4.4 2

سنگ کاری نمای ساختمان + روش‌ها و نکات مهم خرید سنگ نما

  23 آبان 1402     -      تاریخ انتشار:  26 اردیبهشت 1402
روش های سنگ کاری نمای ساختمان + نکات مهم خرید سنگ

اقدامات اولیه برای شروع سنگ کاری نمای ساختمان چی هستن؟ هنگام خرید سنگ نمای ساختمان به چه نکاتی باید توجه کنیم؟ اصلاً چه سنگ هایی برای نمای سنگی ساختمان مناسب هستن؟؟؟ فکر می کنین چند روش برای سنگ کاری نما داریم؟

به دلیل اهمیت سنگ کاری نمای ساختمان، در این مقاله قصد داریم شما رو با مراحل سنگ کاری نمای ساختمان ها، انواع سنگ های نما، ویژگی های اون ها و دیگر موارد مرتبط آشنا کنیم. همچنین یاد میگیریم که برای سنگ کاری نما، میشه از سنگ های طبیعی مثل گرانیت و یا سنگ های مصنوعی مثل سرامیک استفاده کرد. ادامه ی مطالب رو از دست ندین.

چرا بهتره برای نما از سنگ استفاده کنیم؟

  • سنگ ها به دلیل مقاومت بالایی که دارن، به اصلی ترین متریال برای نماکاری ساختمان ها تبدیل شدن.
  • همانطور که سنگ کاری راه پله و بخش‌های داخلی ساختمان تاثیر زیادی در زیبایی ظاهری ساختمان داره، سنگ کاری نمای ساختمان هم مانند لباسی هست که تن عریان ساختمان رو میپوشونه و ظاهر آراسته و زیبایی رو به اون هدیه میده.
  • علاوه بر این ها، سنگ کاری نما مقاومت و طول عمر ساختمان رو هم بالا میبره و از هدر رفت انرژی های گرمایشی و سرمایشی داخل خانه جلوگیری میکنه.

سنگ کاری نمای ساختمان (1)

اقدامات قبل از شروع سنگ کاری نمای ساختمان چیست؟

قبل از شروع به سنگ کاری نمای ساختمان لازمه یک سری کارهایی انجام بدین که در ادامه بهتون میگیم:

1- انتخاب سنگ

اولین بخش، خرید سنگ هست. در این مرحله شما باید اطلاعات کافی راجع به انواع سنگ ها داشته باشین تا بتونین بسته به نیازی که دارین سنگ مورد نظر رو انتخاب کنین. البته نگران این بخش نباشین چون در انتهای این مقاله انواع سنگ ها رو معرفی کردیم.

انواع سنگ های ساختمانی

سنگ کاری نمای ساختمان (8)

2- آشنایی با قیمت انواع سنگ ها

دومین بخش برای نماکاری سنگی ساختمان، داشتن اطلاعات کافی راجع به قیمت انواع سنگ های ساختمانی هست. هزینه ی تمام شده ی کار، یکی از مواردی هست که تاثیر خیلی زیادی در انتخاب سنگ مورد نظر شما داره.

3- انتخاب سنگ کارِ حرفه ای

در نهایت هم باید یک سنگ کارِ مناسب و حرفه ای انتخاب کنین. سپس طبق صحبت های قبلی خودتون با سنگ کار، قرارداد مورد نظر رو بنویسین. یادتون باشه که مهارت سنگ کار، تاثیر زیادی در افزایش کیفیت و اجرای درست و اصولی نما کاری ساختمان داره. پس تا میتونی در انتخاب سنگ کار دقت کن و حتی با مشتریان قبلیش صحبت کن.

سنگ کاری نمای ساختمان (9)

سنگ کاری نمای ساختمان به چند روش انجام میشه؟

سنگ کاری نمای ساختمان به 2 روش:

  • تر
  • خشک

انجام میشه که در ادامه هر دو روش رو کامل توضیح میدم.

بصورت خلاصه، روش “تَر”، روش قدیمی و سنتی تری هست و روش خشک روش جدید تری به حساب میاد.

انتخاب هر یک از این روش ها، به نظر شخصی شما بستگی داره. اگه پرداخت دستمزد بیشتر به نیروی کار برای شما مهم نیست، پیشنهاد اکثر سنگ کار های حرفه ای روش خشک هست. زیرا این روش نیاز به مهارت و در نتیجه نیروی کار ماهر تری داره که قطعا هزینه ی بیشتری رو هم به دنبال داره.

