5.0 0

جدیدترین مدلهای کابینت منحنی برای آشپزخانه رویایی شما

  24 آبان 1402     -      تاریخ انتشار:  24 دی 1401
جزیره کابینت منحنی (هلالی) به رنگ خاکستری تیره و سنگ کابینت سفید

معمولاً کابینت‌های آشپزخانه دارای سطح صاف هستند، اما کابینت منحنی (Curved Kitchen Cabinet) با طراحی خاص و انحناهای زیبا، به دکوراسیون آشپزخانه شما جذابیت خاصی می‌بخشد. در واقع، طراحی منحنی کابینت‌های خمیده، با شکل دهی به سطح آن‌ها، علاوه بر زیبایی، امکان نگهداری و دسترسی به وسایل آشپزخانه را نیز آسان‌تر می‌کنند. در طراحی و ساخت کابینت منحنی، می‌توان از موادی مانند چوب، ام دی اف و فایبرگلاس استفاده کرد که با توجه به نوع مصالح مورد استفاده، طول عمر و استحکام کابینت را افزایش می‌دهند. همچنین در این نوع کابینت‌ها، می‌توان از روکش‌های پلی اورتانی و پی وی سی استفاده کرد که علاوه بر زیبایی، قابلیت شستشو و تمیز کردن را نیز به همراه دارند.

در این مقاله با روش ساخت کابینت خمیده، متریال مصرفی و عوامل موثر بر قیمت آنها آشنا خواهید شد و متوجه می‌شوید کابینت منحنی برای چه آشپزخانه‌هایی و چه سبک دکوراسیونی مناسب است. در انتهای مقاله هم، در مورد شکل دستگیره‌های کابینت منحنی و رنگ‌های رایج آن اطلاعاتی به دست خواهید آورد. پس تا انتها همراه ما باشید.

کابینت منحنی چیست؟

کابینت منحنی نوعی کابینت مدرن با اشکال خمیده و پیچیده است که ایده طراحی و ساخت آن، ناشی از خلاقیت و نوآوری افراد در این حوزه است. در همین ابتدای کار، بهتر است با اسامی دیگر کابینت منحنی در بازار آشنا شوید:

  • کابینت کرو
  • کابینت نیم دایره
  • کابینت هلالی
  • کابینت قوسی
  • کابینت خم
  • کابینت گرد

کابینت خمیده را از جنس‌های مختلف و اغلب به شکل قوس دار و با گوشه‌های گرد می‌سازند. انواع قوس در کابینت منحنی به دو صورت کلی زیر ساخته می‌شود:

  1. کابینت منحنی محدب: کابینت منحنی محدب یا برآمده، نوعی کابینت منحنی است که در آن انحنا یا برآمدگی قوس کابینت به سمت بیرون است.
  2. کابینت منحنی مقعر: برخلاف حالت قبلی، کابینت منحنی مقعر یا فرورفته، نوعی کابینت منحنی با انحنا یا قوس فرورفته به سمت داخل است.

شما می‌توانید کابینت منحنی را با توجه به سلیقه شخصی و کارایی آشپزخانه خود، به صورت محدب یا مقعر سفارش دهید. کابینت منحنی محدب، بالشی شکل و کابینت منحنی مقعر دارای انحنای به سمت داخل است.

کابینت منحنی طوسی مقعر با صفحه کابینت قهوه‌ای

در تصویر بالا یک نمونه کابینت خمیده مقعر را می‌بینید. چیدمان این کابینت طوری است که آن را به حالت فرورفته در آورده است. البته این فقط یک نمونه از انواع کابینت خمیده است. در ادامه نمونه‌های بیشتری از این کابینت را با هم می‌بینیم. اما فکر می‌کنید کابینت‌های منحنی بیشتر مناسب چه نوع آشپزخانه‌هایی هستند؟ در بخش بعدی به این موضوع پاسخ می‌دهیم.

