با این دیوار پوش‌های چوبی، دیوارهای ساده رو خوشگل و جذاب کن!

آخرین تاریخ بروزرسانی:   24 آبان 1402 | تاریخ انتشار:  20 مرداد 1400 |
3.4 (0 نظر )
آنچه می خوانید...

    استفاده از چوب در دکوراسیون داخلی خانه، ایده­ ای هست که خیلی رایج شده و اکثر مردم این کار رو دوست دارن. «چوب­ نما» در سبک دکوراسیون مدرن و یا حتی سبک دکوراسیون سنتی، تاثیر خودش رو میذاره و زیبایی خانه رو دو­چندان میکنه.

    به نظر شما دیوار چوبی بر دکوراسیون داخلی خانه چه تاثیری میذاره؟ مناسب­ترین جا برای استفاده از دیوار­های چوبی کجا هست؟ اگه دوست دارین خانه ­ای با دکوراسیون متفاوت داشته باشین و از دیوار­ها و نمای چوبی اون لذت ببرید، با ما همراه باشید.

    دیوار چوبی مخصوص تلویزیون

    خانه­ های زیادی رو می‌بینیم که دیوار چوبی، به یک وسیله­ ی خاص اختصاص داده شده. مثلا در بعضی خانه ها، دیواری که کاملا با چوب پوشیده شده، محل نصب تلویزیون روی دیوار هست. این ایده بسیار رایج و زیبا به نظر میرسه. علاوه بر تلویزیون میشه چیز­های دیگری رو هم به دیوار چوبی اختصاص داد. مثلا  نصب قاب عکس‌­های زیبا روی دیوارهای چوبی، میتونه خیلی در دکوراسیون خانه تاثیر­گذار باشه.

    دیوارپوش چوبی تلویزیون

    دیوار حائل چوبی (3)

    انواع مختلف چوب­کاری داخل ساختمان

    چوب­کاری داخل ساختمان با چوب­های مختلفی انجام میشه و این به سلیقه ی شما بستگی داره. شکل هندسی چوب­ها تاثیر زیادی بر دکوراسیون خانه میذارن. اکثر دیوار­های چوبی با چوب­های مستطیل شکل و باریک پوشیده میشن و یک فضا­ی مدرن رو به وجود میارن. اما شکل‌­های دیگری هم وجود داره. با تهیه­ ی تعداد زیادی قطعه چوب دایره­ ای شکل، میتونید یک دیوار از خانه رو با چوب پوشش بدین. از چوب­های گرد، به میزان کمتری در این فضا­ها استفاده میشه و بیشتر مردم چوب­های مستطیلی رو می‌پسندند. اما اگر این ایده با دیگر اجزا­ی دکوراسیون هماهنگ باشه واقعا زیبا هست.

    چوب نما (1)

    دیوار چوبی حایل

    یکی از جالب­ترین ایده­ ها که این­ روز­ها در بعضی از خانه­ های سبک مدرن به چشم میخوره، دیوار چوبی حایل هست. معمولا در سالن­های بزرگ از یک دیوار حایل یا پارتیشن استفاده می‌کنن. تزئین دیوار حایل با چوب، یکی از بهترین­ ایده ها هست و تاثیر زیادی در زیبایی دکوراسیون خانه میذاره. البته یادتون باشه هنگام اجرا­ی این ایده، بهتره دیوار حایل رو به صورت کاملا یکدست با چوب پوشش بدین. اگر این کار نصفه و نیمه انجام بشه زیبایی کمتری داره.

    چوب نما (2)

    چوب­های رنگی در دیوار چوبی خانه

    رنگ چوب­ها یکی از مهم­ترین عوامل تاثیر گذار در دیوار چوبی است. استفاده از رنگ­های متضاد برای دیوار، زیبایی اون رو بیشتر میکنه. اگر قصد استفاده از چوب­های رنگی برای چوب­نما رو دارید، بهتره بدونید که چوب­های رنگی به راحتی با هر دکوراسیونی هماهنگ نمیشن، به همین دلیل باید در این مورد حواستون رو جمع کنید و رنگ­ چوب­ها رو با دقت انتخاب کنید. اما چوب­های رنگی انرژی بیشتری به محیط میدن و فضا­ی خانه رو شاد­تر میکنن.

    دیوارپوش چوبی (1)

    طراحی دیوار با چوب های باریک بهتر میشه یا پهن؟

    ابعاد و اندازه­ ی چوب­‌هایی که روی دیوار کار میشن، خیلی مهم هست. با اینکه چوب­های پهن رایج ­تر هستن، اما چوب­های باریک زیبایی بیشتری به محیط میدن. البته این قضیه به سلیقه ی کاربر هم مربوط میشه! در تصویر زیر می‌بینیم که با پُر کردن فاصله ­ی کمی که بین چوب­های باریک وجود داره، یک جای مناسب برای قرار دادن گلدان­ها، لوازم تزئینی و یا حتی کتاب ها به وجود اومده.