مراحل اجرای روش “تَر” در سنگ کاری نمای ساختمان چیست؟

بعد از این که معمار، نمای سنگی مورد نظر برای ساختمان شما رو طراحی کرد، این طراحی نیاز به اجرا داره. برای اجرای سنگ کاری خارجی و یا به عبارتی سنگ کاری نمای ساختمان، مراحل زیر باید طی بشن. این مراحل عبارتند از:

1- نصب داربست در محل سنگ کاری نما

شروع سنگ کاری نما برای ساختمان های مرتفع از طبقه همکف انجام شده و به سمت طبقات بالاتر پیش میره. برای انجام سنگ کاری نما در طبقات بالاتر ساختمان ها، نیاز به زدنِ داربست داریم.

سنگ کاری تر (1)

2- زیرسازی یا شاسی کشی

دومین و مهم ترین اقدام برای سنگ کاری نمای ساختمان، انجام زیر سازی هست. کیفیت انجام زیر سازی، در اجرای سنگ کاری اصولی، اهمیت زیادی داره. نوع زیر سازی نما هم برای متریال متفاوت، مختلف هست.

هدف از اجرای زیر سازی چیست؟

هدف از اجرای زیرسازی، ایجاد شرایط مناسب برای اجرای نما هست. این مرحله برای صاف کردن سطح زیرین اجرای نما، تمیزی، استحکام و اتصال محکمتر نما به سطح پشتی صورت می گیره.

مراحل اجرای زیر سازی چیست؟

1- در زیرسازی یا شاسی کشی ابتدا نقشه ای رو برای تعیین ابعادِ پروفیل ها، محل اجرای اون ها، محل های جوشکاری و دیگر موارد تهیه میکنن.

2- سپس پروفیل هایی مثل نبشی رو که از قبل انتخاب شدن، روی پوسته ی ساختمان نصب می کنن. انتخاب نوع پروفیل با توجه به متریال مورد استفاده تعیین میشه. نصب این پروفیل ها برای صاف کردن سطح زیرین سنگ های نما هست.

سنگ کار تر (2)

3- تراز کردن نهایی سطح کار هم در این مرحله و با تراز کردن نبشی ها صورت می گیره. این کار به وسیله بند کشی نبشی ها انجام میشه.

4- در نهایت پروفیل ها در نقاط مخصوصی جوشکاری میشن تا بتونن وزن نما رو تحمل کنن.

5- در برخی از نماکاری ها هم بعد از مراحل بالا، از توری رابیتس در زیر سازی استفاده میشه که توسط میلگرد به شاسی کشی متصل میشه و روی اون سیمان و دوغاب ریخته میشه. در نتیجه راویز کاری (رابیتس کاری) چسبندگی بین نما و ساختمان رو بیشتر کرده، وزن سنگ های نما رو تحمل می کنه و استحکام و طول عمر نما رو افزایش میده.

سنگ کار تر (1)

دوغاب ریزی و سنگ کاری در مراحل بعدی، روی این زیرسازی انجام میشه. برجستگی و فرورفتگی های موجود در نمای ساختمان ها هم با استفاده از همین شاسی کشی انجام میشه.

3-   برش کاری سنگ نما

دومین مرحله برش زدن سنگ ها هست. این مرحله برای حمل و جایگذاری راحت تر سنگ ها در موقع نصب انجام میشه. در این مرحله سنگ ها بسته به نیاز برش می خورند تا به ابعاد دلخواه تبدیل بشن.

سنگ کاری نمای ساختمان (13)

4- ملات زنی و دوغاب ریزی اولیه

بد نیست بدونین که دوغاب ترکیبی از سیمان سفید و پودر سنگ به همراه آب هست. این ترکیبِ چسبناک آماده هست تا روی شاسی کشی ریخته بشه و سنگ ها روی اون چیده بشن. به عبارتی در این مرحله به وسیله دوغاب، ملاتِ سیمان و سایر مواد، روی تاسیسات و قسمت هایی که قرار هست سنگ ها در اون محل قرار بگیرن پوشونده میشه.

در سنگ کاری نمای ساختمان، دوغابِ مورد استفاده، حالت خمیری و غلیظ تر داره تا بتونه اتصال محکم تری با سنگ برقرار کنه.

5- نصب و اجرای سنگ ها

سنگ های آماده شده، روی سطح ملاتی که در زیر اون ها ریخته شده، قرار می گیرند.  بعد به وسیله چکش پلاستیکی روی اون ها ضربه زده میشه تا در جای خود ثابت شده و محکم تر شوند. تراز کردن و تنظیم شیب سنگ ها هم در این مرحله انجام میشه.

