آیا سبک تردیشنال (سنتی) با سبک کلاسیک تفاوت داره؟

آخرین تاریخ بروزرسانی:   24 آبان 1402 | تاریخ انتشار:  11 مرداد 1400 |
5.0 (0 نظر )
آنچه می خوانید...

    دو سبک از انواع سبک‌های دکوراسیون داخلی که بسیار شبیه به هم هستن و اغلب به جای هم به کار میرن، سبک سنتی (Traditional) و سبک دکوراسیون کلاسیک هستن. درسته که این دو سبک تفاوت‌های چندانی باهم ندارن و شباهت‌های اون‌ها بیشتر از تفاوت‌هاشونه، اما برای فهم بهتر و تخصصی، ما در این مقاله قراره به این دو سبک و شباهت‌ها و تفاوت‌هاشون بپردازیم.

    سبک کلاسیک و سنتی چه شباهت‌هایی دارن؟

    1.     منبع الهام‌بخش مشترک

    اگر به پیشینه این دو سبک نگاهی بندازیم، می‌بینیم که هر دو سبک ریشه در دوران باستان دارن و یونان و رم باستان الهام‌بخششون بودن. درواقع شکوه و ظرافت اون دوره رو کمی مدرن‌تر ارائه میدن.

    مقایسه سبک سنتی و کلاسیک (1)

    هر دو سبک کلاسیک و سنتی (تردیشنال) مبانی نظری مشترکی دارن:

    • نظم
    • تقارن
    • تناسب

    2.     نورپردازی یکسان

    در هر دو سبک سنتی و کلاسیک، منابع نور طبیعی در درجه اول اهمیت قرار دارن و بعد نورهای مصنوعی در نظر گرفته میشن. در هر دو سبک معیارهای تعادل و تقارن در انواع منابع نور از جمله؛ چراغ رومیزی، نور در کف، نور سقفی و چراغ‌های دیواری و … باید رعایت بشه و همه اون‌ها باید نور یکنواخت و متناسبی داشته باشند و فضاها رو زیباتر جلوه و ارزش فضا رو نشون بدن.

    مقایسه سبک سنتی و کلاسیک (2)

    سبک کلاسیک و سنتی چه تفاوت‌هایی دارن؟

    1. غنا و شکوه ظاهری سبک کلاسیک

    یکی از تفاوت‌های سبک کلاسیک و سنتی (Traditional) به متریال مورد استفاده در این دو سبک و غنا و شکوه ظاهری اون‌ها برمی‌گرده. اگر در ظاهر بخوایم این دو سبک رو باهم مقایسه کنیم، در سبک تردیشنال یا سنتی رنگ‌های خنثی کمتر دیده میشن و ظاهری رنگی اما ساده بیشتر به چشم می‌خوره. این درحالی هست که سبک کلاسیک در انتخاب رنگ ساده‌تر عمل می‌کنه اما دنبال دبدبه و کبکه است و می‌خواد خیلی باشکوه جلوه کنه.

    مقایسه سبک سنتی و کلاسیک (3)

    2. سادگی مبلمان در سبک سنتی

    همونطور که در قسمت قبل گفته شد، سبک سنتی خودنمایی کمتری داره و این موضوع به وضوح در مبلمان دیده میشه. یعنی سبک سنتی اصول و قوانین الهام‌بخشش رو الگویی قرار داده اما اون‌ها رو تا جای ممکن ساده کرده و نسبت به سبک کلاسیک سخت‌گیری کمتری نشون میده و همین موضوع باعث میشه هزینه‌ها کاهش پیدا کنند و سبک سنتی به نسبت ارزان‌تر و قابل دسترس‌تر برای عامه مردم باشه.

    محبوب‌ترین نوع مبلمان در سبک سنتی مشابه مبلمان قرن هجدهم و نوزدهم اروپاست، سبکی که به زمان محدود نمیشه و بسیار شبیه کلاسیکه اما مبلمان کلاسیک رو کمی گرم‌تر، دنج‌تر با شکوه کمتر ارائه میده. تزئینات در این سبک از بین نمیرن اما مینیمال‌تر شدن و کمتر سلطنتی به نظر می‌رسند. در سبک سنتی مرمر و عناصر مرمری هم کمتر دیده میشن و جای خودشون رو به متریال دیگه‌ای دادن.

    مقایسه سبک سنتی و کلاسیک (4)

    در برابر سبک کلاسیک تاکید ویژه‌ای به ارزش و غنای متریال و مبلمان و وسایل تزئینی داره. هر کدام از عناصری که در فضا وجود دارن، در هماهنگی با سبک قرار گرفتن و دارای ظاهر تعریف شده‌ای هستن که ظرافت از اون‌ها می‌باره. چوب بلوط، ماهون، گیلاس، سرامیک و سنگ مرمر، ظروفی از طلا و نقره، گچبری‌های پرکار، همگی نشان از آنتیک بودن فضای کلاسیک دارن و نشون‌دهنده هویت قوی و ناب این سبک هستن.