    چگونگی نصب چوب­نما روی دیوار

    برای نصب چوب روی دیوار خانه، راه­های مختلفی وجود داره. البته این امر نیاز به متخصص داره و کار هر کسی نیست، در ضمن شما می‌تونین با رفتن به لینک زیر، درخواست مشاوره‌ی رایگان خودتون رو ثبت کنین و متخصص حرفه ای برای انجام این کار رو از طریق سلام ساختمان پیدا کنین:

    ثبت درخواست مشاوره‌ی رایگان

    بعضی از چوب­ها با میخ و دریل به دیوار نصب میشن که پیاده کردن این روش، زمان زیادی نمی‌بره. اما بعضی از چوب­ها رو به دلیل آسیبی که می‌بینن و یا هر دلیل دیگه­ ای، نمیشه با دریل نصب کرد و باید اون ها رو با چسب به دیوار متصل کنیم. نصب چوب­ها با چسب به دقت و زمان بیشتری احتیاج داره.

    دیوارپوش چوبی (2)

    دیوارپوش چوبی (3)

    جستجوی کاربران برای این مطلب:

    سوالات متداول

    چطور ثبت درخواست کنیم؟
    روی لینک زیر کلیک کرده و برای دریافت مشاوره رایگان ثبت نام کنید:
    ثبت درخواست کابینت، کمد و دکورهای چوبی
    سلام ساختمان چیست؟
    سامانه لاوان ماندگار ساختمان، با نام اختصاری سلام ساختمان، یک شرکت عضو پارک علم و فناری است، که در حوزه دکوراسیون داخلی چوبی مثل اجرای کابینت و کمد فعال است.
    تا به حال بیش از 4000 پروژه کابینت و کمد در سلام ساختمان اجرا شده است.
    سلام ساختمان چه مزیتی دارد؟
    برخی از ویژگی‌های سلام ساختمان که به شما کمک می‌کند تا با خیال راحت پروژه‌ی خود را اجرا کنید، عبارت است از:
    • مشاوره تخصصی رایگان
    • معرفی یک یا 2 کابینت ساز ارزیابی شده در شهر شما
    • ضمانت قیمت
    • ضمانت پیش پرداخت
    • ضمانت پروژه


    از زمان ثبت نام تا زمان تماسِ مشاور، چقدر طول می کشد؟
    اگر در شهرهای محدوده‌ی سلام ساختمان باشید (تهران، خراسان رضوی، البرز، اصفهان، کرمان، خوزستان، فارس، گیلان، آذربایجان شرقی، قم، مازندران)، کمتر از 12 ساعت کاری طول میکشد تا مشاور سلام ساختمان با شما تماس بگیرد.

    مشاوره ی سلام ساختمان رایگان است؟
    بله، مشاوره در سلام ساختمان رایگان است. در سلام ساختمان دو نوع مشاوره داریم:
    • مشاوره با پشتیبانان سلام ساختمان که بعد از ثبت نام شما در سایت صورت می‌گیرد.
    • مشاوره‌ی مستقیم با کابینت‌سازی که برای اجرای کار به شما معرفی شده‌است.
    هر دوی این‌ها رایگان است.
    بازدید حضوری در سلام ساختمان رایگان است؟
                          بله بازدید حضوری از پروژه ها بصورت رایگان انجام می‌شود.
                      آیا سلام ساختمان طراحی هم انجام می‌دهد؟
    بله. ما می‌توانیم کابینت‌سازهایی به شما معرفی کنیم که به صورت حرفه ای طراحی انجام می‌دهند. فقط کافیست به پشتیبان خود اطلاع دهید که نیاز به طراحی دارید.
    آیا طراحی در سلام ساختمان رایگان است؟
    اگر پروژه خود را با کابینت سازی که برای شما طراحی کرده است اجرا کنید، طراحی به عنوان تخفیف پروژه خواهد بود و برای شما رایگان است. اما اگر بعد از انجام طراحی به این نتیجه رسیدید که مایل نیستید با همان کابینت ساز پروژه‌ی خود را اجرا کنید، هزینه طراحی از شما دریافت می‌شود.
    نویسنده: مریم   صبوری
    وقتی بارش کلماتی که به ذهنم هجوم می‌آورند را روی صفحات پیاده می‌کنم، بهترین حس ممکن را دارم. مریم صبوری هستم، سردبیر سایت سلام ساختمان. سه سال قبل وارد تیم دوست داشتنی سلام ساختمان شدم و در حال حاضر تمرکز کاری من در زمینه محتوا و سئو است.

    ما درخدمتیم! از اینجا درخواست بدین تا با شما تماس بگیریم

    نظرات کاربران

    نظرات کاربران
    اشتراک در
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    View all comments