ساخت کابینت منحنی در چه آشپزخانه‌هایی کاربرد دارد؟

کابینت منحنی سازگاری بالایی با انواع فضاها دارد. این کابینت برای انواع آشپزخانه‌های زیر مناسب است:

  1. کابینت منحنی در آشپزخانه‌های کوچک
  2. کابینت منحنی در آشپزخانه‌های بزرگ

در ادامه به بررسی کاربرد کابینت منحنی در هرکدام از این فضاها می‌پردازیم.

1.   کابینت منحنی در آشپزخانه کوچک:

اگر آشپزخانه شما کوچک باشد، می‌توانید با استفاده از کابینت هلالی، فضای بیشتری را برای آشپزخانه خود ایجاد کنید. همچنین با به کارگیری این نوع کابینت در آشپزخانه کوچک از مشکلات مربوط به گوشه‌ها و لبه‌های تیز کابینت در امان خواهید بود. تصویر زیر یک کابینت منحنی در یک آشپزخانه کوچک را نمایش می‌دهد.

کابینت منحنی سفید بدون دستگیره و صفحه کابینت سفید

2.   کابینت منحنی در آشپزخانه بزرگ:

در حالت بعدی، وقتی فضای بزرگی را به آشپزخانه اختصاص داده‌اید، باز هم کابینت منحنی به نیاز شما پاسخ می‌دهد. انواع انحنای به کار رفته در کابینت خمیده، به زیبایی هر چه بیشتر آشپزخانه بزرگ و یا کوچک شما کمک می‌کند. بنابراین در صورتی که به اشکال گرد و بدون زاویه علاقه دارید، کابینت منحنی گزینه مناسبی برای شما است.

در ضمن چنانچه آشپزخانه شما بزرگ باشد، می‌توانید از کابینت جزیره منحنی هم در آن استفاده کنید. در بخش بعدی در مورد این نوع کابینت منحنی بیشتر توضیح می‌دهیم.

کابینت جزیره منحنی چه کاربرد و ویژگی‌هایی دارد؟

منظور از کابینت جزیره منحنی، نوعی کابینت با طراحی منحنی است که به هیچ دیواری محدود نمی‌شود و از همه طرف قابل دسترسی است. درابتدا توجه شما را به مشاهده تصویری از کابینت جزیره منحنی در آشپزخانه بزرگ جلب می‌کنیم:

کابینت جزیره منحنی سفید رنگ و دارای طبقات با صفحه کابینت سنگ

اما استفاده از کابینت جزیره منحنی در آشپزخانه بزرگ، کاربردهایی دارد که می‌توانند برای شما مفید باشند. برخی از مهم‌ترین ویژگی‌ها و مزایای کابینت‌های کرو آشپزخانه عبارت‌اند از:

  1. زیبایی منحصر به فرد و کارایی بالا
  2. دسترسی به تمام فضای داخل کابینت
  3. فراهم کردن فضای راحت برای کار کردن در آشپزخانه
  4. بدون تیزی لبه و بی‌خطر برای کودکان

در ادامه برای علاقه مندان، به توضیح بیشتر در مورد هر کدام از ویژگی‌های کابینت منحنی جزیره می‌پردازیم.

1.   زیبایی منحصر به فرد و کارایی بالا

انواع کابینت جزیره منحنی به دلیل طرح‌های خلاقانه و الگوها و قوس‌های زیبایی که دارند، از ظاهری خاص و منحصر به فرد برخوردار هستند. همچنین این کابینت‌ها به دلیل نداشتن گوشه و نیز اشغال فضای کمتر، دارای کارایی خیلی بالایی هم هستند.

2.   دسترسی به تمام فضای داخل کابینت

از آنجایی که کابینت جزیره منحنی، دایره‌ای شکل است، می‌توانید به تمام فضای داخل کابینت دسترسی راحت داشته باشید. بنابراین در این کابینت‌ها دیگر از کُنج‌های غیر قابل استفاده و یا با دسترسی سخت، هیچ خبری وجود ندارد.

3.   فراهم کردن فضای راحت برای کار کردن در آشپزخانه

کانتر و پیشخوان کابینت جزیره منحنی، فضای کافی برای راحت کار کردن در آشپزخانه را فراهم می‌کنند. شما به راحتی می‌توانید کارهایی مانند آشپزی و غذا خوردن را انجام دهید. حتی نصب سنگ ظرفشویی روی کابینت جزیره منحنی امکان‌پذیر است.