    3. طیف گسترده‌تر رنگ‌ها در سبک سنتی

    از تفاوت‌های بارز سبک سنتی و کلاسیک میشه به رنگ‌های اون‌ها اشاره کرد؛ سبک کلاسیک رنگ‌های روشن با حس نرمی و اساسا خنثی بیشتر استفاده میشه تا به جلال و جبروت مبلمان تاکیدی داشته باشه و در اینجا خبری از تضادهای خیلی آشکار نیست اما در عین حال آرامش به فضا حکم‌فرماست.

    مقایسه سبک سنتی و کلاسیک (5)

    در سبک تردیشنال یا سنتی طیف رنگی وسیع‌تری استفاده میشه و دستمون تو انتخاب رنگ خیلی بازتره. رنگ‌های خنثی در کنار قرمز، سبز، زرد، آبی و … قابل استفاده هستن البته این نکته رو نباید فراموش کنید که ما اینجا به دنبال هرج و مرج و بی‌نظمی نیستیم، همه‌ چیز باید در قالب کلی سبک و در توازن و تعادل و تناسب باشه اما می‌تونیم از الگوهای زنده‌تری استفاده کنیم.

    باتوجه به مطالب بالا اگر بخوایم به طور خلاصه تفاوت سبک سنتی یا تردیشنال و کلاسیک رو توضیح بدیم، می‌تونیم بگیم اگر از یک فضای کلاسیک آنتیک بودن رو حذف کنید و فقط شمه‌ای از اون رو باقی بذارید، اون فضا رو به محیطی سنتی یا تردیشنال تبدیل کردین.

     

    سوالات متداول

    چطور ثبت درخواست کنیم؟
    روی لینک زیر کلیک کرده و برای دریافت مشاوره رایگان ثبت نام کنید:
    ثبت درخواست کابینت، کمد و دکورهای چوبی
    سلام ساختمان چیست؟
    سامانه لاوان ماندگار ساختمان، با نام اختصاری سلام ساختمان، یک شرکت عضو پارک علم و فناری است، که در حوزه دکوراسیون داخلی چوبی مثل اجرای کابینت و کمد فعال است.
    تا به حال بیش از 4000 پروژه کابینت و کمد در سلام ساختمان اجرا شده است.
    سلام ساختمان چه مزیتی دارد؟
    برخی از ویژگی‌های سلام ساختمان که به شما کمک می‌کند تا با خیال راحت پروژه‌ی خود را اجرا کنید، عبارت است از:
    • مشاوره تخصصی رایگان
    • معرفی یک یا 2 کابینت ساز ارزیابی شده در شهر شما
    • ضمانت قیمت
    • ضمانت پیش پرداخت
    • ضمانت پروژه


    از زمان ثبت نام تا زمان تماسِ مشاور، چقدر طول می کشد؟
    اگر در شهرهای محدوده‌ی سلام ساختمان باشید (تهران، خراسان رضوی، البرز، اصفهان، کرمان، خوزستان، فارس، گیلان، آذربایجان شرقی، قم، مازندران)، کمتر از 12 ساعت کاری طول میکشد تا مشاور سلام ساختمان با شما تماس بگیرد.

    مشاوره ی سلام ساختمان رایگان است؟
    بله، مشاوره در سلام ساختمان رایگان است. در سلام ساختمان دو نوع مشاوره داریم:
    • مشاوره با پشتیبانان سلام ساختمان که بعد از ثبت نام شما در سایت صورت می‌گیرد.
    • مشاوره‌ی مستقیم با کابینت‌سازی که برای اجرای کار به شما معرفی شده‌است.
    هر دوی این‌ها رایگان است.
    بازدید حضوری در سلام ساختمان رایگان است؟
                          بله بازدید حضوری از پروژه ها بصورت رایگان انجام می‌شود.
                      آیا سلام ساختمان طراحی هم انجام می‌دهد؟
    بله. ما می‌توانیم کابینت‌سازهایی به شما معرفی کنیم که به صورت حرفه ای طراحی انجام می‌دهند. فقط کافیست به پشتیبان خود اطلاع دهید که نیاز به طراحی دارید.
    آیا طراحی در سلام ساختمان رایگان است؟
    اگر پروژه خود را با کابینت سازی که برای شما طراحی کرده است اجرا کنید، طراحی به عنوان تخفیف پروژه خواهد بود و برای شما رایگان است. اما اگر بعد از انجام طراحی به این نتیجه رسیدید که مایل نیستید با همان کابینت ساز پروژه‌ی خود را اجرا کنید، هزینه طراحی از شما دریافت می‌شود.
    نویسنده: مریم   صبوری
    وقتی بارش کلماتی که به ذهنم هجوم می‌آورند را روی صفحات پیاده می‌کنم، بهترین حس ممکن را دارم. مریم صبوری هستم، سردبیر سایت سلام ساختمان. سه سال قبل وارد تیم دوست داشتنی سلام ساختمان شدم و در حال حاضر تمرکز کاری من در زمینه محتوا و سئو است.

    ما درخدمتیم! از اینجا درخواست بدین تا با شما تماس بگیریم

    نظرات کاربران

    نظرات کاربران
    اشتراک در
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    View all comments