سنگ کاری نمای ساختمان (15)

6- مهار کردن سنگ نما (اسکوپِ سنگ)

بعضی سنگ ها دارای خلل و فرج هستن و به راحتی به ملات سیمانی در پشت خود، می چسبن. اما بعضی دیگر سطح صافی دارن و نمیتونن گیرش محکمی با ملات زیرین ایجاد کنن. برای اینکه سنگ کاری نما با مشکل مواجه نشه و سنگ ها بعد از مدتی شل و پرتاب نشن، از روش های مختلفی برای ایجاد گیرش بیشتر بین سنگ و ساختمان استفاده میشه. به این روش ها اسکوپِ سنگ میگن.

روش های اسکوپِ سنگ ها:

برای اسکوپ کردن سنگ ها روش های مختلفی وجود داره که در مورد یکی از اون ها به عنوان نمونه توضیحاتی دادیم و بقیه رو فقط نام بردیم:

روش شیار زنی و سیم آرماتوربند: برای اسکوپ کردن سنگ ها، شیار هایی رو به وسیله دستگاه فرز در پشت سنگ ایجاد کرده و این شیار ها رو با سیم آرماتوربند به هم وصل می کنیم. اگه سنگ بزرگ باشه باید از تعداد بیشتری شیار و سیم برای پشت اون استفاده بشه. بعد از این که سنگ نصب میشه، این سیم به ملات پشت سنگ چسبیده و ارتباط خیلی محکم تری رو برقرار میکنه. این روش مانع از سقوط سنگ های ایستاده در هنگام زلزله، بارندگی، سرما، گرما و . . . میشه.

سنگ کاری نمای ساختمان (3)

سایر روش های مهار کردن سنگ ها:

روش های دیگه ای هم وجود دارن که میتونیم سنگ نما رو به وسیله اون ها مهار کنیم مثل استفاده از چسب های مخصوص، استفاده از دوغاب مرغوب برای پشت سنگ ها به جای نخاله های ساختمانی، استفاده از رابیتس، استفاده از گیره های اسکوپ پروانه ای یا پایه دار برای پشت سنگ ها مثل تصویر زیر و سایر روش هایی که میشه از اون ها استفاده کرد.

سنگ کاری نمای ساختمان (4)

همچنین اگه سنگ ها نصب شده باشن و بعد از اون نیاز به محکم کردن و مهار اون ها پیدا بشه، میتونیم از روش پیچ و رول پلاک کردن برای این کار استفاده کنیم. در این صورت حتی نیازی به این نداریم که دوباره داربست بزنیم. بلکه میتونیم با استفاده از روش راپل کاری این کارو انجام بدیم.

راپل کاری چیست؟

در این روش افرادی آموزش دیده به وسیله طناب هایی محکم از ارتفاعات ساختمان آویزان شده و کارهایی مثل پیچ و رول پلاک کردن، نماشویی (شستن نمای ساختمان ها) و . . . رو انجام میدن.

سنگ کاری نمای ساختمان (5)

7- بندکشی و دوغاب ریزی نهایی

دوغاب استفاده شده در این مرحله به صورت خمیری در بین درز ها و فضاهای خالی استفاده میشه و باعث استحکام، زیبایی و یکدست شدن کار در انتها میشه. برای بند کشی نهایی میتونیم از مواد نانو که به تازگی وارد بازار شده هم استفاده کنیم.

مراحل اجرای روش خشک، در سنگ کاری نمای ساختمان چیست؟

این روش نیازی به ملات ریزی نداره ولی احتمال شکستن سنگ ها در موقع نصب، برای این روش خیلی زیاد هست. پس سعی کنین افراد ماهری رو برای این کار انتخاب کنین. مراحل اجرای کار عبارتند از:

  • ابتدا سطح دیوار رو صاف و یکدست می کنیم. به طوری که هیچ گونه برآمدگی، کثیفی، گچ و یا خاکی روی اون نباشه.
  • سپس قسمت زیرین کار رو مشابه به روشِ تر، که در قسمت قبل گفتیم شاسی کشی میکنن.
  • در نهایت هم به دو روش نمایان و پنهان، میشه سنگ ها رو روی دیوار نصب کرد.

