این هاست
    نا وارد ها سواستفاده میکنن از قیمت های اصلی
    ما دو مدل نقاشی داریم یکی این که رنگ کنی و از سر باز کنی تمیز بشه و دومی اینه که استاندارد کار بشه و از کار لذت ببری و ارزش خونه میره بالا
    متاسفانه هر دو در یک ترازو قرار دارند
    از کار فرما های گرامی خواهشمندم برای استاد کار های قدیمی و وارد که با تمام وجود کار استاندارد تحویل میدن یه تفاوت قیمتی ویژه در نظر بگیرند
    با امید آرزوی سلامتی ریه های تمام نقاشان عزیز

    شهرام
    شهرام
    10 اردیبهشت 1403 01:59
    پاسخ به  اصی

    تعمیری توافقی هست

    مختاری
    مختاری
    20 مهر 1402 01:10

    سلام عزیزیک سوال داشتم
    یکواحد۱۵۰متری راسقف هاودیوارهارو به رنگ رویه رساندم(فقط دست اخرش م نده بود)بعدازمن کناف زدن،کاشی سرویس هاراکندن ودوباره کاشی کردن،کف جمع شده سرامیک شده،برق کاردیوارهاروخراب کرده لوله برق گذاشته،الان دوباره رفتم ازنوکارکردم،چطورباید این کاروحساب کنم؟
    ببخشیداگرطولانی شد
    اصفهان هستم

    حمیدرضابخشی مشهد
    حمیدرضابخشی مشهد
    06 مهر 1402 09:14

    سلام ، من نقاش هستم مسلط به صفر تا صد امور نقاشی ساختمان ، از کناف تا سقف و بدنه بگیر تا نرده و درب و پنجره و استخرو غیر ، خاستم بدونم چطوری میتونم با مجموعه ی شما وارد همکاری بشم ، ممنون میشم راهنمایی کنید

    سهیلا معاونی
    سهیلا معاونی
    15 مهر 1402 12:37

    سلام وقتتون بخیر
    متاسفانه درحال حاضر در زمینه نقاشی ساختمان، جذب متخصص نداریم.

    مهدی
    مهدی
    14 تیر 1402 13:59

    سلام
    دوستان زحمت کشیدید و یک سری اطلاعات راجب قیمت‌ها دادید..درسته گفتید به این لیست متکی نباشید اما باز هم گذاشتن لیست قیمت غیر تخصصی درست نیست عزیزان.
    لیست قیمت معمولا اردیبهشت ماه از طرف اتحادیه ( که این اتحادیه نبودنش بیشتر از بودنش فایده داره) ارائه میشه..که تا سال بعد به همین لیست که حتی یک‌ماه بعدش اعتباری نداره بسنده میکنن.
    ایراد مردم اینه که نقاشی رو یه کار خیلی ساده میدونن و خیال میکنن نباید پول بابتش بدن..در صورتی که اصلی ترین نقش رو در ظاهر خونه داره..برای همین به کسایی میسپرن که نصف قیمت میگیرن و در آخر یه کار درجه ۳ تحویل میگیرن.دوست عزیز شمایی که منزلت ۱۰ میلیارد ارزش داره باید ۵۰ میلیون خرج نقاشی بکنی..شمایی که ماهی خدا تومن از مستاجر بدبخت میگیری باید به ساختمونت برسی..
    استاد کار هیچ وقت قیمت پایین کار نمیکنه چون ۴ برابر اونی که نصف قیمت میگیره زحمت میکشه و تمام مراحل رو انجام میده..پس اگر پول کم دادی دوست من بدون داری به یه شاگرد پول میدی نه استاد..
    بعضی از مردم هم اطلاعات ندارنکه تو دام اینا میوفتن و مرجع درستی نیست که تخصصی جواب بده..
    زیاده گویی کردم ولی نیاز بود
    یا علی

    سهیلا معاونی
    سهیلا معاونی
    02 مرداد 1402 16:36
    پاسخ به  مهدی

    سلام. ممنون از توضیحاتتون
    با حرف هاتون موافق هستیم که فرمودید کارِ با کیفیت گران هست. اما قیمت‌هایی که در این مطلب ارائه میشه، قیمت‌های اتحادیه نیستند. بلکه کارشناسان ما بصورت ماهانه، یا هر 2 ماه یکبار با همکاران شما یعنی نقاشان در شهرهای مختلف کشور تماس می‌گیرند و قیمت گیری می‌کنند. بنابراین، در بررسی قیمت‌های انواع نقاشی که در سایت سلام ساختمان ارائه میشه اشاره به چند نکته لازم است: 1. قیمت‌ها بر اساس میانگین شهرهای مختلف است و طبیعتا قیمت در برخی شهرها بیشتر و در برخی کمتر است. 2. قیمت متری فاکتور مناسبی برای تصمیم گیری نیست چرا که معیارهای مختلفی میتوانند این قیمت را تغییر دهند از جمله کیفیت زیرسازی، کیفیت برند رنگ، و سابقه و کیفیت کار نقاش.