4.   نبود گوشه‌های تیز

با توجه به اینکه کابینت جزیره خمیده، گوشه و یا لبه‌های تیز ندارد، موقع رد شدن از کنار آن‌ها، خطری کودکان را تهدید نمی‌کند.

تا اینجا با کابینت نیم دایره و ویژگی‌های کابینت جزیره منحنی آشنا شدید. در ادامه روش ساخت این کابینت‌ها را بررسی می‌کنیم تا اگر قصد خرید آن را دارید، با جزئیات و مراحل ساخت آن‌ها آشنایی بیشتری داشته باشید.

روش ساخت کابینت منحنی چگونه است؟

در این بخش به آموزش نحوه ساخت کابینت منحنی می‌پردازیم. ابتدا باید بدانید که دو روش برای این کار وجود دارند:

  • ساخت کابینت منحنی به روش دستی
  • ساخت کابینت منحنی با استفاده از دستگاه مخصوص

به طور کلی روش دستی خسته کننده و زمان‌بر است و کیفیت کمتری نسبت به روش دوم، یعنی استفاده از دستگاه مخصوص دارد. با مشاهده تصویر زیر، درک بهتری از روش ساخت کابینت منحنی خواهید داشت.

تصویری از نحوه ساخت کابینت منحنی به رنگ قهوه‌ای

با این حال نحوه ساخت کابینت منحنی در هر دو روش به یک صورت است و تنها تفاوت این دو روش، نحوه ایجاد شیار و انحنا روی ورق کابینت است. در روش ساخت دستی این کار را با دست انجام می‌دهند و در روش ساخت شرکتی، این انحنا را به کمک دستگاه‌های مخصوص ایجاد می‌کنند. پس به طور کلی برای ساخت کابینت کرو باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. ساخت قالب کابینت منحنی
  2. ایجاد انحنا و خم کردن ورق کابینت
  3. قرار دادن ام دی اف شکاف خورده روی قالب
  4. پر کردن شکاف‌ها
  5. روکش کردن ورق ام دی اف
  6. برش درب کابینت منحنی
  7. رنگ کردن و نصب کابینت منحنی

اما هر کدام از این مراحل چگونه انجام می‌شوند؟ در ادامه بیشتر توضیح می‌دهیم.

1.   ساخت قالب کابینت منحنی

اولین مرحله از ساخت کابینت هلالی، ساخت قالب اولیه و گرد کابینت به کمک متریال ام دی اف و یا هر نوع متریال دیگر است. این قالب را باید به شکل زیر طراحی کنید.

ساخت قالب کابینت منحنی

نکته: در انتها می‌توانید از این قالب‌ها به عنوان طبقات کابینت هم استفاده کنید. بنابراین می‌توانید میخ‌های قالب را خیلی محکم نکنید تا بتوانید بعدا قطعات آن را جدا کرده و مجدد استفاده کنید.

2.   ایجاد انحنا و خم کردن ورق کابینت

در مرحله بعد شکاف یا شیارهایی را در فواصل منظم روی ورق کابینت خمیده از جنس ام دی اف خام، چوب یا پلای وود ایجاد کنید.

ایجاد انحنا و خم کردن ورق کابینت

با این کار روی ورق کابینت، انحنا ایجاد می‌شود. در روش شرکتی این کار توسط دستگاه‌های مخصوص انجام می‌شود.

3.   قرار دادن ام دی اف شکاف خورده روی قالب

بعد از ایجاد شیار و به دنبال ایحاد انحنا روی ورق ام دی اف، آن را به حالت زیر روی قالب قرار دهید.

قرار دادن ام دی اف شکاف خورده کابینت منحنی روی قالب

4.   پر کردن شکاف‌ها

در این مرحله شیارها یا شکاف‌های ایجاد شده روی ورق ام دی اف را با چسب چوب و خاک اره پر کنید. این موضوع را در تصویر قبل می‌توانید مشاهده کنید.