روش نمایان برای نصب سنگ روی دیوار

در این روش به وسیله یک سری اسکوپ (قطعات اتصال دهنده سنگ به دیوار) مشابه تصویر زیر سنگ ها رو روی زیر سازی نصب میکنن. قطعات اتصال دهنده ی سنگ ها در این روش، قابل مشاهده از بیرون ساختمان هستن.

سنگ کاری خشک

روش پنهان برای نصب سنگ روی دیوار

روش هایی زیادی برای این نوع اتصال سنگ نما به دیوار وجود داره. یکی از این روش ها، استفاده از بست و پین هست که بیشتر برای سنگ های مقاوم و با ضخامت بالای 2 سانتی متر مناسب هست. نحوه ی اتصال به این صورت هست که مشابه تصویر زیر، شیار هایی با عمق متناسب با سایز پین، روی لبه ی سنگ ها ایجاد میکنن. بست هایی رو هم در محل روبروی این شیارها به دیوار وصل کردن. حالا سنگ ها رو به وسیله ی اتصال بین پین و بست به دیوار وصل میکنن.

سنگ کاری خشک نما 2

نکات مهم در هنگام خرید سنگ نمای ساختمان چیست؟

در هنگام خرید سنگ نمای ساختمان بهتر هست که به موارد زیر توجه داشته باشیم:

1.     قدرت گیرش

سنگ های نما باید دارای قدرت گیرش بالایی باشن تا دچار سقوط نشن و برای ساکنین و عابران ایجاد خطر نکنن.

2.     مشخصات فنی

دونستن ویژگی های تخصصی و مشخصات فنی سنگ ها، همچنین خواص شیمیایی و فیزیکی اون ها تاثیر زیادی در هنگام انتخاب سنگ داره. زیرا شناختن کانی های سازنده ی سنگ ها اطلاعات زیادی رو راجع به خواص سنگ مورد نظر در شرایط محیطی و جوی مختلف به ما میدن.

3.     مقاومت

سنگ نمای ساختمان باید مقاومت بالایی در برابر تغییرات آب و هوایی، نور خورشید، مواد شیمیایی مثل باران های اسیدی و . . . داشته باشه. زیرا سنگ های نما در فضای آزاد قرار دارن و احتمال آسیب دیدن اون ها زیاد هست.

4.     دوام

سنگ هایی که در نما کاری ساختمان استفاده میشن باید دارای دوام و ماندگاری بالایی باشن. زیرا اجرای اون ها سخت، زمان بر و پر هزینه است. در نتیجه اگه دوام پایینی داشته باشن و زود خراب بشن خسارت های زیادی رو به همراه دارن. تصویر زیر یک نمونه خرابی و ریزش سنگ نما رو نشان میده.

سنگ کاری نمای ساختمان (5)

5.     رنگ

رنگ سنگ ها تاثیر زیادی در زیبایی و قیمت اون ها داره. همچنین رنگ سنگ ها نشان دهنده ی ترکیبات موجود در اون ها هست. این موضوع میتونه تاثیر زیادی در هنگام انتخاب سنگ داشته باشه.

6.     آب و هوای محیط

از دیگر عواملی که باید در هنگام انتخاب سنگ نما به اون توجه داشته باشین آب و هوای محیط اجرای سنگ نما هست. مثلا بعضی سنگ ها برای محیط های مرطوب مناسب نیستن و بعضی سنگ ها در محیط های گرم دچار آسیب میشن.

7.     عدم پوسیدگی و شکستگی

این مورد جزو مواردی هست که در هنگام خرید تمامی سنگ ها باید به اون توجه بشه. پوسیدگی طول عمر سنگ رو کوتاه میکنه و باعث خرابی اون میشه.

کدام سنگ ها برای نماکاری ساختمان مناسب هستن؟

در ادامه برای شما سنگ های پر کاربرد در نماکاری ساختمان رو معرفی کردیم. علاوه بر سنگ های معرفی شده در این قسمت، سنگ های دیگه ای هم برای نماکاری ساختمان استفاده میشن که به دلیل کاربرد کمتر و یا تشابه به ویژگی های این سنگ ها، از بحث ما خارج هستن.

 

1. سنگ تراورتن

وجود ترکیبات آهکی فراوان در ساختار تراورتن باعث ایجاد زیبایی و طرح های فراوان برای این سنگ شده. تراورتن در سطح پشتی خود دارای خلل و فرج فراوانی هست. همین علت باعث میشه که ملات به پشت اون بچسبه و نذاره که سنگ سقوط کنه.