    امید
    امید
    19 بهمن 1402 13:03
    پاسخ به  مهدی

    الان طرف منزلش 20 میلیارد قیمت داره چه ربطی داره اینکه دستمزد شما باید بر اساس اون سنجیده بشه .
    مرد حساب دلال نیستی که اینجوری فکر میکنی .
    انگار طرف دکتره بعد مریضش ی کارخونه دار هست بهش میگه تو که 20 میلیارد فقط کارخونت هست نمیخای ی ویزیت 2 میلیون بدی به ما ؟!
    وقتی قانون تو مملکت نباشه همین میشه

    حسین صالحی
    حسین صالحی
    03 خرداد 1402 10:37

    با سلام من نقاش ساختمان هستم

    مقاله خوبی نوشتید ولی قیمتها خیلی کم زدید یه سری به رنگ فروشها بزنید تا قیمت متریال کار دستتون بیاد

    پشتیبانی سلام ساختمان
    پشتیبانی سلام ساختمان
    07 خرداد 1402 11:42
    پاسخ به  حسین صالحی

    حسین عزیز سلام

    بله، ممنون، همکارانم به زودی لیست قیمت نقاشی ساختمان با مصالح و همچنین قیمت متری نقاشی ساختمان بدون مصالح رو به‌روزرسانی میکنن

    Ali
    Ali
    17 اردیبهشت 1402 15:02

    رنگ پلاستیک ۴۰ تا ۵۰ هزار تومن هست و رنگ روعنی و اکرلیک ۱۰۰تا۱۱۰ تومن هست دروپنجر آهنی ۱۴۰۰۰۰ کمتر ضرر

    پشتیبانی سلام ساختمان
    پشتیبانی سلام ساختمان
    31 اردیبهشت 1402 13:00
    پاسخ به  Ali

    سلام دوست عزیز

    همانطور که در مقاله نوشتیم، قیمت خدمات نقاشی ساختمان تحت تأثیر چندین عامل مختلف هست که میتواند محدوده قیمتی رنگ کاری را تغییر دهد.
    توصیه میکنیم برای اطلاع از جدول استعلام بهای نقاشی ساختمان، وارد لینک زیر شوید:

    https://yun.ir/655ml8

    محمد
    محمد
    15 آذر 1401 12:01

    خیلی مطلب کاربردی‌ای بود ممنون.
    اگر متراژ و رنگ مورد نظرم رو اعلام کنم میتونین حدودا قیمت رو حساب کنید؟

    محمدرضا
    محمدرضا
    27 مهر 1401 23:30

    تشکر میکنم خیلی عالی توضیح داده و کمک‌ کردید زنده باشید .🙏

    مجید
    مجید
    04 آذر 1400 06:36

    سلام یه راهنمایی ازتون داشتم ما خونمون رنگش مولتی بود و ده سال ازش گزشته بود تصمیم گرفتیم یه رنگ جدید مولتی بزنیم گچ کش جداگانه اومد و گچ کشی کرد و نقاش هم اومد و متری ۴۰ هزار تومن(اصفهان) بابت نقاشی رنگ مولتی کالر پلاستیک گرفت و رفت (هنوز یک میلیون تومان از پولش باقی مونده) ولی کارش خوب نبود الان بعد از یه هفته رنگها پوسته کرده و داره میریزه بیشتر جاهاشو اصلا سمباده و بتونه نزده که صاف و صیقلی لشه پر از موج و برآمدگیه حالا من چیکار کنم شکایت کنم یا بگم برایه گرفتن مابقی حسابت باید درستش کنی ممنون میشم راهنمایی کنین

    پشتیبانی سلام ساختمان
    پشتیبانی سلام ساختمان
    04 آذر 1400 13:57
    پاسخ به  مجید

    با سلام
    بهتره از نقاش بخواهید ایرادها رو بگیره.
    اگه متخصص مقصر ایراد دار بودن زیر کار است یا در اجرا کوتاهی کرده، باید رفع عیب کنند.
    قطعا پرداخت نهایی تا رفع ایرادها توصیه نمیشه.

    قیمت رنگ
    قیمت رنگ
    13 بهمن 1398 23:53

    مقاله بسیار جامع و عالی بود. سپاس از شما

    علی
    ادمین
    علی
    16 اسفند 1397 13:22

    بنظرم منطقی بود صحبتتون… نباید متری قیمت گرفت