5.   روکش کردن ورق ام دی اف

پس از پر کردن شکاف‌ها، با استفاده از لایه PVC و یا لایه‌های مناسب دیگر، ورق ام دی اف را روکش کنید.

6.   برش درب کابینت منحنی

در این مرحله درب‌های کابینت را برش بزنید و آن‌ها را از ورق کابینت جداکنید. می‌توانید درب کابینت منحنی را به صورت درب مغناطیسی یا درب کشویی هم بسازید.

برش درب کابینت منحنی

7.   رنگ کردن و نصب کابینت منحنی

در مرحله پایانی، کابینت منحنی را در صورت نیاز رنگ و سپس آن را نصب می‌کنند. نصب کابینت خمیده یا کرو به دلیل داشتن انحنا، دشوار است و باید توسط متخصص ماهر انجام شود.

قیمت کابینت منحنی چقدر است و به چه عواملی بستگی دارد؟

قیمت کابینت‌های منحنی از سایر کابینت‌های آشپزخانه بیشتر است. می‌دانید چرا؟ چون طراحی و ساخت این کابینت‌ها زمان‌بر و نصب آنها کمی مشکل است. به طور معمول کابینت‌های منحنی 2 تا 3 برابر گران‌تر از دیگر کابینت‌ها هستند. برای درک بهتر این موضوع به بررسی یک مثال می‌پردازیم. فرض کنید قیمت یک کابینت ساده آشپزخانه که شامل بخش زمینی و دیواری می‌شود، 10 میلیون تومان باشد. حال از آنجا که بخش زمینی‌‌‌‌ کابینت 6 میلیون تومان هزینه دارد، قیمت کابینت منحنی زمینی 12 تا 18 میلیون تومان تمام خواهد شد.

کابینت منحنی زمینی قهوه‌ای به همراه کابینت منحنی دیواری سفید

هزینه بخش دیواری کابینتی که مثال زدیم 4 میلیون تومان است که در صورت منحنی بودن به 8 تا 12 میلیون تومان می‌رسد. بنابراین برای داشتن یک کابینت منحنی با ویژگی‌های مورد نظر باید بین 20 تا 36 میلیون تومان هزینه کنید. با مشاهده تصویر بالا، منظور ما از کابینت منحنی زمینی و دیواری را بهتر متوجه می‌شوید.

عوامل موثر بر تعیین قیمت کابینت منحنی چیست؟

برای اینکه بدانید قیمت کابینت منحنی چگونه تعیین می‌شود و به چه عواملی بستگی دارد، باید به پارامترهای زیر توجه کنید:

  1. سبک طراحی و مدل کابینت
  2. ابعاد کابینت و متراژ آشپزخانه
  3. جنس متریال و برندهای ارائه دهنده
  4. هزینه نصب و میزان مهارت تیم فنی

در ادامه در مورد هر پارامتر موثر بر قیمت کابینت منحنی بیشتر توضیح می‌دهیم.

  1. سبک طراحی و مدل کابینت

هر چه طراحی کابینت قوسی یا خم، پیچیده‌تر باشد، یعنی انحنای بیشتری در آن به کار رفته است و قیمت تمام شده افزایش پیدا می‌کند.

کابینت منحنی سفید نئوکلاسیک

همچنین سبک‌هایی مثل نئوکلاسیک که به سادگی سبک مدرن نیستند، کمی قیمت بیشتری نسبت به سبک‌های مدرن دارند. یک نمونه از سبک طراحی کابینت منحنی نئوکلاسیک سفید با صفحه کابینت سنگی را در تصویر بالا می‌بینید.

  1. ابعاد کابینت و متراژ آشپزخانه

اگر متراژ آشپزخانه بیشتر باشد، شما کابینت با ابعاد بزرگ‌تری را سفارش می‌دهید. با افزایش ابعاد کابینت، زمان طراحی و ساخت بیشتر شده و متریال بیشتری استفاده می‌شود. بنابراین ناچار هستید هزینه بیشتری برای کابینت منحنی پرداخت کنید.