سنگ نما تراورتن

از اونجایی که امنیت و عدم خطر سقوط برای سنگ های نما معیار خیلی مهمی هست، در نتیجه تراورتن گزینه ی مناسبی برای نما کاری ساختمان به حساب میاد. به ویژه برای نماکاری های رومی خیلی کاربرد داره.

سنگ نما سفید (3)

 

2. سنگ گرانیت

سنگ‌های گرانیت از جمله سنگ های «آذرین» هستن که برای قسمت نما و بخش های تزیینی ساختمان کاربرد دارن. گرانیت سنگ خیلی پرکاربردی هست، به طوری که خیلیا از اون به عنوان سنگ دیوار ساختمان هم استفاده می‌کنن.

نمای سنگ گرانیت (2)

این نوع سنگ به دلیل جذب آب پایین و سوراخ های کمی که در سطح خود داره، به راحتی از سطحی که به اون چسبیده جدا میشه و همین قضیه نوعی عیب به حساب میاد. البته روش های اسکوپ کردنِ مختلفی برای مهار کردن این نوع سنگ بر روی نمای ساختمان ها وجود داره که میتونه مانع از سقوط این سنگ بشه.

نمای سنگ گرانیت (1)

 

3. سرامیک

سرامیک های طرح سنگ یکی از متریال های تزئینی برای نماکاری ساختمان ها هستن. سرامیک خاصیت عایق حرارتی خوبی داره و مانع از هدر رفت گرمای ساختمان میشه. تنوع بالای این نوع سنگ میتونه کابرد اون رو به عنوان سنگ نما افزایش بده.

سنگ نمای ساختمان (1)

این متریال سرعت نصب بالایی داره و در مقابل عوامل جوی مثل رطوبت و بارندگی مقاوم هست. زیبایی این نوع سنگ بر کسی پوشیده نیست.

سنگ نما سفید (2)

 

4. دیوریت

این سنگ مقاومت بالایی داره و بسیار سخت هست. به طوری که در زمان های قدیم از اون برای تراشیدن گرانیت استفاده میشده.

سنگ دیوریت

قیمت این سنگ نسبتا ارزان است و با طیف های رنگی سفید، مشکی و خاکستری در بازار وجود داره. به دلیل مقاومت و دوام بالایی که دیوریت داره در نماکاری ساختمان کاربرد زیادی داره.

سنگ نمای دیوریت

 

5. سَند اِستون (ماسه سنگ)

سند استون سنگی رسوبی است که از شن و ماسه همراه با ترکیبات دیگه ساخته شده. بیشتر به رنگ های خاکستری، سفید، قهوه ای و نخودی در بازار موجود هست و ظاهری زیبا داره. از این سنگ به صورت تنها و یا ترکیبی با سایر سنگ ها در هنگام سنگ کاری نمای ساختمان استفاده میشه.

سنگ کاری نما ساختمان (1)

این سنگ برای استفاده در نمای ساختمان معایب و مزایایی داره. از مزایای اون قیمت مناسب، تنوع طرح بالا، مقاومت در برابر هوازدگی، خوردگی و تغییرات آب و هوایی هست. از معایب این سنگ هم میتونیم به جذب آب بالا و چسبندگی پایین اون به سطوح اشاره کنیم.

سنگ کاری نمای ساختمان (9)

 

6. سنگ مرمر

این نوع سنگ قیمت خیلی بالایی داره و برای نما کاری ساختمان های لاکچری مناسب هست. البته نا گفته نماند که آهک موجود در ترکیبات سازنده ی این نوع سنگ باعث شده تا نتونیم از هر نوع مرمری برای نماکاری استفاده کنیم.

سنگ کاری نمای ساختمان + روش‌ها و نکات مهم خرید سنگ نما

سنگ مرمر مورد استفاده در نمای سنگی ساختمان باید دارای ضخامت بالایی باشه تا دچار آسیب نشه. از این سنگ بیشتر برای نماکاری مکان های زیارتی مثل مساجد و حرم ها استفاده میشه. البته تاکید میکنم که احتمال خراب شدن اون در برابر عوامل جوی نسبت به تراورتن خیلی بالاتر هست. به عنوان مثال تصویر زیر، بنای تاریخی و مذهبی «تاج محل» در هندوستان رو نشون میده که در اون از سنگ مرمر و دیگر سنگ های تزیینی استفاده شده.

سنگ نمای مرمر

از سلیقه شخصی در سنگ کاری نما غافل نشین!

