قیمت اجرای سنگ ساختمانی در پاییز سال 1403 چند است؟

آخرین تاریخ بروزرسانی:   5 مهر 1403 | تاریخ انتشار:  5 مهر 1403 |
5.0 (0 نظر )
آنچه می خوانید...

    در این مطلب تصمیم داریم جدیدترین قیمت اجرای سنگ ساختمانی رو به شما ارائه کنیم. همچنین به شما می‌گیم که چه عواملی روی قیمت‌گذاری این سنگ‌ها تاثیر دارن تا بتونین انتخاب آگاهانه تری داشته باشین. سپس در نهایت شما رو با گران ترین و ارزان ترین سنگ های ساختمانی آشنا می‌کنیم. پس در ادامه با ما همراه باشین.

    قیمت اجرای سنگ ساختمانی در پاییز سال 1403 چقدر است؟

    قیمت سنگ کاری در حال حاضر رو می‌تونین در جدول زیر ببینین (قیمت‌ها به تومان و برای یک مترمربع سنگ کاری است و در تاریخ  آپدیت شده است):

    نوع آیتم حداقل قیمت به تومان حداکثر قیمت به تومان
    قیمت متریال سنگ 0 0
    قیمت دستمزد اجرا 0 0

    همونطوری که در جدول بالا دیدین، قیمت سنگ کاری شامل دو آیتم متریال و دستمزد اجرا هست که هزینه نهایی اجرای سنگ‌کاری رو تشکیل می‌دن.

    عوامل موثر در تعیین قیمت سنگ‌های ساختمانی چیست؟

    موارد زیر در قیمت‌گذاری سنگ‌های ساختمانی موثر هستن:

    1.     نوع سنگ:

    سنگ‌های ساختمانی انواع مختلفی دارن که با توجه به ویژگی، محل مورد استفاده ‌در ساختمان و سلیقه شخصی، می‌تونین اون‌ها رو انتخاب کنین. برخی از پرطرفدارترین این سنگ ها عبارت‌اند از:

    • مرمریت
    • گرانیت
    • تراورتن
    • و …

    سنگ‌های مرمریت که مقاوم و قوی هستن، برای پله و کف ساختمان استفاده می‌شن. سنگ گرانیت که زیبایی منحصر به فردی داره بیشتر برای ساخت ستون، دیوارها و کف ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیره. سنگ تراورتن هم به دلیل بافت غیرمتراکم در نمای ساختمان کاربرد بیشتری داره.

    2.     هزینه‌های تولید و ساخت سنگ ساختمانی:

    عملیات مختلفی مثل برش، صیقل، پرداخت و رنگ کردن روی سنگ‌های ساختمانی انجام میشه تا آماده ارائه به بازار بشه. هرچقدر که عملیات مربوط به تولید و ساخت سنگ‌ها بیشتر باشه، هزینه‌ها بیشتر میشه و روی قیمت نهایی سنگ تاثیر می‌ذاره.

    3.     رنگ سنگ:

    از اونجایی که رنگ سنگ تاثیر مستقیمی بر زیبایی فضای ساختمان داره، روی قیمت تاثیر می‌ذاره. علاوه بر اون باید سنگی رو انتخاب کنین که رنگ اون با نور خورشید و یا مواد شیمیایی از بین نره.

    4.     مقاومت فیزیکی و شیمیایی سنگ:

    علاوه بر مواد شیمیایی و نور که ممکن است روی رنگ سنگ تاثیر بذارن، بعضی از عوامل مثل تغییرات دما، آب و رطوبت نیز، باعث ترک خوردن و شکستن سنگ می‌شن. بنابراین سنگ‌هایی که مقاومت بیشتری دارن، گران‌تر هستن.

    5.     نوع برش سنگ:

    هر چقدر سنگ مقاومت بیشتری داشته باشه، سخت‌تر برش می‌خوره و در نتیجه قیمت اون بیشتر میشه، چون به ابزارآلات قوی‌تری نیاز داره. برای مثال سنگ گرانیت از نوعی است که هزینه برش بالاتری داره.

    قیمت سنگ ساختمانی

    گران ترین و ارزان ترین سنگ های ساختمانی را بشناسید!

    گران ترین سنگ های ساختمانی، اغلب سنگ هایی هستن که ترکیبات با کیفیتی دارن و از زیبایی و مقاومت بالایی برخوردار هستن. اگه دنبال سنگ های ساختمانی لاکچری و گران قیمت هستین، در زیر لیستی از این سنگ ها رو برای شما آوردیم:

    • اسلب های مرمر و عقیق
    • سنگ گرانیت
    • سنگ مرمریت
    • سنگ تراورتن

    اما در مقابل، ارزان ترین سنگ های ساختمانی که طبیعتا کیفیت کمتری نسبت سنگ های بالا دارن عبارت‌اند از:

    • سنگ لایم استون
    • ماسه سنگ
    • سنگ آنتیک
    • سنگ لاشه‌ای

    البته به این نکته توجه کنین که عوامل مختلفی در تعیین قیمت سنگ ها تاثیر داشتن و گاهی همین موضوع، باعث میشه برای مثال نوع خاصی از سنگ های ارزان قیمت، قیمت بیشتری از سنگ های لاکچری و گران قیمت داشته باشن و بالعکس.