  1. جنس متریال و برندهای ارائه دهنده

متریال‌های باکیفیت برای ساخت کابینت خم یا گرد، هزینه بیشتری دارند. به طور معمول برندهای برتر، متریال باکیفیت‌تری ارائه می‌دهند. اگر جنس متریال به کار رفته در کابینت منحنی برای شما مهم باشد و سراغ این برندها بروید، قیمت تمام شده بیشتری هم باید بپردازید.

  1. هزینه نصب و میزان مهارت تیم فنی

نصب کابینت قوسی یا نیم دایره کمی مشکل است و نیاز به مهارت خاصی دارد. هر چقدر مهارت تیم فنی نصب بیشتر باشد، قیمت تمام شده کابینت منحنی هم بیشتر می‌شود.

کابینت خمیده مناسب چه سبک کابینتی است؟

به طور کلی کابینت منحنی برای تمام سبک‌های دکوراسیونی زیر قابل استفاده است:

  • مدرن
  • نئوکلاسیک
  • کلاسیک

البته از کابینت منحنی، بیشتر در سبک مدرن کابینت‌سازی استفاده می‌کنند. بنابراین اگر این سبک را برای آشپزخانه خود می‌پسندید، انتخاب کابینت منحنی برای شما گزینه مناسبی است. تصویر زیر یک نمونه کابینت منحنی به سبک مدرن را نشان می‌دهد.

کابینت منحنی سفید بدون دستگیره در سبک مدرن

یکی دیگر از سبک‌های کاربردی برای کابینت منحنی، سبک نئوکلاسیک است که آشپزخانه را از سادگی سبک مدرن در می‌آورد. انتخاب رنگ‌های مناسب به ویژه برای کابینت جزیره منحنی و هارمونی رنگ‌ها با هم، باعث زیبایی دوچندان این نوع کابینت در سبک نئوکلاسیک می‌شود. در نهایت در سبک کلاسیک، به طور معمول کمتر از کابینت منحنی استفاده می‌کنند.

کابینت هلالی با چه متریال‌هایی اجرا می‌شود؟

رایج‌ترین متریال مصرفی کابینت قوسی یا کابینت منحنی، ام دی اف خام است که پس از تغییر شکل، روی آن را با لایه‌های مختلف مانند PVC می‌پوشانند. بنابراین انواع کابینت منحنی از متریال‌هایی با پایه اولیه ام دی اف خام مانند موارد زیر، ساخته می‌شوند:

  • کابینت منحنی ام دی اف
  • کابینت منحنی ممبران
  • کابینت منحنی هایگلاس

البته علاوه بر ام دی اف، از متریال چوب طبیعی، روکش چوب طبیعی و پلای وود (تخته چندلایی) نیز به عنوان متریال کابینت منحنی استفاده می‌کنند.

کابینت منحنی با درب‌های خاکستری، دستگیره‌های خطی و صفحه کابینت سفید

به طور معمول درب کابینت منحنی چوب طبیعی را، از چوب بلوط یا راش می‌سازند. چرا که این چوب‌ها کیفیت بالا و درصد رطوبت کمی دارند و از تابیدگی درب کابینت منحنی جلوگیری می‌کنند.

مزایای کابینت منحنی چیست؟

کابینت منحنی مزایای مختلفی دارد که در ادامه 7 مورد از مهم‌ترین مزایای این کابینت را با هم مرور می‌کنیم.

1.   انعطاف‌پذیری کابینت منحنی

فرآیند ساخت کابینت خمیده یا قوسی، قابلیت شکل‌پذیری و انعطاف‌پذیری بالایی را برای این کابینت فراهم می‌کند. همین ویژگی، استفاده از کابینت منحنی در هر مکانی را آسان می‌کند.

2.   ضد آب و ضد رطوبت بودن کابینت منحنی PVC

در صورتی که از PVC برای روکش کابینت منحنی استفاده کنید، قابلیت ضد آب و ضد رطوبت پیدا می‌کند. اما باید توجه کنید که ام دی اف با روکش چوب و یا سایر روکش‌ها، خاصیت ضد آب ندارد.

3.   دارای گوشه‌های نرم

در کابینت منحنی از گوشه‌های تیزی که در انتهای کابینت‌ها وجود دارد، خبری نیست. این گوشه‌ها با یک پوشش نرم ضد باکتری پوشانده می‌شوند که باعث کاهش رشد باکتری‌ها خواهد شد.