در آخر بهتر هست که برای نماکاری ساختمان، پارامتر های مالی، جوی، جغرفیایی و دیگر موارد متناسب با شرایط ساختمان و محیط مورد نظر رو بسنجید. سپس با توجه به همین شرایط و معیار هایی که در نظر گرفتین، سنگ نمایی که میخواین رو انتخاب کنین. از اونجایی که سنگ نما مانند لباس، بدنه ی ساختمان شما رو می پوشونه و تاثیر بسیاری بر زیبایی ظاهری اون داره، بنابر این بهتر هست که اولین معیار شما در هنگام انتخاب، سلیقه و نظر شخصی شما باشه. در انتها اگه سوالی داشتین میتونین اون رو برای ما کامنت کنین تا در کمترین زمان ممکن جواب شما رو بدیم.

جستجوی کاربران برای این مطلب:

سوالات متداول

چطور ثبت درخواست کنیم؟
روی لینک زیر کلیک کرده و برای دریافت مشاوره رایگان ثبت نام کنید:
ثبت درخواست کابینت، کمد و دکورهای چوبی
سلام ساختمان چیست؟
سامانه لاوان ماندگار ساختمان، با نام اختصاری سلام ساختمان، یک شرکت عضو پارک علم و فناری است، که در حوزه دکوراسیون داخلی چوبی مثل اجرای کابینت و کمد فعال است.
تا به حال بیش از 4000 پروژه کابینت و کمد در سلام ساختمان اجرا شده است.
سلام ساختمان چه مزیتی دارد؟
برخی از ویژگی‌های سلام ساختمان که به شما کمک می‌کند تا با خیال راحت پروژه‌ی خود را اجرا کنید، عبارت است از:
  • مشاوره تخصصی رایگان
  • معرفی یک یا 2 کابینت ساز ارزیابی شده در شهر شما
  • ضمانت قیمت
  • ضمانت پیش پرداخت
  • ضمانت پروژه


از زمان ثبت نام تا زمان تماسِ مشاور، چقدر طول می کشد؟
اگر در شهرهای محدوده‌ی سلام ساختمان باشید (تهران، خراسان رضوی، البرز، اصفهان، کرمان، خوزستان، فارس، گیلان، آذربایجان شرقی، قم، مازندران)، کمتر از 12 ساعت کاری طول میکشد تا مشاور سلام ساختمان با شما تماس بگیرد.

مشاوره ی سلام ساختمان رایگان است؟
بله، مشاوره در سلام ساختمان رایگان است. در سلام ساختمان دو نوع مشاوره داریم:
  • مشاوره با پشتیبانان سلام ساختمان که بعد از ثبت نام شما در سایت صورت می‌گیرد.
  • مشاوره‌ی مستقیم با کابینت‌سازی که برای اجرای کار به شما معرفی شده‌است.
هر دوی این‌ها رایگان است.
بازدید حضوری در سلام ساختمان رایگان است؟
                      بله بازدید حضوری از پروژه ها بصورت رایگان انجام می‌شود.
                  آیا سلام ساختمان طراحی هم انجام می‌دهد؟
بله. ما می‌توانیم کابینت‌سازهایی به شما معرفی کنیم که به صورت حرفه ای طراحی انجام می‌دهند. فقط کافیست به پشتیبان خود اطلاع دهید که نیاز به طراحی دارید.
آیا طراحی در سلام ساختمان رایگان است؟
اگر پروژه خود را با کابینت سازی که برای شما طراحی کرده است اجرا کنید، طراحی به عنوان تخفیف پروژه خواهد بود و برای شما رایگان است. اما اگر بعد از انجام طراحی به این نتیجه رسیدید که مایل نیستید با همان کابینت ساز پروژه‌ی خود را اجرا کنید، هزینه طراحی از شما دریافت می‌شود.
نوشته شده توسط: سهیلا   معاونی
سهیلا هستم، سرپرست بخش محتوای سلام ساختمان. از سال 1398 در زمینه محتوا مشغول به فعالیت هستم.

ما درخدمتیم! از اینجا درخواست بدین تا با شما تماس بگیریم

نظرات کاربران

نظرات کاربران
اشتراک در
اطلاع از
guest
2 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
نماسازان پیشرو
نماسازان پیشرو
03 آذر 1402 02:53

عالی و جامع بود. شرکت ما در زمینه پیچ رولپلاک سنگ نما در خدمت شما عزیزان هست

جهان فرود پیچ رولپلاک
جهان فرود پیچ رولپلاک
07 مهر 1402 13:27

بسیا عالی و بجا نوشتید. استفاده کردیم . ممنون از سلام ساختمان.