    نتیجه گیری…

    در این مقاله متوجه شدیم که عوامل مختلفی در تعیین قیمت سنگ های ساختمانی تاثیر دارن، بنابراین هنگام خرید سنگ ساختمانی حتما به جزئیات سنگی که انتخاب می‌کنین مثل رنگ، نوع رگه ها، ابعاد و … توجه کنین تا خدایی نکرده متریال بی کیفیت رو با قیمت بالاتری به شما نفروشن.

    همچنین متوجه شدیم که قیمت سنگ کاری، شامل دو بخش مهم دستمزد سنگ کار و قیمت متریال است که باید سعی کنین قبل از شروع به کار، بودجه خودتون رو برای هر یک از این دو مورد پیش بینی کنین تا خدایی نکرده در حین کار، دچار ضرر و زیان و یا صرف هزینه های اضافه نشین.

    سوالات متداول

    چطور ثبت درخواست کنیم؟
    روی لینک زیر کلیک کرده و برای دریافت مشاوره رایگان ثبت نام کنید:
    ثبت درخواست کابینت، کمد و دکورهای چوبی
    سلام ساختمان چیست؟
    سامانه لاوان ماندگار ساختمان، با نام اختصاری سلام ساختمان، یک شرکت عضو پارک علم و فناری است، که در حوزه دکوراسیون داخلی چوبی مثل اجرای کابینت و کمد فعال است.
    تا به حال بیش از 4000 پروژه کابینت و کمد در سلام ساختمان اجرا شده است.
    سلام ساختمان چه مزیتی دارد؟
    برخی از ویژگی‌های سلام ساختمان که به شما کمک می‌کند تا با خیال راحت پروژه‌ی خود را اجرا کنید، عبارت است از:
    • مشاوره تخصصی رایگان
    • معرفی یک یا 2 کابینت ساز ارزیابی شده در شهر شما
    • ضمانت قیمت
    • ضمانت پیش پرداخت
    • ضمانت پروژه


    از زمان ثبت نام تا زمان تماسِ مشاور، چقدر طول می کشد؟
    اگر در شهرهای محدوده‌ی سلام ساختمان باشید (تهران، خراسان رضوی، البرز، اصفهان، کرمان، خوزستان، فارس، گیلان، آذربایجان شرقی، قم، مازندران)، کمتر از 12 ساعت کاری طول میکشد تا مشاور سلام ساختمان با شما تماس بگیرد.

    مشاوره ی سلام ساختمان رایگان است؟
    بله، مشاوره در سلام ساختمان رایگان است. در سلام ساختمان دو نوع مشاوره داریم:
    • مشاوره با پشتیبانان سلام ساختمان که بعد از ثبت نام شما در سایت صورت می‌گیرد.
    • مشاوره‌ی مستقیم با کابینت‌سازی که برای اجرای کار به شما معرفی شده‌است.
    هر دوی این‌ها رایگان است.
    بازدید حضوری در سلام ساختمان رایگان است؟
                          بله بازدید حضوری از پروژه ها بصورت رایگان انجام می‌شود.
                      آیا سلام ساختمان طراحی هم انجام می‌دهد؟
    بله. ما می‌توانیم کابینت‌سازهایی به شما معرفی کنیم که به صورت حرفه ای طراحی انجام می‌دهند. فقط کافیست به پشتیبان خود اطلاع دهید که نیاز به طراحی دارید.
    آیا طراحی در سلام ساختمان رایگان است؟
    اگر پروژه خود را با کابینت سازی که برای شما طراحی کرده است اجرا کنید، طراحی به عنوان تخفیف پروژه خواهد بود و برای شما رایگان است. اما اگر بعد از انجام طراحی به این نتیجه رسیدید که مایل نیستید با همان کابینت ساز پروژه‌ی خود را اجرا کنید، هزینه طراحی از شما دریافت می‌شود.
    نویسنده: مریم   صبوری
    وقتی بارش کلماتی که به ذهنم هجوم می‌آورند را روی صفحات پیاده می‌کنم، بهترین حس ممکن را دارم. مریم صبوری هستم، سردبیر سایت سلام ساختمان. سه سال قبل وارد تیم دوست داشتنی سلام ساختمان شدم و در حال حاضر تمرکز کاری من در زمینه محتوا و سئو است.

    ما درخدمتیم! از اینجا درخواست بدین تا با شما تماس بگیریم

    نظرات کاربران

    نظرات کاربران
    اشتراک در
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    View all comments