کابینت منحنی سفید با گوشه نرم و صفحه کابینت خاکستری

علاوه بر این، افراد مختلف و به ویژه کودکان، از برخورد با لبه‌های تیز کابینت در امان هستند. در تصویر بالا، گوشه نرم کابینت منحنی به نمایش گذاشته شده است.

4.   دوام و طول عمر بالا

نوع روکش استفاده شده در کابینت منحنی، بر میزان دوام آن تاثیر دارد. از آنجا که به طور معمول روکش این کابینت PVC بوده که ضد آب و ضد رطوبت است، دوام و طول عمر کابینت منحنی بیشتر خواهد شد. بنابراین مدت زمانی طولانی می‌توانید از این نوع کابینت استفاده کنید.

5.   دارای ظاهر خاص و طراحی زیبا

کابینت منحنی به علت داشتن انحنا و خمیدگی، زیبایی منحصر به فردی در آشپزخانه شما ایجاد می‌کند. این نوع کابینت‌ها اغلب نمای منزل شما را مدرن و شیک جلوه می‌دهند و توجه هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کنند.

6.   کارایی بالا و کارامد بودن

کارایی بالا و کارامد بودن به این معنی است که شما می‌توانید با نصب کابینت منحنی، به صورت بهینه از تمام فضای آشپزخانه استفاده کنید. برخی از فضاهای آشپزخانه برای طراحی کابینت مناسب نیستند مانند ورودی درب، کناره یخچال، کناره هود و یا کنج آشپزخانه، اما با کمی خلاقیت امکان نصب کابینت منحنی در این فضاها وجود دارد. به عبارت دیگر با انجام این کار نقاط ضعف آشپرخانه خود را به نقاط قوت تبدیل می‌کنید.

7.   دارای تنوع در رنگ و روکش

از آنجایی که ماده اولیه ساخت کابینت منحنی، ام دی اف و چوب است، شما می‌توانید این کابینت را با رنگ‌بندی و روکش‌های مختلف سفارش دهید. در واقع انتخاب رنگ به سلیقه شما بستگی دارد و در این زمینه با محدودیتی روبرو نیستید. به طور کلی انواع رنگ‌های روشن، تیره، شاد، ساده و یا رنگ‌های ترکیبی، برای کابینت منحنی قابل استفاده هستند.

تا اینجا با مزایای کابینت منحنی آشنا شدید. در ادامه می‌خواهیم ایرادات اصلی این کابینت را هم به شما بگوییم تا بتوانید تصمیم بهتری برای خرید این کابینت بگیرید.

معایب کابینت منحنی چیست؟

معایب کابینت منحنی کمتر از مزایای آن است. در ادامه به 3 مورد از معایب اصلی این کابینت اشاره می‌کنیم و توضیحات مختصری در مورد هرکدام ارائه می‌دهیم.

1.   زمان بر بودن فرایند طراحی، ساخت و نصب

طراحی کابینت خمیده یا گرد، به علت داشتن انواع انحنا با دشواری بیشتری نسبت به سایر کابینت‌ها انجام می‌شود. نمونه‌ای از انحنا به کار رفته در کابینت منحنی را در تصویر زیر مشاهده می‌کنید.

کابینت منحنی سفیدرنگ با انحنای زیاد و صفحه کابینت سفید

فرایند ساخت این کابینت‌ها هم به دلیل طرح‌های خاصی که دارند، بسیار زمان بر و پردردسر است. همچنین نصب و اجرای کابینت منحنی هم فرایند پیچیده‌ای دارد، چرا که به اندازه‌گیری‌های دقیق و ظرافت زیادی نیاز دارد.

2.   وابستگی کیفیت کابینت به میزان مهارت تیم فنی

از آنجا که فرایند طراحی، ساخت و نصب کابینت منحنی دشوار است، کیفیت نهایی آن به میزان مهارت تیم فنی خیلی بستگی دارد. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم برای نصب کابینت منحنی، از نیروهای متخصص با مهارت و تجربه کافی کمک بگیرید.

3.   قیمت بالا

همان طور که در بخش قیمت کابینت منحنی اشاره شد، قیمت این کابینت به طور تقریبی 2 تا 3 برابر بیشتر از سایر کابینت‌های آشپزخانه است. همین مساله باعث می‌شود برخی مشتریان از سفارش دادن کابینت منحنی منصرف شوند.

دستگیره‌های کابینت منحنی چه شکلی هستند؟

کابینت منحنی از لحاظ نوع دستگیره به دو گروه زیر تقسیم می‌شود:

  1. کابینت منحنی با دستگیره
  2. کابینت منحنی بدون دستگیره

به طور معمول برای کابینت منحنی دارای دستگیره، از دستگیره‌ با استایل منحنی یا خطی استفاده می‌کنند. دستگیره‌های خطی کابینت منحنی در شکل زیر قابل مشاهده هستند.

کابینت منحنی با رنگ قهوه‌ای سوخته و دستگیره‌های خطی

اما اگر سبک دکوراسیون آشپزخانه شما مدرن باشد، می‌توانید از کابینت منحنی بدون دستگیره هم استفاده کنید. مانند شکل زیر:

کابینت منحنی بدون دستگیره با درب‌های زردرنگ و صفحه کابینت سفید

در حالت بدون دستگیره کابینت منحنی، کابینت با درب مغناطیسی و یا با دستگیره مخفی، گزینه مناسبی برای شما به حساب می‌آیند. علاوه بر این، حالت ریلی همراه با درب کشویی نیز، برای کابینت منحنی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رنگ‌بندی‌های رایج کابینت خمیده (کرو) چگونه است؟

در بیان مزایای کابینت خمیده اشاره کردیم که تنوع در رنگ‌بندی به عنوان یکی از نقاط قوت این کابینت محسوب می‌شود. انتخاب رنگ کابینت منحنی، به اندازه آشپزخانه و سلیقه شما بستگی دارد. به عنوان مثال اگر آشپزخانه شما بزرگ باشد، می‌توانید از رنگ‌های تیره مانند مشکی و قهوه‌ای سوخته استفاده کنید. اما برای آشپزخانه کوچک به سراغ رنگ‌های روشن مثل سفید، طوسی روشن، صدفی، کرم و قهوه‌ای روشن بروید. استفاده از این رنگ‌ها آشپزخانه را بزرگ‌تر و دلبازتر نشان می‌دهد.

کابینت جزیره منحنی با رنگ قرمز

از طرف دیگر اگر دوست دارید آشپزخانه شما متفاوت و خاص به نظر برسد، قرمز رنگ مناسبی برای کابینت منحنی است. پس در یک جمع بندی کلی می‌توانیم رنگ‌های رایج کابینت خمیده را به صورت زیر بیان کنیم:

  • مشکی
  • قهوه‌ای
  • سفید
  • طوسی
  • کرم
  • قرمز
  • زرد

در نهایت یادتان باشد موقع انتخاب رنگ کابینت منحنی، باید حتما به سلیقه اعضای خانواده و تناسب رنگ کابینت با سایر بخش‌های دکوراسیون توجه کنید.

جمع بندی مطالب مهم

در این مقاله به معرفی کابینت منحنی و ویژگی‌های مهم آن پرداختیم. به عنوان جمع‌بندی باید اشاره کنیم که کابینت منحنی به شکل قوس دار و از متریال اولیه‌ای مانند ام دی اف خام و یا چوب ساخته می‌شود. کابینت هلالی در آشپزخانه‌های کوچک و بزرگ و همچنین در سبک‌های دکوراسیونی مدرن و نئوکلاسیک بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از مزایای مهم کابینت نیم دایره می‌توان به انعطاف‌پذیری، ضد آب بودن (در صورت استفاده از روکش pvc)، طول عمر بالا، ظاهر زیبا، کارایی بالا و تنوع در رنگ اشاره کرد. رنگ‌های مشکی، قهوه‌ای، کرم، سفید و طوسی، از رنگ‌های رایج کابینت خمیده هستند. قیمت کابینت منحنی هم، به طور تقریبی 2 تا 3 برابر گران‌تر از سایر کابینت‌های آشپزخانه است. این قیمت به عوامل مختلفی مانند ابعاد کابینت، کیفیت متریال، هزینه ساخت و نصب و میزان مهارت تیم فنی و طراحی کابینت منحنی بستگی دارد.

درنهایت فرآیند طراحی، ساخت و نصب کابینت کرو، کمی دشوار و زمان‌بر است. پس بهتر است این کار توسط افراد متخصص ماهر و باتجربه انجام شود. بنابراین چنانچه به دنبال تیم متخصصی در این زمینه هستید و یا قصد دارید بیشتر در مورد کابینت منحنی و قیمت تمام شده آن بدانید، می‌توانید از مشاوره رایگان کابینت در سلام ساختمان کمک بگیرید.

سوالات متداول

چطور ثبت درخواست کنیم؟
روی لینک زیر کلیک کرده و برای دریافت مشاوره رایگان ثبت نام کنید:
ثبت درخواست کابینت، کمد و دکورهای چوبی
سلام ساختمان چیست؟
سامانه لاوان ماندگار ساختمان، با نام اختصاری سلام ساختمان، یک شرکت عضو پارک علم و فناری است، که در حوزه دکوراسیون داخلی چوبی مثل اجرای کابینت و کمد فعال است.
تا به حال بیش از 4000 پروژه کابینت و کمد در سلام ساختمان اجرا شده است.
سلام ساختمان چه مزیتی دارد؟
برخی از ویژگی‌های سلام ساختمان که به شما کمک می‌کند تا با خیال راحت پروژه‌ی خود را اجرا کنید، عبارت است از:
  • مشاوره تخصصی رایگان
  • معرفی یک یا 2 کابینت ساز ارزیابی شده در شهر شما
  • ضمانت قیمت
  • ضمانت پیش پرداخت
  • ضمانت پروژه


از زمان ثبت نام تا زمان تماسِ مشاور، چقدر طول می کشد؟
اگر در شهرهای محدوده‌ی سلام ساختمان باشید (تهران، خراسان رضوی، البرز، اصفهان، کرمان، خوزستان، فارس، گیلان، آذربایجان شرقی، قم، مازندران)، کمتر از 12 ساعت کاری طول میکشد تا مشاور سلام ساختمان با شما تماس بگیرد.

مشاوره ی سلام ساختمان رایگان است؟
بله، مشاوره در سلام ساختمان رایگان است. در سلام ساختمان دو نوع مشاوره داریم:
  • مشاوره با پشتیبانان سلام ساختمان که بعد از ثبت نام شما در سایت صورت می‌گیرد.
  • مشاوره‌ی مستقیم با کابینت‌سازی که برای اجرای کار به شما معرفی شده‌است.
هر دوی این‌ها رایگان است.
بازدید حضوری در سلام ساختمان رایگان است؟
                      بله بازدید حضوری از پروژه ها بصورت رایگان انجام می‌شود.
                  آیا سلام ساختمان طراحی هم انجام می‌دهد؟
بله. ما می‌توانیم کابینت‌سازهایی به شما معرفی کنیم که به صورت حرفه ای طراحی انجام می‌دهند. فقط کافیست به پشتیبان خود اطلاع دهید که نیاز به طراحی دارید.
آیا طراحی در سلام ساختمان رایگان است؟
اگر پروژه خود را با کابینت سازی که برای شما طراحی کرده است اجرا کنید، طراحی به عنوان تخفیف پروژه خواهد بود و برای شما رایگان است. اما اگر بعد از انجام طراحی به این نتیجه رسیدید که مایل نیستید با همان کابینت ساز پروژه‌ی خود را اجرا کنید، هزینه طراحی از شما دریافت می‌شود.
نوشته شده توسط: سهیلا   معاونی
سهیلا هستم، سرپرست بخش محتوای سلام ساختمان. از سال 1398 در زمینه محتوا مشغول به فعالیت هستم.

ما درخدمتیم! از اینجا درخواست بدین تا با شما تماس بگیریم

نظرات کاربران

نظرات کاربران
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments